![]() |
Ma lud sam više od svega :D
Nekako mi se čini da moram pokleknut, uzet stakleni i vražje maskice jer je drugi izbor nula :D Sad sam nekako najbliži Mate 10 Pro. Jedino Samsunga ne bi radi natovarenih gluposti na mobu. Baš je 3500kn zeznut limit :). Ovo za Nokiu mi je prvi glas, al šteta. Tu bi svakako čekao novije (modernije) modele, zanimljivo je kako je Nokia uvijek bila spora s izdavanjem novih mobitela, prije MS-a, za vrijeme MS-a i sada :D. Najave nešto wow i onda to izađe za godinu dana nakon x odgađanja. |
Koliko je povoljna ova ponuda Mall-a od 1950 kn za Sony Xperia XZ1 ?
Po specifikacijama se cini kao lagani upgrade Xiaomi Mi A1 kojeg imam trenutno, kakvo je iskustvo ekipe koja ga ima [Koliko vam izdrzi baterija i kakav je fingerprint reader] ? Link na ponudu |
Govorimo o mobitelu starom 1.5g. (prezentiran 08/2017) što je u tom svijetu skoro pa dinosaur tako da je navedena cijena malo prevelika. Za 2.400kn se dobije Poco sa goldwaya.
|
Jedan MotoG4 u familiji počinje pokazivati znakove starosti i slabosti (2 godine) pa me zanima što uzeti. Uvjeti:
- cijena 1500-2000 kn u Hrvatskoj sa lokalnom garancijom - dual SIM + MicroSD slot - bolja kamera nego na MotoG4 - barem 3GB RAMa Sve ostalo nebitno. Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
njegova sestra isto ima Nokiju 6 već duže vrijeme....po drugim forumima možda 1-2 slučaja sam pročitao da je krepala neka Nokia.pratim nokiamob.net,tamo su sve nokijaši....😄 |
Citiraj:
https://www.links.hr/hr/smartphone-n...m_medium=click Mi A2 Lite 4/64 je best buy... https://neutrinomobile.hr/xiaomi-mi-...m_medium=click imam taj Šaomi.baterija vrh,ima dual SIM+micro SD,na 9.0 stigao i FM radio.kamera je po danu ok,ali po mraku meh 😏 |
Ako si za Xiaomi, pričekaj još koji dan da itvire poslovnicu u Areni jer bi njihove cijene mogle biti povoljnije od ostalih preprodavača.
|
.... Brisanje
|
Citiraj:
|
Da li je honor 10 best buy s obzirom da se može uzeti i na rate?
Na mallu je bio 2800, na nabavi nema jeftinije. Slično je i na njuškalu, no tamo treba cash. Razmišljam o Mate 10 pro. Vrijedi li cca 500kn više? Naravno, onda opet moram cashom platit. Ovo mi se za Honora čini sasvim dobro. Da li vrijedi dodatnih 10% na newslatter na ovu cijenu od 2700? |
Gdje si našao Mate 10 Pro? Oglasnik ili? Našao sam samo sivog i smeđeg, a plavog nema baš više na stanju, očito forsiraju novije modele.
|
Citiraj:
Pocophone mi se čini kao vrlo dobra alternativa, ali ne mogu provariti MIUI, notch te osjećaj da ne dobivam apsolutno ništa naspram Nokie 8 (osim vjerojatno baterije). |
@FitzTN
Gledao sam po njuškalu, i Face- marketplace. Moram priznati, nisam gledao boju, već okvirnu cijenu da se mogu uklopiti u budžet. Kolege s posla su kupile u Emmezeti za BF, piše da nema u webshopu, jedino možda ovako u trgovini ako im je ostalo. |
A zvao sam onaj neki njihov broj prije par dana i kaže ženska da nema nigdje (crni i plavi). Nisam obilazio trgovine, al ne vidim razlog zašto bi lagala. Da sam barem vidio taj Mate 10 Pro za 3k na BF popustu...uff :)
Sad je na kraju ispalo da ne trebam kupiti na R1 (jer se od 01.12. može isplatiti "13. plaća" koja je jednako neoporeziva) pa je novi limit ~4k kn na Njuškalu/oglasniku. To je već blizu P20 pro, al vidjet ću što će uletit :) |
Citiraj:
Ništa mi ne znači ako ispod poklopca kuca SD 845. Već mi je bitna kvaliteta izrade i dobra softverska podrška. Jednostavno MIUI ne leži kako treba. |
Pozdrav,
Koji bi bio "best buy" u rangu do 2.500, ili 3.000 kn. Večičina ekrana cca 5-5,6 incha. Mobitel je za osobu od 60g. (moje mišjenje je da bi mobitel cca Samsung A6, bio solidan izbor, po povoljnjijoj cijeni, ali bih volio čuti vaše ideje) Hvala |
Citiraj:
|
kod Xiaomija nije problem samo MIUI nego i stock(android one).Mi A1 je imao hrpu problema kod prelaska na Oreo,sad Mi A2 Lite ima hrpu bugova na 9.0.kamera crash,problemi sa Wifi,Chromeom,neki su imali bootloop nakon factory reseta....ima toga.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Obrisan post.....
|
Ponuda za Božić u Tele 2
Ponuda mobitela u Tele2
U Tele2 ponuda od 4 mobitela uz dodatni poklon na 24 mj uz pretplatu od 169 kn na kojoj sam trenutno. Koji mobitel od ova četri kupiti 1.Honor 8 dual SIM 2400kn 2.Huawei P20 lite. 2400 kn 3.Samsung Galaxy A7, 2520 kn. 4.Samsung Galaxy A8, 2520 kn. Ovo su cijene na na 24 rate. |
glasam za A8
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Osobno imam Honor 8 kojeg sam kupio prije 1.5 godinu na njuškalu i platio 2300. Prošlo je znači dosta vremena, a on i dalje skup. Iskustva su mi odlična, do sada nije niti jednom zatrznuo da je bilo primjetno. Baterija drži prosječno cijeli dan, s manje korištenja drži i 2 dana.
Kolega mi ima A8, mobitel mi je ljepši od mog. Čistiji je ekran, AMOLED ipak. btw. neznam kakav si s ostalim trgovinama, jel mora biti baš tele2. u Santi imaš honor 10 za 2700, vrlo moguće da dobiješ još 10 % na newslatter. Možeš na rate kupiti, a imaš noviji uređaj s Kirinom 970. Ako mora biti tele2, ipak bi rekao A8. |
Svi navedeni isplativiji u ducanima bez 24 mj pretplate.
Npr A8 2300kn u Neutrinu , 2400 kn u Hg Spotu. |
|
Citiraj:
|
za iste novce ga imaš u Neutrinu...a opet za 50kn više si na ekupi kupiš XZ Premium.
http://www.ekupi.hr/Sony-Xperia-XZ-P...m_medium=click |
Produženje pretplate kod T-coma nam slijedi u firmi i uspio sam suziti izbor na 3 komada
Sony XZ3 vs Huawei P20 Pro vs Samsung A9 Cijene su slične, a veličinom, težinom i realnim trajanjem baterije su svi tu negdje. Na području ekrana dominira Sony s dosta više ppi, već dolazi s Android Pie i s najmanjim kapacitetom baterije, prema gsmareni ima veći endurance score i još je vodootporan. Uzeti Sony bez puno razmišljanja ili ova dva imaju nešto bolje za ponuditi, a da mi je promaklo? |
Mislim da ti je on najbolji izbor
|
Ja bih uzea P20 Pro radi kamere, a i ljepši mi je.
|
Citiraj:
Koliko vidim, dominira P20 Pro. Kamera, baterija, izgled itd. Plus toga, Sony je ružan :D A9 nema smisla s ta 2. |
Kako je A9 ušao u izbor skupa s drugim flagshipovima? Logičnije bi mi bilo da je S9 u pitanju.
|
A i S su jedan do drugog na tipkuši :D
Iako ipak je to Samsung koji svoje mobitele fino cijeni :) Sent from Usreo Mobara |
Napomena: honor (8) koji je kolega na početku teme naveo nije honor 8 koji je izašao prije godinu i pol, dvije.. riječ je totalno drugom modelu
Honor 8X (2018) koji ima više interne memorije, noviji čipset, bolju kameru, bateriju i dosta veći ekran (6,5") Osobno mislim da je najbolji izbor od ova 4 navedena mob. |
8X je čista srednja klasa.derivat Mate 20 Lite i Honor 10 Lite.tipično za Huawei,hrpa modela koji se jedva razlikuju,ali eto recept Samsunga zasad im uspijeva....
to Poco,XZ1 i Nokia 8 razbucaju da se ne oznoje 😁 |
Tražim mobitel za poklon do 1500kn da je dobavljiv do 29.12.
Najviši prioritet je kvaliteta kamere i da ima onaj drek od simuliranja bokeha. Njuškalo ili neka naša trgovina na akciji, može i bez garancije ako se dobije dosta bolje... pa čak i polovno ako je kao novi i ima još dosta garancije. Ima sam jedno vrijeme Mate 10 lite i bio je ok, a upada u taj cjenovni rang - ima novih s garancijom za 1500. Ima li što bolje za te novce? |
Xiaomi Mi A2,Xperia XA2,Mi6 pa možda i Honor 8X,nova Nokia 6.1....
samo se kloni tih Lite nebuloza.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:02. |