![]() |
Citiraj:
Meni kronično fali kompaktni mobitel, dimeznija max 135mm i sa jebeno dobrom kamerom. Jednostavno Meizu M2 mini koji imam, nikako se naviknuti baratati sa jednom rukom, Moto G1stgen mi je najj što se tiče dimenzija, a pogledajte bolesne japance koje nemoš nigdje drugdje osim japana kupit. http://www.gsmarena.com/docomos_shar...news-14257.php Pa susjeda bi dao za ovaj mobitel. Citiraj:
|
Z6 će doći u 5 verzija - normalna, Compact, Mini, Plus i Ultra
http://www.techgrapple.com/sony-xper...e-five-models/ |
Citiraj:
Ajd da zaključimo, to su dakako sve rekla-kazala i tračevi, međutim, prilično je pouzdano da će Z6 ili kako god se nastavak zvao doći u drugoj polovici 2016. A najjače mi je šta napišu da će Z6 doći sa SD615 ili 617 :hitthewal: Od cijelog portfelja dosadašnjeg, fali Ultra telefon od Z Ultre i T2 Ultre nije bilo tako da se sada pretpostavlja da će doći. I ja vjerujem, zbog dosadašnje prakse, da će Sony izaći sa eventualno novim low-end, al to je pod velikim upitnikom zbog poslovne strategije da se baziraju na skuplje modele. Eventualno nasljednik E serije i to je to što fali u portfelju. Pošto je to CES u Las Vegasu ako se ne varam, od svega toga možda bi mogla biti samo najava da Z5 dolazi na američko tržište, možda u suradnji sa nekim od tamošnjih teleoperatera pošto je Verizon ukinuo Z4v model i nije niti došao do prodaje, a upravo je taj model bio putokaz što će biti Z5. Iako, još puno dječjih bolesti oni moraju ispraviti na Z5 seriji prije nego se upuste u izbacivanje novog flagshipa jer izbacit Z3+ i Z5 kao trenutne poluproizvode je bila ogromna greška. BTW. priča se da početkom siječnja stiže MM na Z5 a nedugo zatim i na ostale koji su na listi. Jedva čekam :zdero: |
@rodriguez
Ako se ne varam, to je Japan-only mobitel. |
http://tinypic.com/r/95tvzd/9
Cudo :stoopid: Najbolja baterija na mobitelu koji sam imao, a imao sam ih dosta. Istina, nema razgovora jer sam bio u roamingu. Ali svejedno cudo :care: E da, radi se o Z3 :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prije godinu dana uzeo polovni Z star godinu dana :D, u tih godinu dana korištenje bez maske, samo folije s jedne i druge strane, gore 5.1.1, radi ko zvjerka :) da pokucam :D
|
zna li tko gdje naci case mate tough za Z1C ?
u zagrebu |
Mislim da Case-Mate opremu (barem kad je u pitanju Sony) ne drži nitko u Zagrebu. Ja sam si Ringke Fusion case za Z3 Compact morao naručivati iz Slovenije. Oprema za Sony u Zagrebu je uglavnom noname kinezija.
|
Pozdrav kolege,
prema vašem mišljenju da li je 1800 kuna OK cijena za 7 mjeseci staru Xperiu Z3? Treba mi mobitel s dobrom kamerom i ovaj mi je upao u oko. Također, danas bih ga išao pogledati pa me zanima trebam li na nešto posebno obratiti pažnju. Unaprijed zahvaljujem na odgovorima. |
Cijena je slična onoj na njušci, tako da se može smatrati da je ok.
|
Ja sam jutros uzeo ganc novi za 1900. Al u principu novi idu 2100 na više.
Malo mi se puno čini 1800 za starog 7 mjeseci. Jedino ako je tip top stanje Nego momci, mob mi je došao s 5.1.1 Androidom. Kojom metodom root napravit, ovom? Mob je iz HT-a. |
Citiraj:
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/cros...lipop-t3212108 |
Citiraj:
|
Thanks ekipa.
Jel trebam na kaj pazit? Do sad nikad nisam roota Sonya. Kaj s onom njihovom particijom gdje su oni ključevi? To ne bi baš htio dirat jel za sad planiram samo neki stock base rom flashat. |
Citiraj:
Za provjeru BL možeš . Open the Dialer App Then press *#*#7378423#*#* Then click "Service Info" and press "SIM Lock" If all the 5 words,ending with "0" means your phone is not carier locked. Press Back and then press "Configuration" Under "Rooting Status" If its "Bootloader unlock allowed : No" ,means you are PUŠKA :D:D malo prilagođeno :) U principu, preko flashtoola se SVE da pregazit, pa nemaš puno brige općenito. |
Stoji mi Bootloader unlock allowed: Yes :D
I otključan je na sve mreže čak :D |
Citiraj:
Nemam šta reć osim , blago ti se :D U slučaju da je sređena kamera na AOSP-u, nisam ni pratio kad sam vidio da je meni NO .. :fuming: Premda, čini mi se da je development za UB nikakav :( . U svakom slučaju , bolje da imaš opciju nego obrnuto. |
A kaj donosi unlock bootloadera osim mogućnosti flashanja AOSPa?
Stock based može ovak, xposed može ovak ako se ne varam? |
Iskreno nisam puno ni pratio,ali i bez toga ide xposed i stock based . A i development za UB je takav kakav je zbog toga. Ako ti je stock based ok, imaš fino existenz ili eventualno Slim i vozi. :) Uz existenz ti maltene ne treba xposed.
|
Ma da, existenz mi je sasvim dovoljan.
Nego, jel koristi tko kakav slim/minimal case. Ima tko kakvu preporuku? I folija za ekran, koristite bez nje mob ili s njom? Ova dva mi nekak okej izgledaju: http://www.ebay.de/itm/Schutz-Hulle-...8blH7fQYkX04RA http://www.ebay.de/itm/kwmobile-Schu...MAAOSw2s1U0OZO |
Kejsevi za z3 su rijetka biljka, a da su dobri. Imam ih doma jedno 6, ni jedan mi nije dobar. Jedini koji valja mi je cruzerlite, stvarno je čvrst i ima otvor za magnet. Od ova dva linka prije bih uzeo kwmobile premda mislim da ni taj nije čudo. Ovaj prvi mi je ko kopija spigena i strah me kakav je. Na ekranu naravno tempered glass. Barem je ravan ekran pa ide fino od ruba do ruba.
|
Ma meni treba neki minimalan case, tek tolko da pokrije mob samo.
Koji si tempered glass uzeo? |
Citiraj:
Mislim da je stanje ovako : 2 ultra slim TPU 1 x IMAK cowboy black (hard shell) 1 x IMAK prozirni (hard shell) 1 x generički tanki 1 x RINGKE Ubi me, fetišist za kejseve. :D Mogu ti poslat nešto čisto da si imaš dok si ne uzmeš drugi pošteniji. Ionako mi samo stoje doma. |
Može ajd, šibnem ti sutra PM pa mi prodaš kojeg koji ti ne treba :)
|
Citiraj:
|
Znaš da gubiš DRM ključeve ako ih ne backupiraš? :)
|
Ali samo ako napravi UB, ne vidim da to planira :D
|
Citiraj:
Koliko plačem sad za tim svim na Z5 :hitthewal: |
Ne znam kako vi tako puno SOT-a postignete sa Z3C, ja postignem oko 6 sati. Nije mob rootan i bez korištenja stamine. LP 5.1.1.
|
Jel to do lolipopa toliki drain?? Razmisljam da si uzmem z3c kao drugi fon samo zbog trajanja baterije. Gledam i z5c, ima li ikakve prednosti spram z3c, baterija je navodno puno losija(?)
|
Citiraj:
|
Ja sam dao dokaze,a potom odeš na XDA i provjeriš thread sa trajanjem baterije Z3C i vidiš da ima dosta ljudi koji postižu ne puno lošje rezultate :) doduše sa apdejtima se nešto i smanjilo pa sada dobivam svega 8 sati SOTa uz normalno korištenje. Naravno bez igrica i ciklus baterije od 18 sati. Naravno ljudi koji mrcvare bateriju preko 3 dana ne izvlače preko 6 sati nikako.
Pa nije to smeće(poluproizvod) od WP da mi traje kolko i utakmica sa produžecima(bez penala) :D |
Citiraj:
|
4 sata SOTa? Samo duplo lošji :) to ide već u kategoriju nekakvog prosjeka mobitela...
|
Autonomija baterija je išla u plus i onda odjednom natrag u minus :) i sad imamo situaciju da prošli flagship ubija sadašnjeg po pitanju autonomije... ne samo kod Sonyja nego kod skoro pa svih.
|
Citiraj:
|
Naisao tko na slican problem kod flashanja preko flashtoola?
Flashmode, fastboot i z3 drivere sam instalirao prije pocetka flashanja i onda mi izbaci sljedece errore: http://i.imgur.com/hXri06h.png |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:26. |