![]() |
BTW. Ako netko nije znao. Izlazi novi X-Files film.
|
hmmmmmm bas sam odgledao 2 sezone PRIMEVALA i nije serija uopce losa (je da ima mora bisera ali oke je...)
|
|
odgledao sam The Andromeda Strain (2008), podsjetio me da sam zapravo i gledao original, tj bar mislim da jesam, jedina asocijacija mi je bila ona fora da je krv postala pijesak, odnosno prašina.
Film sam po sebi je super do zadnjih par minuta filma, kad su s onim hollywoodskim sranjima shjebali film. Preostaje mi jedino pronači original i pogledati njega još jednom. |
Citiraj:
|
Hm, bilo je pitanje staviti ovo ovdje ili u filmove, moguce je naruciti
Stragate Continuum: :dobartek: http://www.imdb.com/title/tt0929629/ Pogledao, tko voli Stargate vjerojatnu mu bude ok, a ostali, tko im kriv sto ne vole Stargate... :beer: |
Citiraj:
Znam da će me napasti fanovi SG no ovo je moje mišljenje. Edit: Molio bih preporuku za noviji, dobar SF. |
istina malo je gluma losa, ali IMHO serija je puno bolja od galaktike (makar zadnje 2 sezone)
|
Ma meni je stargate baš fora, sinoc sam pogleda prvi dio Continuuma, danas gledam drugi :)
To je totalno "light" serija koja se gleda bez puno razmišljanja i koncentracije. Serija je a'la Indiana Jones meets Top Gun :D |
Citiraj:
U potpunosti se slažem. Baš ono, bez razmišljanja, za zabavu, dosta humora. @Lacy; pa sad, da je u star trek franšizi gluma puno bolja, ne bih se baš složio. Deep Space 9, koji mi je što se radnje tiče, najbolja star trek serija, prve dvije sezone treba preskočit. I što se glume i što se radnje tiče. @raf; mislim da ta dva serijala uopće ne možemo uspoređivat. I sam sam SG1 fan. Ali, BSG je više dramska serija s kontinuitetom radnje, te s drastično većim budžetom i kvalitetnijom glumom. SG1 je fun SF. Je da su scenaristi BSG-a pomalo izgubljeni u onom što rade al to mi je i dalje THE sf serijal. |
Citiraj:
|
Za stargate fanove, Stargate Atlantis S05E01 je online.
|
Citiraj:
Otkad :D |
Jebga, jučer sam na ovom threadu skužio da je izašao stargate continuum pa sam tražeći na netu naletio i na atlantis. Nisam očekivao da će počet u sred ljeta.
|
|
Ako vas ne zanima nova SF serija na HTV-u možda željno očekujete 3. sezonu Heroja, a dok čekate pogledajte tko to nama pjeva.
|
Citiraj:
|
Zanimljivo svi je uspoređuju sa Paris Hilton :D I meni je nekako šteta da se blamira, baš je simpa cura i bila je solidna u Herojima. To je kad slava udari u glavu pa bi ona sad sve i pjevala i glumila, možda i neku političku karijeru...
|
Pa to ti je to. I ja sam zabrinut za nju. Moje je godište koliko znam, prerano je još za pjevanje, sad je tek vrijeme za neki kvalitetan fotošuting za časopis ala Klik :D.
|
Cura je sa svojim pjevanjem glavna rasprava diljem neta već danima. Meni osobno spada u Lohan-Hilton-Duffy-Olsen grupaciju i samo čekam da ju upropaste s koje-kakvim filmovima i kvazi komedijama. Šteta. Mada ona sama u jednom od intervjua govori kak već nekih četiri-pet godina radi na svojoj glazbi i da se uvijek iznova pronalazi, ali IMHO zvuči generičko ko i ostatak amerčkih teen zvjezdica, a glas joj je daleko od ženstvenog. Možda da se okuša u nekom metalcore bendu ili da bar proba koju In This Moment/Walls Of Jericho obradu - čisto da vidi kak joj taj žanr pristaje.:) Navodno je album (kad je već riječ o glumicama koje žele bit pjevačice) Scarlett Johansson donekle slušljiv, a po nekima čak i dobar, pa ko voli...
|
Citiraj:
|
Evo trenutno sam na 5-6 epizodi druge sezone Jeremiah-a.
Vrlo zanimljiva serija sa štihom Fallouta :) Definitivno preporučam da pogledate, još k tome J. Michael Straczynsky je scenarist što garantira dobru radnju. Glumi Luke Perry (Beverly Hills :D), ali je skroz dobar u ovoj ulozi. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ReGenesis
Gledao neko? Jel čemu? |
Ovaj Torchwood nije uopće loš, slično je ranijim X-filesima. Ima vanzemaljaca ali i ovozemaljskih fenomena. Jedna od boljih epizoda koja nema vanzemaljce je Countrycide.
Bacite pogled. |
A gledaj, meni je Torchwood glup. Ispočetka unatoč nekim stvarima koje mi se nisu nimalo svidjeli (poput one rukavice koja je kao ispala iz kineskog prodavnice) je bila dobra, onda je usljedila epizoda gdje nije nikako bilo vanzemaljaca. Ta je epizoda jedna od boljih koje sam gledao ne samo što se tiče Torchwood-a, nego općenito.
Ali onda onih nekoliko zadnjih epizoda (koje su prikazane na hrt-u) stvarno su pretjerali, i sve poglupili koje me je posjetilo na još jednu glupu seriju (Doctor Who). Ne znam nekako su stvarno pretjerali u nekim stvarima. Nakraju Torchwood je poslužio kao samo skraćivanje vremena do dolaska novih epizoda Galactice!!! |
Ona epizoda koju sam naveo je baš ok, no naravno da je to samo nadomjestak dok ne dođe BSG :) Btw kad će više BSG i Heroes?
|
bsg se nezna,a heroes je 22.9 emitiranje od 3x01,znaci negdje 23.9 se pojavljuje na nasim prostorima :)
|
Meni je Supernatural pila spram tog Torchwooda, bar ima komedije za promjenu :D
|
Citiraj:
|
Galactica ide 1.10.'08. s desetak webisodea u sklopu sezone 4.5, dok 9.1.'09. kreće preostalih deset epizoda 4. sezone.
|
"excuse me, have you seen a blowfish driving a sports car?" ... "bloody Torchwood!"
legendarno :beer: |
inace za sve koji su gledali terminatora,danas ide 2x01 "samson and delilah ",ja jedva cekam :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mislis ona mala koju su stavili kao protector terminatora? ako da to je to,a ono nije ni do noznog palca terminatoru 1 i 2 sa arnijem,ali gleda se,isto ko i termi 3 koji nije bas briljirao,a opet se pogledao |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:57. |