![]() |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
So for $410 million in costs, Disney made just $195 million in box office revenues, coming up $215 million short. Yes, Disney will recoup some more costs with streaming revenue and so on, but this is one of the costliest disasters in film history. All because Disney couldn't get out of its own way with politicized casting, story decisions and an extremely unlikable lead actress. |
Disney treba restrukturiranje uprave još jučer. Svi ovi trigender, they/me/them/she/him vanzemaljci trebaju natrag na svoj planet. Iako je Disney ustvari kontroverzan još iz davnina zbog raznih “poruka” u crtićima, ovo danas je komedija.
|
Nekada su te poruke bile dosta kriptične, a sada je to sve maksimalno pojednostavljeno da bude očito da očitije ne može.
|
Jednostavno u svom forsiranju woke politike, to stavljaju u prvi plan, a ne priču i kvalitetu. Sve im je postalo smeće, od dječijih filmova do Marvela i Star Warsa. Čudo mi je da su uspjeli sve tako srozati.
|
Sve je to dobro jer bi se stvari uskoro mogle vratiti u normalu i mogli bi ponovno dobivati sadržaj gdje je kvaliteta u fokusu, a ne ove lgbtq gluposti.
|
Ahaa za jedno 20 g. kad izađe generacija
"filmaša" još retardiranija nego je sad. Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Companion iznenadjujuce dobar film. Kao da je black mirror epizoda. No iako nije netlix, ipak ima pederluka :D
|
stišćem ko debil po ovom Companion boldanom :nono:
|
Kolega je već upozoren po tom pitanju, ali džaba upozoravati.
|
Nisam ja, drugi kolega :D
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Evo par primjera prethodnih prekršaja: 1 2 3.
|
I. Hate. You. Both.
Go there and there |
Evo da se iskupim, chabe film na yutubu. Dobar fulm, jedino sto nema tiplova :D
|
Climax (2018)
Stoji na disku pa reko da to riješim. A ono, mislim da je film uspio u onome što je želio pokazat. Izrazito je sličan Irreversible-u i očito je to specijalost tog redatelja pa tko voli gledat artističku realnu muku će uživat |
Citiraj:
Odličan! :D Pogleda i ja Havoc, već napola zaboravljen, mislim da lagano postajem prestar za ove glupe filmove. |
Ja sam havocu dao priliku zbog Hardija, ali film je aj bok. Ne pogledaš i ništa ne propustiš. Osim isforsiranog CGI i beskrupuloznog grain efekta.
|
Sprema se film kao remake remakea poznate serije (hint: Crockett & Tubbs)
https://variety.com/2025/film/news/m...or-1236380477/ |
Citiraj:
Very nice. ;):dobar: |
Zašto ne puste Miami Vice na miru? Prošlo je to vrijeme, u današnjim okvirima ne može jedan prosječan tiktoker više niti razumjeti tu atmosferu. Užasavam se mogućnosti da bude snimljeno "prilagođeno modernoj publici" gdje bi glavni likovi bili crnac i azijat (od čega barem jedan mora biti transformer) a soundtrackom piči Taylor Switft i onaj mali metroseksualac (kojem u zadnje vrijeme ne cvatu baš ruže).
|
Citiraj:
Ovo si zaboravio? |
Nisam zaboravio, to je bio samo neinspirirani revamp nečega što nije trebalo dirati. A ako bude izašlo za modernu publiku onda znamo na što će to ličiti.
|
4 jahača jašu ponovno
https://www.youtube.com/watch?E3lMRx7HRQ |
URL ti je malo defektan.
|
Nakon svih ovih lažnih (ne)linkova više ne znam što je zajebancija, a što nije.
|
1992
Pogledao zbog Ray Liotta, dosta je loše izgledao RIP. Nije nešto film, ali nije ni toliko loš kao što sugerira ocjena. |
Citiraj:
Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
Havoc 3/10
Onako tu je nedi sa Whick serijalom filmova ni brige ni pameti Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Pogledao neki dan. Nisam stigao napisati. Ok filmić za pogleati, ništa spektakularno i ne očekivati čudesa. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:02. |
|