![]() |
|
Citiraj:
6 ocjena vidim al stathama se mora pogledat, hehe Sent from my iPhone using Tapatalk |
Hoće li kod nas prijevod naziva filma biti bauštelac, zna li se šta?
|
pa igra u kinima odavno, ''opaki radnik''
|
Jebiga, nisam u tijeku :D
|
Propuštena prilika ne nazvati novog Stathama "Udarnik" u domaćem prijevodu
|
opaki radnik, pčelar, what's next :D
|
Vodoinstalater osvetnik (sveti se vodoinstalaterima koji nabijaju cijene svojih usluga).
|
Ljudi vi se zajebavate, ali Pčelar je ozbiljan film u usporedbi s Udarnikom, jer ovaj put Džejson Stejtam nije spasil poprilično loš film.
|
Superhik? :D
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Ako u slijedecem ne bude Bananaman, gasi internet..
https://m.media-amazon.com/images/M/...qcGc@._V1_.jpg |
Više liči na superhika :D
The Devil All the Time
odlične uloge, odličan film i bizarna radnja. |
Black bag -> ovaj film je čista prevara. U biti obećava dosta i dobro je to izvedeno (čak sam nekako uspio istrpiti i fake facu od naslovne glumice) ali ništa se ne događa. Filmove bi možda ponekad trebalo snimati od kraja, pa onda bi valjda skužili da nemaju ništa.
Last breath -> baš solidan. Niska očekivanja, zanimljiva radnja, umjereno trajanje, dobro odrađeno. Heretic -> također solidan. Malo mučna tematika, open ended kraj i dokaz da je Hugh vjerojatno protratio karijeru na one kretenske uloge. Vrijedan ponovnog gledanja. Bad times at El Royale -> došlo mi je da ovo opet pogledam nakon dosta godina i nakon što nisam bio zadovoljan s filmom uopće. I dalje je to relativno čudan film koji se malo raspada prema kraju, ali mislim da vrijedi pogledati. |
Heretic, bolje da ga nisam gledao. Izlizana prica, al eto ima neki zanimljivih dialoga/monologa. 6/10 ocjena
|
Citiraj:
|
Alien: Romulus - Vizuelno izgleda odlicno. Ispratili su fino i facehuggere i chestburster. Neki kadrovi izgledaju prelijepo. Medjitim, posada sa djecom jednostavno odvraca paznuju. Teen dramu srednjoskolaca.. kome su se upalili hormoni i ko je trudan s kim. Sreca to je prva trecina filma samo. Jedini razlog zasto ga nisam ugasio je bio Andy. Ali gle cuda, najozbiljniji i najstariji glumac od svih.
Nije katastrofa. Ali jako malo ima Aliena uopste. Radnja nekako šuplja. Ima nekoliko propusta u odlukama pojedinih likova. Totalno nejasno zasto su se djeca nasla na tako bitnoj lokaciji a da niko od starijih nije skontao sta im je u orbiti. Opcenito fali dubine. Ali eto, moze se pogledati. The Equalizer 2 - Jao kakva dosada. Zar ovo ne bi trebala biti zabavna akcija. Sam kraj je ako ne i poglup. Denzel se na kraju pretvorio u Kevina iz home alone. Comeone man.. |
|
Evo jedan B razredni SF, cijeli film na yobito. Time trap, zanimljiva kreacija, bilo bi zanimljivije da je glumačka postava malo starija/zrelija, ali šta je tu je.
https://www.youtube.com/watch?v=nIhfpb5cAAw |
Citiraj:
|
nek se nađe |
Ne znam zašto je ovo moralo biti snimljeno :lol2:
Liam Neeson i humor... |
|
Citiraj:
|
Sinners (2025)
nakon puno vremena sa sestrom odem u kino pogledati ovo govno od filma očekujući vampirski film a dobijem sviranje bluesa na usnoj harmonici od sat i pol.. užas.. sat vremena okupljanja blues kafanske ekipe i pokazivanja crnaca kako beru pamuk te zadnjih 15minuta napad blues vampira.. htio sam izaći iz kina koliko je film glup i dosadan iskreno, Black Bag za kojeg ovdje govore da nema akcije, ima više akcije i moždanog naprezanja od ovog smeća.. ali ajde bar sad znam da je klitoris kao dugmence i da ga trebam lizati kao sladoled, te da udane žene lako šire noge drugima.. ae! ocjena 2.5 jer je blues bio dobar.. neočekivan, ali dobar ukratko, ne trošiti vrijeme u kinu jer nema fast forward |
Havoc (2025)
Poceo gledati. Cijela uvodna scena potjere je CGI. A ovolika noise upotreba (uz upotrebu camera shakea da te glava zaboli) da se sakrije da je CGI je neprihvatljiva cak i za Netflix: https://i.ibb.co/pj8FZc4z/image.png Netflix je inace poznat po svome šumu da sakriju da im sadrzaj nije pravi 4K, ali ovo je negledljivo. Isto je i sa TV aplikacijom i windows aplikacijom. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Havoc
Necu osporavat imdb ali po meni preko 7, malo teze za popratit na pocetku ali prica dobra Cgi kako kolega kaze lose, krvoprolice 10 od 10 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Mickey 17 (2025)
Odgledao skoro pola pa ostatak malo na preskoke. Da vidim propuštam li nesto. Meni je ovo "Idiocracy" bez humora. Bez poente. Cak ni sama ideja nije jedinstvena. "Oblivion i "Moon" su mnogo mnogo bolji na ovo temu. Zaobici sto se mene tice. |
https://www.outkick.com/analysis/sno...me-flop-disney
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:35. |
|