![]() |
Mislim da bi Blizzard trebao ubaciti novu klasu npr Čoban, njemu bi taman odgovarala oprema koju ja nalazim.
|
Staff of herding recimo :D
|
Akt 1, nightmare konacno prvi legendary item!
Jel mi moze tko navest sta je ono vase valor kad imate pun kufer magic finda? to moze imat sam jedan lik ili? |
To dobiješ na lvl 60. Kad ubiješ rare ili elite monstera dobiješ buff koji ti diže gold i magic find. Može se stackati 5 puta i kad imaš 5 stackova imaš zagarantiran 1 rare drop od elita i bossova.
|
Citiraj:
|
Sad sam nakon par dana odigrao prvi i dropovi su dosta bolji nego ranije.
http://www.pohrani.com/t/3g/r5/1iQErR6j/untitled.jpg Bad ass amulet, pogotovo za prvi. Jos su pala dva dobra ringa i soldian 2g sa loh.. |
Prošlo 24h i još ništa od AH niti izgubljenih itema :D
|
Meni je proradila AH na par minuta i dobio sve iteme. Sad opet ne radi :).
|
Bogati stalno neki problemi sad ili igru pogoni neka vanzemaljska tehnologija pa je jos nisu uspjeli pohvatat ili ju na okupu drzi zvakaca guma i Jay Wilsonova kakica pomjesana s slamom...who knows:kafa:
|
Svi su tu, a AH nema :-) .
Sram me reci kakav sam nozic jucer buyoutao za 100k. http://www.pohrani.com/t/x/wm/3nNWEi...eenshot007.jpg Dalo bi se prodati za nesto vise ^^ . |
Diablo 3 pitanje
Dali bi se mogao koristiti 1 account na 2 računala,tj. imam orginal igru instaliranu na dva računala al imam jedno korisničko ime i lozinku.
|
Moze, ali ne istovremeno :)
|
Citiraj:
Pun stash ringova i amuleta :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW, ja ubo neka 2 ringa kad sam dosao frisko na lv60, oba daju po 25-26% crit damage i nesto life on hit. Najbolje je sto sam ih biddao - jedan 800+, a drugi 900+ golda. Za 1700-1800 golda dva ringa koja ukupno daju 50+Crit damage = nije lose Sada imam par solidnih ringova i amuleta za AH, ali necu ih jos na AH jer pretpostavljam da ce slijedeca 2-3 dana doci do pada cijena itema. Ekipa je nastashala hrpu itema ovih dan sto AH nije radio (osobno sam morao vendorirat hrpu zutih itema jer nisam imao kuda s njima, a nije mi se zafrkavalo sa mula karakterima), pa bi moglo doci do dumpanja cijena da se ljudi rijese zaliha. Onda kada cijene ponovo skoce saljem ringove/amulete na AH. |
Moze koji prijedlog sta da dignem, promijenim kod WD, 37 sam lvl u akt 2 nightmare-u. Prebrzo me ubijaju,a i moj damage nije bog zna sta.
Pa ima tko neki prijedlog? http://www.pohrani.com/f/2z/126/1Xjj...eenshot009.jpg Sry, zaboravih ubacit link |
Ne znam kako vi, ali ja mracim kad vidim da je netko s 100h gameplaya dobio par itema vrijednih 25 mil golda i onda si nakupuje opreme kad proda i moze prec inferno ko iz p.
Ja s svojih skoro 700h gameplaya sam ukupno skupio 25mil... Eto koliko ja srece imam ako se pitate. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo ja sam nakon cca 90h monka dobio prvi odličan item, amulet sa 200+ dex i 100+ vit, dao mi diablo na hellu sa valorom 5.
Čekam AH da vidim za koliko bi se dalo utopit. |
Ako nema nista pametno osim 200 dex i 100 vit, ne vrijedi bas nesto.
|
Citiraj:
|
Ja 6 milja iako imam u skrinji jos par dobrih. U zadnje vrijeme jako dobro prodajem oruzja do 300k. Razne sablje i maljevi sa 700njak dps i polovnim brojkama. Ugl odu u roku odmah..
|
Mislim da ako mi Blizz ne vrati HC lika prodajem igru.
Znači nekidan igram hardcore i odjednom veliki LAG i dobijem error da sam disconnectan s servera mislim da je bio broj 3007 il tako nest. I ništa dođem za 40 min i upalim diablo , krenem izabrat hardcore lika ono pise da je DEAD ! WTF? Ja sav u bijesu probam resetat igru ono ništa, lijepo odem na blizzard support i postam ticket. Uskoro će bit 24 h od kad sam postao a još mi nisu odogovorili.. gamaddddd :( |
Citiraj:
dead likove ne vračaju niti pod razno... tako da sori kolega, ali "pucaš u prazno"... čim vidim da je kakav maintenace u najavi,ili se "zalagga" par puta , odma se vraćam na soft...baš zbog ovakvih situacija... |
Citiraj:
|
Sori, ali čim si odlučio igrat HC u always online Diablu, morao si bit spreman na takve situacije
|
Citiraj:
|
Citiraj:
čim si kupio D3 koji je allways online morao si biti spreman na "lizalicu" u ustima :D, da ne kažem jednu prostu riječ :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:17. |