![]() |
Citiraj:
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Ako uspijem ove godine do SAD-a nosim prazan kufer sa sobom :D
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
A mislis da to funkcionira tako jednostavno :) imaju vjerojatno u ugovoru sa nvidiom di ce sta distriburiat i koliki postotak, nije bas da imaju slobodne ruke, a i da imaju valjda bi bar jednom direktoru palo napamet zaradit više....
|
Nego vidim da nema HWU recenzije....biće opet neka svađa sa nV ili...?
|
Citiraj:
https://i.imgur.com/iTycZgY.png |
Citiraj:
Jednom prilikom su to nedavno i spomenuli u nekom od Q&A nastavaka. |
Kartica na razini 2060 Super sa 12GB memorije za koje ima preslab čip da bi iskoristila
How yes no... :roller: |
Da quotam sam sebe od prije mjesec dana
Citiraj:
Znači dobili smo same old shit, samo 2 godine poslije Što se tiče 12gb to je jasno, jer bi sa 6gb bila smeće odnosno hardverski bottleneckana |
Citiraj:
|
Ima igdje 3060 ili 3060 ti za kupiti ?
|
Citiraj:
|
Ne baš ili ipak možda...
Nije trebalo jučer nešto od toga u prodaju? |
Je, ali prošla baka s kolačima i prije nego je stigla.:):D Kartice su momentalno rasprodane po skoro duplo većim cijenama.
|
Imas ih u Protisu koliko hoces, jedino sto ne kuzim zasto bi netko dao 6000kn za obicnu 3600
Realna cijena je 3000.... |
Jednostavno, nemojte kupovat sranja po jos usranijim cijenama. Za nuzdu neku rx570 4gb, ako bas gori za uzet novu grafu i cekat normalna vremena. Bit ce po njuskalu 3060ti za male pare, a mozda i novih 4060ti za pristojne novce.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk |
pa ne znam baš da je u opticaju puno 3060 ti pa da će biti na njušci za male pare.
|
Citiraj:
zato jer sam pratio cijelo vrijeme i to malo što je došlo u Links prodalo se u pola dana u dva-tri navrata. Ostali su imali uvijek po astronomskim cijenama i to sigurno nije išlo u puno komada. Pa evo sad kad bi se moglo dobro zaraditi na 3060 ti na njušci imaš možda par komada.
|
Citiraj:
Najbolje su prosli oni koji su kupili jesenas polovnu, ljudi su prodavali jeftino, mislili da neće vrijediti nista nakon izlaska nove serije, i oni koji su kupili u Linksu za 3900, al dobro, lako je sada biti pametan :)
|
Citiraj:
|
Al ste zapeli, sabirnica je 192bitna, 6gb je premalo moralo je ic 12. Kolko bi vi stavili 6 pa bi se onda kukalo kak malo ima.
6gb i 2500 kn i nema kukanja.
|
Ja bi prvi kuko, i to ce ti bit vjerojatno 3050ti tak da bi si ubili proizvod i sumnjam da ce bit ispod 3000kn.
Tako je. 12gb je bolje od 6gb, sabirnica je 192-bitna i tu nema neke mudrosti.
6gb na 192-bitnoj će navodno biti 3050Ti BTW navodno ova RTX 3060 nije full die GP106, full die je 3840 CUDA cores, dok ova rtx 3060 ima 3584 CUDA cores. Također su srezali brzinu memorije sa 16gbps na 15gbps, te je clock limitiran. Brijem da bi full die bio kao RTX 2080, odnosno bila bi preblizu 3060Ti E da su to napravili (što je navodno i trebalo biti, ali se nvidia predomislila) za 329$ msrp to bi bila gpu to go u ovoj generaciji, definitivno najpopularnija |
Citiraj:
|
Pa sumnjam, postoji granica ovo u protisu jos stoji makar neka budala kupi nakraju, al bilo je 5 komada u iq za 4500kn i oslo danas, tak da izgleda da su tolko spremni neki dat, to su valjda isti koji kupuju 1080ti za 5000kn i rx580 za 3000kn.
I opet smo na cijenama. Pomirite se vise. :hitthewal:
|
Jucer gledo rec. stevice, 2centa i linusa..
U gklobalu nitkoi nije popljuvo karticu. E sad vidim vani da ide za -600$ , ne znam koje su ovdje navodne cijene.. Al sve preko 3000k kn je bezobrazno |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koji je model u pitanju? Moj model je INNO 3D s dva 9mm venta. Edit: A ovo što se ekipa pati sa cijenama nije uopće teško za progutati jer dok ima raje koja će platiti tu cijenu, takve cijene će i biti do daljnjega... |
A tako je, kako je. Gledam cijene i ovdje i vani i ne vjerujem čega sve ima.
Da ne bude sve samo o cijenama, glasina kaže da sutra kreće EVGA EU queue za 3060. Tko još čeka (osim exzzya i mene)? |
Citiraj:
Piše ti pod moj komp, imam ovu najjeftiniju Palit Dual 3060 Ti. |
Citiraj:
Da, sad vidim da ti piše pod moj komp, praktički identične kartice što se tiče fizičkih gabarita/hladnjaka. Kad bi svoju stavio na 2.2Ghz čula bi se kao boeing 747 i bila vruća kao reaktor u Černobilu 86` :roller:. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |