![]() |
"Ujedaju kao najljuće zmijo-otrovnice" :D
|
Modric gura previse lopti nazad. Treba nam nest od njega ak hocemo gol i to nest extra.
Trebamo ih lomit i igrat prljave igre. Provocirat i sve nacine da ih malo izbacimo iz takta. |
Srna ne daj seeee. Gazi to !!!! :D
|
Nikakva igra, Olić nevidljiv.
Meksička igra ima glavu i rep. Naša samo prekide i jedna kontra Perišića. Preloše prvo poluvrijeme s naše strane. |
Dobro se brane ovi. Koji krompiri ako prodju. Pobjeda 1:0 i 2 po 0:0 i 5 bodova... Gori su nego talijani...
|
Citiraj:
Sjetimo se Grčke i EP u portugalu... |
Modric i Rakitic se i ne slazu najbolje ili nesto...ni od jednog ni od drugog nismoo nista vidjeli, a kamoli od njihovog ultra mega barca real tandema..
Srna je ljakse... |
Sad napadamo i zabijamo 2 komada!
|
Imam osjecaj kao da nekako i igraju takvu igru. Ali ako im uvalimo jedan u kasnijoj fazi igre, ima da se jebu sesirdzije!
Ovaj njihov trener mi ide na jetra. EDIT: ovaj prvi dio je bio odg na direktorov post. |
Nadam se buljo..
Ali s ovakvom igrom mozemo mado :D |
Ma Rakitića i Modrića ne treba više zvati u reprezentaciju. Katastrofalni su u ove dvije i pol utakmice. Najgore što se uopće ne kidaju u reprezentaciji kao u klubovima. Ako ti taj kockasti dres ništa ne znači mrrrrrrrrrršššš van!!!
|
Njihov trener je baš ono ciganluk. Ako daj bože dobijemo uperi bi prst u njega i smijao se a kad bi krenuo na mene onda bi dobio jedan tehnički :D
|
Nije loše tako, ispipavanje i sigurno i sada naši dobivaju upute za napad a ovi da se samo tako brane i dalje, ajmo kovač naljuti dečke!!!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
"Udaramo jače..." Issa ti, opet ovaj Vlaović... |
Citiraj:
|
Napetije su reklame od utakmice.
|
Da, samo što messi čeka xavija ili iniestu, a modrić i raketa su ti kreativci. Ne znam ko bi za njih trebao igrat.
Već duže i jedan i drugi su prosječni igrači. Kad bi se trudili 50% koliko se trude Perišić i olić, di bi im kraj bio. |
Igramo sasvim očekivano, ne bi valjao da krenu na sve ili ništa odmah na startu. I da smo zabili gol morali bi ga braniti oho-ho minuta, ili bi ga još i primili iz neke kontre.
Meni se sviđa prvo poluvrijeme. Ali sad je trenutak za eksploziju, nema više laganini. Sad će se vidjeti gdje smo i tko smo u nogometu! |
...
Da ne spominjem koliko lopti ide u natrag, koliko dodira s loptom (nepotrebnih), odugovlacenja sa dodavanjem, koliko tromosti i sporosti u igri, u kontru trce dva igraca dok ostali stoje i promatraju, ispadanje nasih branica...list goes on. Nadam se nekom golu, barem krumpiru...Kovac MORA nesto mjenjati. Kao i kolegi iznad, meni se takoder cini da Rakitic i Modric jednostavno ne mogu funkcionirati zajedno i previse lopti salju unatrag, kao da cuvamo rezultat. U svakom slucaju; Apaurin sam stres'o, Pan je na stolu poluprazan i druga boca ceka u frizideru. :D Idemo probati dobiti Mehikance! |
Izgleda x.
|
Citiraj:
|
Opa, Luka je potrčao malo
|
Nadam se da ce Perisic proigrat jer ne izgleda dobro
|
Igra on ali mu ne ide nista. Potrosio je vec puno toga.
|
Pranjić jebena nula
|
Pocinju greske.
I neka. Neka suci rade greske malo i za nas. Nek se zivciraju ovi Meksikanci. |
pokazali nismo nista..i da prodjemo to i nije nako postignuce s ovakvom igrom
|
Nišimura jel? :fiju:
|
Uzas. Ako ovo prodjemo to je sreca strasna.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:40. |