![]() |
Citiraj:
al ima jos nade za rubin :p |
steta za rubin, ali momcadi kojoj torres uvali 2 komada jednostavno nije mjesto u 1/4 kupa uefe :D
|
Uvalio bi Ba da je bio prijavljen za europsku ligu. :p
|
|
Galatasaray bi se trebao žalit jer su debelo pokradeni a ne oni.
|
fućkaš korumpiranu LP u kojoj nema Uniteda.
Pravi nogomet je u pon. United-City! |
A gledaj sada apsurda, baš me zanima što će reći na žalbu:
http://www.index.hr/sport/clanak/gal...la/671217.aspx Ako UEFA popusti i oprosti 3. žuti sami će sebi skočiti u usta i reći da je penal bio. Mogli bi neku kladionicu nabaciti što će UEFA odlučiti. 50 kn da neće poništiti karton :D |
|
Dobro igra, ali je neodgojena primitivčina i sirovina kakva se rijetko viđa.
|
Bayern danas i službeno, po 23. puta prvak Njemačke :)
|
|
Čestitke Bayernu i Mariu Manđukiću.Vjerovatno bi bili prvaci i bez Manđe ali ovako je uvjerljivije i slađe.Njima na klupi Bayerna sjedi PRVI napadač Njemačke reprezentacije, zbog Manđe.To je ko da u Dinamu Manđo ne igra a igra Đeko.Netko od Njemačkih stučnjaka(mislim Beckenbauer) je izjavio da je Manđo samo 20% bolji od Gomeza , Manđo ne bi igrao u Bayernu.Svaka čast momku i onima koji su vjerovali u njega.
|
Barca uvalila petardu.
Najvaznije od svega, Abidal se vratio!!! :goood: Respect! |
Teško će brenda Šukera netko zasjenit u igračkom smislu. Toliko ključnih golova za reprezentaciju...:)
|
Citiraj:
90% komentara je bilo da mu to nije trebalo i da će grijat klupu samo :lol2: a vidi ga sad, osvojio već drugu titulu (Supercup njemački i Bundesliga), a još je u utrci za kup i najvažnije ligu prvaka :D makaršto, kakvo čestitanje :D |
prvi put u zivotu stavim na celzi i ovo smece od kluba ce izgubit od jbnog sunderlanda daj molim te.
drek od kluba naftaskog |
Ja sam smatrao da je Želježničar sigurniji od Chelsea , pa sam se isto zahebao:))
Nema veze iza nas su dva odlična dana! Jučer i petak pobjede svih favorita!! |
Danas United - City. To bu bila dobra tekma.
|
najbolja!
|
Ili ne. :p
CFC - Liverpool. :D Sutra: Galatasaray - Real -- mislim da je ovo real već osigurao. Ali bilo bi lijepo vidjeti razigrani galatasaray. :) Dortmund - Malaga -- samo da Dortmung prođe. :D Kako god. :D Može i sudačkom pogreškom. :D :D Preksutra: Barcelona - PSG -- živim u nadi da će PSG proći :p Juventus - Bayern -- možda neko čudo spasi juve ali nadam se da se to neće dogoditi. :D |
Za sada solidna tekma United - City
|
United dobiva 3:1 ovo.
|
Citiraj:
EDIT: I evo ga, United dobiva. Samo United Arab Emirates ekipa :P |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma kakvi. United je ove godine prvi i to je zicer. :p Jedino će biti veselo oko trećeg i četvrtog mjesta. :)
Doduše ni drugo nije sigurno. :) |
Nazalost da, slazem se s Hammom, UTD je prvi ko kuca iako mi je Titty drazi. A ovo sve ispod se jos pet puta da promjenit ( a poznavajuci premiership, i oce :D )
Danas nam Lukica igra iz prve, joj sto bi volio da Galat krene muski i povede 1 il 2:0 :) |
Uh riječi ti se pozlatile za galatasaray. :) Da je kraj prvog poluvremena makar 2:0 za turke. :)
|
Ako ovi smradovi opet neće imat svog suca i u trećoj utakmici...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:11. |