![]() |
Citiraj:
stream sa youtuba u pozadini... |
ak streama i video to guta promet abnormalno..
imam 1.5 gb mjesečno i to bi mi brzo otišlo. trebam nekaj kaj skida samo audio znači 5mb po pjesmi.. |
@valley7 - baziran je na njemu samo je pitanje dal se moze slozit ovako sa strane.
|
ulisten nisam mogao pokrenuti, našao sam ulisten2 koji radi.. skida samo audio..
http://gglys.com/downloads/uListen2_v2014.08.28.apk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Umjesto da messengeri budu interoperabilni sa drugim aplikacijama i podržavaju xmpp federaciju, oni nas tucaju u mozak sa svojim marketinškim glupostima. Stvarno su nas bacili natrag u kameno doba kad je IM u pitanju. |
Nazvati nekoga i pustiti snimljeni govor ?
Negdje sam čuo da postoji Android aplikacija pomoču koje nazoveš nekoga i onda umjesto tvog glasa (iz mikrofona) pustiš več snimljeni govor. Još bi bilo super ako bi postojala mogućnost da mu prikaže lažni broj pozivatelja. Zna li ko šta o tome
|
Krivo si čuo. Aplikacija ne može djelovat na neki drugi uređaj i na njemu prikazati drugi broj.
|
Citiraj:
Nakači se na tel. govornicu i anonimno nazovi koga god želiš. Hint: uši, kao i prsti, ostavljaju jedinstven otisak. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajoj ljudi moji, pa nisam toliko lud da se igram s tim stvarima i da radim nešto proutazkonito. To mi je samo za šalu, naprimjer nazovem prijateljicu i pustim neki šaljivi audio zapis itd.
|
Citiraj:
(stvarno, u kakve diskusije se ja upuštam) :beer: |
Oduševljava me kada se netko logira sa imenom i prezimenom, i onda traži upute za radnju zbog koje kasnije može najebati. Flawless logic.
|
u gmail aplikaciji, kako podesiti carnet račun? ako imam incoming mail server pop3 ili imap, a outgoing mi je smtp. nigdje me to ne pita već sve stavlja pod pop3 ili imap, ovisno što odaberem. mogu birati samo mail server, ne mogu staviti različito za incoming i outgoing.
|
U gmail aplikaciji nikako. Zato postoji ona druga aplikacija, obicno naziva "Email" u kojoj mozes onda konfigurirati razlicite adrese i inc/out servere.
|
Jel netko zna kako stoje stvari sa google play poklon bonovima. Već dugo vremena ima opcija za unošenje bona ali se u HR službeno ne nudi.
https://support.google.com/googlepla.../3422734?hl=hr Da li su bonovi za druge zemlje iskoristivi, kupiti preko weba kod za recimo UK i unijeti u account registriran za hrvatsku (bez ikakvih dodatnih koraka tipa proxy i mijenjanja zemlje porijekla u postavkama) ? |
Citiraj:
Jedini način plaćanja na Play Storeu u HR je kartica. Dodaj karticu u wallet i peglaj. Ako se bojiš za sigurnost uvijek možeš obrisat karticu iz Walleta. Postupak je dva klika. |
Imam neobičan problem sa Gmailom. Pročitam mail na mobitelu, a x sati kasnije na kompu i dalje stoji kao nepročitan. Mobitel je cijelo vrijeme spojen na net i ima automatski sync sa gmail accountom.
|
Meni je gmail cesto stvarao neke bugove. Ja to vise uopce ne koristim. Sve prek chromea..
|
Jel koristi netko FX file explorer i da ima dodan FTP u njemu?
Kod downloada mi brzina nikak ne prelazi 680 KB/s. Uvijek je oko 540-680 KB/s, a dok skidam na kompu ide maksimalno koliko i treba, oko 1,4 MB/s. |
Kako da u Swypeu isključim ove *EBENE prijedloge:
http://www.pohrani.com/f/2l/3s/zQbTF...-04-16-14-.jpg Svaki put kad pišem nešto, on me ispravi sa ovim dolje prijedlozima. U ovom slučaju sam htio napisat "Ja igram na grafi sa", i ako iza toga stisnem space ili bilo koje drugo slovo, on automatski ispravi u "Ja igram na gradu sa" i to nikako ne mogu izbjeć. U opcijama sam SVE isključio: auto-correction, next word prediction i sva ta s*anja... |
Parametri / Automatska ispravka - isključi
Tako barem meni na HR piše. A onda imaš 3 opcije niže "Predviđanje sljedeće riječi" i to možeš isto isključiti, iako to meni ne smeta, nekada i pogodi. :) |
To mi je sve isključeno...
|
Probaj
Settings-language and input i sad tapni na postavke tipkovnice i onda Auto correction i isključi show correction suggestions i isključi |
Imam samo settings od swypea i tamo nema auto correction suggestions, samo auto-correction i to mi je isključeno.
|
Jel zna netko koja je bila zadnja verzija tapatalka prije onog drasticnog redizajna?
|
4.9.5
|
Rename android aplikacije ?
Rename android aplikacije ? Instalirao sam android aplikaciju na mobitel ali mi se ne sviđa originalni naziv. Ima li mogućnosti da promijenim originalni naziv aplikacije na desktopu
|
Preko nekog apk editora mozes.
|
Ekipa, koje browsere koristite atm, bio sam dugo na Dolphinu no ovo je uzas u zadnje vrijeme, rusi mi se na 2 galaxy s4 i na jednom s2?
Chrome sam probao, ne svida mi se, dolphin mi je funkcionalnscu najbolji, samo sto je bugovit u zadnjih parmj ili koliko vec uzasno. |
Boat browser.
Trenutna verzija ima samo bug u fullscreen videima, sruši se, no bit će ispravljeno ubrzo. Naked browser |
Stock (S5) i Chrome kao alternativa. Prije sam koristio Dolphin, no ne sjećam se zašto sam odustao od njega. :)
Firefox koristim na tabletu, ali nisam baš zadovoljan. Par puta uzrokovala drain. |
meni je chrome ok, na kompu i na mobu i na tabletu.. sve mi je sinhronizirano i postavke i povijest i favoriti, kaj god otvorim odmah mi je tu..
|
CM browser,to fkt leti :)
|
Stock (G2) je meni nekak uvijek od svih njih najjednostavniji :D i Firefox + adblock plus, odgovara mi jer synca sa verzijom na kompu, ali mi njegovna funkcionalnost na mobitelu nije na zavidnoj razini. Chrome isto imam, al ne koristim. Dolphin je inače super, al ga zbrisal jer ih je bilo previše.
|
Citiraj:
malo je annoying sa svojim guranjem PRO verzije, ali ako se pokazu dobrim ni to nece biti problem. Hvala svima :) |
A to guranje Pro verzije ne osjetim jer imam AdAway pa bloka sve to.
|
Boat browser je dobar, al nema updatea nikako ni za lijeka. Ni za drugi boat for tablet. Ima isto koje kakve gluposti prijedloge stranice što u starim verzijama nije bilo, govorim kod pro verzije.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:57. |