![]() |
Jailbreak još nije izašao ali uskoro će.
Jer je jučer jedan poznati developer jb objavio da se downgrade na iOS 10.1.1 i čeka jb. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Pretpostavljam da če to biti Pangu jb. Budem ga i ja instalirao. Nez dali je istina ali sam pročitao da su neki korisnici bili pokradeni, tj da su im ukradeni podatci za kupnju u appstore.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Nezna se koji tim će prvi iskoristit exploite za jb...ali vjerujem da bih kroz par dana mogli imati jb.
A za ove pokrade...koristim jb od iOSa 4...nisam se susreo s tim. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ok. Aj kad izađe pa pošalji link od jb koji češ ti koristiti pa budem i ja.😁 ako nije problem....hvala
Kao što sam rekao , JAILBREAK je uskoro vani!!! 🤗
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...dab95ee839.png Sent from my iPhone 7 using Tapatalk |
To te ja pitam....👍🏻
Kako najjeftinije blokat adse u safariju?
|
Adguard
Jel ima načina blokat oglase na OS razini, znaci kako za safari tako za sve aplikacije koje ih guraju?
Naravno, jailbreak prisutan.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
To je to, fercera odlicno! Hvala |
Pozdrav,
jel može preporuka/potvrda nadogradnje Iphone 5s s 9.2 na zadnju? Brzina, trajanje baterije, eventualni problemi..? Hvala |
Citiraj:
Ja dok sam ga imao nisam htio s 9.0.2 se maknut , zbog jailbreaka ali i zbog toga što će ti iOS 10 cuclat više baterije te usporiti uređaj....moj savjeti ostani na toj verziji Sent from my iPhone 7 using Tapatalk |
Oke!
JB me ne zanima na ovom uređaju :), ali ostale stavke koje sam naveo da. Hvala |
Izlazi ios 10.2.1
Dali rjesava battery drain? Ja sam na svome SE 9.3.2 i zadovoljan sam, al ak mogu update napravit i imat istu bateriju zasto ne? |
Citiraj:
Izasao je sinoć....za sad se nitko ne žali na probleme s baterijom. Iako bi ja da sam na tvom mjestu ostao na 9.3.2 😊 Sent from my iPhone 7 using Tapatalk |
Ja sam ga instalirao jučer kasno navečer na 6S.
So far so good :) |
Ja nisam imao nikakvih problema od početka tog iOS-a, 6s plus.
|
Citiraj:
Citiraj:
Inace, ja sinoc puknuo 10.2 dok se jos signa i cekam JB.. Dosta dugo koristio na 9.3.3.. |
Apple iOS - info, pitanja, jailbreak, downgrade, unlock, FAQ
EDIT : Svoj 5S sam prodao poznaniku s 9.0.2 na njemu , on ga nakon mjesec dana dignuo na 10 i požalio...baterija daleko manje trajala
@rak21 , koji uređaj imaš ? Sent from my iPhone 7 using Tapatalk |
Apple iOS - info, pitanja, jailbreak, downgrade, unlock, FAQ
Delete
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Posto sam novi u iOSu zanima me kakav je postupak backupa svega, zatim idem na factory reset pa sve vratim sa backupa?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Imam samo tablet i iphone... Poslano sa mog LG-V500 koristeći Tapatalk |
Backup na icloud ali imas samo 5gb free, povise se placa. Apsolutno sve s telefona (osim glazbe), ukljucujuci i voice memose, poruke i notes (znaci SVE). Najbolje ti je slike staviti na google photos (drive), pa napraviti backap preko iclouda (ali iskljucis za slike jer ih imas na g-driveu). Zatim odes na settings-general-reset-erase all content and settings. Kad se upali trazit ce da ga podesis kao novi uredaj ili da povuce bekap s icloda. Naravno; izabrat ces 2. :)
P.S. Za brzi upload i download tj. Pravljenje i skidanje bekapa uzmes si simpa ili t-mobile prepaid sim i aktiviras za 15kn 24h flat 4g. Posto za bekap moras imati wifi (ne radi kad si na mobilnim podacima) pa ce ti trebati jos jedan uredaj za seranje veze (thetering). |
JB za 10.2 i niže je izašao , još je beta pa treba sačekati malo da ispeglaju sve.
Vlasnici 5S/6/6S idite na 10.2 dok apple potpisuje tu verziju. Vlasnici 7/7+ ostanite na 10.1.1.... Sent from my iPhone 7 using Tapatalk |
Zna li netko kako napraviti backup live photos na pc a da se ne izgubi "live" dio? Konvertiranje u gif ili video ne dolazi u obzir, slika mora ostati u originalnom kvalitetu i obliku kakva je da se može sutra vratiti natrag na mob.
iCloud mi je premali i ne želim plaćati mjesečno njima za držanje hrpe slike. |
Imaš Google Photos aplikaciju na store-u, ona podržava Live Photos backup i ima neograničenu pohranu slika i videa do 1080p veličine
https://itunes.apple.com/us/app/goog...962194608?mt=8 |
znam za google photos no preko toga strašno se "osakati" kvaliteta slike .. i .jpg i .mov (live) dijela ...
evo samo usporedba .jpg koliko je original a koliko na google photos kad se slika skine.. 10x puta manja http://i65.tinypic.com/14mwg79.jpg "live" dio (tj. video) se isto skrati i smanji kvaliteta želim ovakvu kvalitetu kakva trenutno jest jednostavno prebaciti negdje i da ostane netaknuta, a danas sutra da mogu to vratiti natrag na mobitel. zašto sve na ajfonu mora biti toliko komplicirano.. :hitthewal: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:16. |