![]() |
Sad sam već doma. Stisnuo sam bio da MSE to počisti tak da vjerojatno ni nema više.
|
nadaj se :D
|
Trivijalna stvar, ali nekako mi ne priliči da na jednom od najozbiljnijih PC portala pregled kategorija počinje sa temom "overkloking".
To mi je više pojam nad kojim sline bugisti i slični. Iako navodno postoji "određeni" rast performansi uz overkloking, realno gledajući, vjerujem da većini ozbiljnijih/običnih usera to nije toliko bitan pojam. Samo moje skromno mišljenje ali ja bih tu kategoriju stavio kao podforum unutar foruma ostalo ili na zadnje mjesto hardwerskog dijela.:) |
Eto, ostalo kod zadnjeg razvrstavanja foruma, bez nekog posebnog razloga...Budemo to presložili već, kad dođemo do toga ;)
|
Čitam malo postove ovoj temi i ne mogu otvoriti attachment. Jel to nešto do foruma ili...?
|
je, nešto je riknulo na toj temi s attachmentima.
|
nerade na cijelom forumu a ne samo u toj temi :S
|
e, sad i ja vidio...saće da javim održavanju da to pripravi :D
|
Već duže vremena prilikom listanja foruma preko mobitela (Opera mini) sve mi šteka i imam ogromnih problema sa otvaranjem stranica. Naime u 90% slučajeva mi zapne na ovome: test-engine.xclaimwords.net/CrossPostPage.xclaim
I neće dalje učitati stranicu. Ponekad moram po 20-ak puta stisnuti back pa ponovo učitati stranicu da bi mi ju napokon otvorilo.... |
opera mini? Pa stalno sam na njoj, svaki dan odvrtim forum, nikad nije trznulo, kamoli ovako nešto.
|
A mene već preko mjesec dana to muči. Na operi mobile nemam tih problema, ali je nezgodna zato što prikazuje kompletne profile korisnika prilikom listanja foruma, pa mi razvuče jednu stranicu foruma na 3km...
Pokušat ću nadogradit verziju, ali mislim da već imam zadnju, pa javim... |
opera mini ti po defaultu koristi onaj turbo, koji prvo kompresira stranicu na njihov server pa ti je šibne na mob. Prilično sam siguran da te to zeza. Probaj to uključiti na mobile verziji, koja to nema po defaultu koliko me sjećanje služi, pa vidi jel se dešava isto.
|
Pokušao, ali ništa se ne događa. Mobile i dalje bez problema otvara sve stranice bez štekanja, dok mini staje na onom dijelu koji sam naveo. Doduše, čini mi se da manje zastajkuje nakon preuzimanja nove verzije, nije da skoro svaki puta moram klikat back pa opet na link, ali svejedno šteka i dalje :/
Do sada mi nije smetalo jer sam imao laptop, ali sad sam isključivo na mobu pa je postalo iritantno. |
vjerujem, no kako stranica nije optimizirana za mobile surf, a još uz to problem je kod tebe - teško da išta možemo dalje ;)
|
Da stvar bude zanimljivija, sad sam probao na starom SE K800i, koji ima na sebi prastaru verziju opere mini, i na njemu nemam problema, dok na njoki E63 mi se ovo događa.
Probat ću baš skroz pobrisat Operu mini, pa ju nanovo instalirati ovoga puta na memoriju telefona. |
Šta se to desilo? Nema nijednog današnjeg posta!
|
A bogami i PM-ovi su mi nestali :D
|
Pisala je obavijest by horza: svi postovi napravljeni od danas u 4:00 nadalje neće postojati jer vraća bazu podataka. Što se dogodilo on će javiti.
|
http://forum.pcekspert.com/showthrea...45#post2142545
Baza nam podivljala, pa je dosta starih tema nestalo (obrisano), stoga smo vratili noćašnji backup. |
Kak je baza mogla podivljat? Ste nešto upgradeali forum ili neki drugi vrag?
|
jok vala, prilikom brisanja određenih tema, index je popucao pa je u koš nasumice upalo još nekih tema koje nisu trebale biti za brisanje. S obzirom da su neke od njih bile i velike i bitne za forum, bezbolnije je bilo izgubiti ove današnje postove nego te teme, stoga sve ovo. U jednom trenutku sam bio pomislio da mi netko hakno moj profil ili tkao nešto :D
|
Citiraj:
|
Što se može postati u podforumu kupovina u tuđem topiku?
Isto pitanje i za razmjenu. Mislio sam da su zaključani svi podforumi na placi osim procjena. |
Od početka je bilo samo za prodaju...
* Nakon što korisnik napravi oglas u podforumu prodaja, on se automatski zaključava nakon 4 posta (bump) i nitko osim autora oglasa ne može ostavljati postove u oglasu. |
Posljednja dva dana prilikom postanja prvo baci 504 Getaway, no nakon refresha objavi post.
|
Vjerojatno si naletio na radove, bilo ih je u zadnjih tjedan dana...
|
Citiraj:
|
dobro, nećemo sad svaki 504 reportat ;)
|
Jel možmo očekivat u skorije vrijeme onaj najavljivani updejt koji bi uključio Tapatak i hrpu drugih kul fićura?
|
ne :D
|
Citiraj:
|
he, he - baš to, kad vidiš - došao je :D
|
Zadnja 2-3 dana imam problema sa brzinom učitavanja foruma, a nekada se zna desiti da baci 504. Mislim da nije do mene i moje konekcije jer jedino sa PCE imam ovaj problem.
|
Meni je sad krenulo malo štucati, prije je bilo sve OK...
|
Ništa nova, svako neko vrijeme ima odziv krepane kokoši, horzu dugo nevidjeh ovuda. ko zna jel živ uopće ili ga otele žabe :D
|
otelo ga, gubi mu se svaki trag :D:D Nešto mrda po serveru, sredi se to ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
malo optimizacije baza, malo fine-tuninga. Nije trebalo biti downtime-a, al mi pobjeglo. sorry. Više ne smijem biti budan cijelu noć da bih uhvatio onih 2 sata kad nema nikoga online, tako da se sad vidi kad se nekaj radi :-/
Citiraj:
|
Bemu miša, zadnjih dana svako malo mi se pojavljuje ljama. :D
Dal se i drugima isto događa? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:55. |