![]() |
Ako se ne varam vidio sam ga u mobisu, 2999kn 64gb verzija. 3299kn 128gb verzija.
Mene sad puca da bi ga uzeo kada dođe u tele2, taman mi 9.9 ističe ugovor, ali realno, ne vidim neki svrhu uz Huawei P10 Plus koji imam sada, a još ima preko 2 godine garancije. |
Ok. To sam vidio sad, medutim bas me interesira po kojim uvjetima ce biti dostupan kod tele2.
|
3100 na bonove. Na pretplatu vjerojatno oko 2000kn 6/64 verzija
|
Xiaomi namjerava izbaciti high-end mob sa cijenom manjom od 1999 Yuana (cca. 250€)
https://www.gizchina.com/2018/09/03/...-at-1999-yuan/ |
Evo mi stigao i drugi A2 Lite ali ovaj puta 3/64.
Njega ću koristiti dan, dva pa slobodno pitajte koga što zanima. Na prvu mogu reći da je ekran malo taman za vani kada je dosta sunčano. Ostalo nemam zamjerke. Stigao je čak i Software Update August Oreo 8.1 |
Imaš onda 4/64 verziju da baciš usporedbu?
Ja imam već par tjedana 4/64. Mogu jedino usporediti s Redmi 4 Prime koji je 3/32. Malo je fluidniji, al niš puno. |
Kakav je ekran na Redmi Note 5 za po vani, jel se može usporediti sa samsungom Note 4 po svjetlini? Samsung ima još onu foru da pojača svjetlo u iber na direktnom suncu, a ne znam kakvi su ekrani na Redmiju, falit će mi Amoled svakako
|
Ima netko kakvu informaciju kada bi POCO mogao doći na stock u Honorbuy ponovo? Vidim da pišu da ni oni sami ne znaju, a uzeo bi ga.
|
Citiraj:
|
Pa da malo čitaš s razumijevanjem, možda bi shvatio ono što tražim. A to je da će Honorbuy dobiti mobitele na stock isto kada će ih dobiti i ostali distributeri/preprodavači. Prvi val mobitela je rasprodan, pa pitam da li netko možda zna kada će ići drugi val prodaje po svijetu, pa će, logično, dobiti i Honorbuy mobitele na stock... Forumi, ostale trgovine, distributeri i ostali su dobar izvor takve informacije. Ako misliš da ja tražim ovdje nekoga koji zna prije Honorbuy-a kada će taj isti Honorbuy dobiti mobitele na stock, nemam ništa drugo za reči, nego "O bože..."
|
Citiraj:
Trgovac koji uzima tone mobitel ne zna kad će mu isporuka, a kamoli netko po forumu. Bit će kad bude, stavi si link u bookmarks i svaki dan provjeravaj, jedina realna opcija. |
Ne znam koliko ljudi zna, ali na goldwayu vam je trenutno najjeftiniji 310$+26$ dostave i nema dodatnih troskova pdv-a.
|
Hvala na info, no ja samo Honorbuy gledam, čisto zbog reklamacije.
|
A isti ti vrag, saljes u Kinu kako god
|
Pa kaže kolega s posla da je servis u Italiji. Istina?
|
Mene su trazili da saljem uredaj u Kinu. Sad ne znam da li nekog salju u Italiju, a drugog u Kinu
|
A mene su prije 2-3 mj tražili da šaljem u Sloveniju, u jedan SLO servis, gdje su ga i popravili i vratili nazad u HR, sve skupa trajalo cca 15 dana...
|
Onda su se mozda poboljsali, mene su prije nekih pola godine, ako se ne varam, trazili da saljem u Kinu pa sam odustao.
|
Eto, pitao frenda, on je slao u SLO, oni su navodno šibnuli do Italije i vratili mu mobitel za manje od 10 dana.
Honorbuy it is :) |
E super da to znam onda. Ne znam da li mi jos garancija vrijedi pa da probam se i ja sad javit. Hvala na info
|
Citiraj:
Klikneš buy now i gle čuda, najjeftiniji je 349,99$. Ovi su kod Todorića zanat pekli... |
Citiraj:
|
ili eventualno samo roza boja bude po sniženoj cijeni, po tome je goldway poznat
|
Citiraj:
Jako dobar. Možda note 4 zericu jači zbog overboosta ali nimalo mi ne fali svjetlosti. Meni je smetao slabiji kut gledanja, ali sam se naviknuo i uopće više ne primjećujem. To je navika kao kad prebacis temperaturu boja. Smeta ti dan dva i onda ti smeta ova druga. Ali ne fali mi titranje pwm amoleda ni najmanje. LCD je melem za oci. Ima i Xiaomi ispod 20% ali ga naučim da ne spušta toliko nisko. Voli ići prenisko po defaultu. |
|
Pojavio je Poco phone F1 na tele2 cjeniku.
|
Pojavio se i u Honorbuyu na stock .
|
Citiraj:
|
Mislim da je ipak greška bila kod njih, da ga nisu ni imali.
Bar je meni tako support sada javio da i dalje ne znaju kada će biti na stocku. |
Naručio danas u Uziju, nadam se da će brzo stići :)
Koji case predlažete za njega, volim gumena kućišta (silikonski su mi premekani) tako da sam bez brige ako padne ali opet da nije neki rugged masivan. |
Za šta? Poco?
Dobivaš s njim case, ne znam da li znaš. |
Citiraj:
Može i preporuka za kaljeno staklo ako netko ima. |
Po meni najbolja stvar za lijepit po telefonu: http://www.protectionfilms24.com/art...1-2733962.html
Sent from my Mi Max 2 using Tapatalk |
https://www.mimarket.es/catalogsearc...=0&q=pocophone
Cijena štima i sve. Đaba šiping za kroejša. Ima li netko muda ovo potegnut :D EDIT: Njesra, šalju iz Kine, običnom poštom. Niš od toga bez carine i pdv-a. |
Citiraj:
|
Kolko peneza?
|
Citiraj:
Cijena je najpovoljnina u HR ak uzimas s forumskim popustom. |
Citiraj:
|
Kolega s posla je uzek RN5 4/64 i taj kejs koji je dobio sa njime. U biti nije to kejs, to je navlaka protiv ogrebotina. To nemre nikako zaštititi čošak ako rokne na nj :)
Ali za prvu ruku dobar, dok kako kaže kolega, sa jEbaja ne dođe pravi kejs. Sent from Usreo Mobara |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:00. |