![]() |
Human?
Ajmo jedno općenito: kako je zapravo nastao Borg?:confused: btw: I teorije su dobrodošle ;) |
Citiraj:
|
nie covjek :):) hehe tocan odgovor je da se nezna koja je to vrsta :):)
zna se samo da je borg kraljica pripadnica te vrste i da svaki puta kad ju netko killne Borg uzme drugu iz te vrste da im bude kraljica :):) kako je BORG nastao to se nezna a teorije heh nis mi pametno nepada napamet :) |
Borg kraljica pripada vrsti 125 ... a sad koja pak je to vrsta nemam pojma ...
|
evo i zadnju epizodu (reprizu) su odgodili tri puta, sa 00:20h na 00:35h pa sada na 01:00h :D koji su to specijalci na HRTu tako sta se nemoze naci ni u Delta kvadrantu :clap:
|
Za sada još uvijek stoji 1.00-1.40:)
|
E hebat ga i HRT ... spavalo mi se sinoc ko nikad...i nisam uspio pogledat zadnju epizodu :(
|
Tak i tak nije bila bog zna kaj...ni glave ni repa...dosadno do bola.
|
sve zbrda zdola malo mi je glupo završilo!
al ipak uspio sam vidjet zadnju epizodu...:D btw. jel neko zna oće li hrt prikazivat neki ST opet i kad?:confused: |
Ček, vi pričate o Earth 2?:confused:
|
O zadnjoj epizodi Enterprise-a.
|
da hoce jednog lijepog suncanog dana,,,,,,
|
Trebali bi ponovo puštat tak da kad dojdu do kraja valjda cu napravit novu seriju.
|
Citiraj:
Je, majke mi! : hello2 : |
Citiraj:
|
Inače sam redovito pratio ST na HRT-u, ali zadnjih par sezona sam preskočio zbog kretena iz dotične telvizije, dijelom iz principa, a dijelom iz totalno j****o glupih termina, jer se kod mene obavezno gleda Dnevnik, nedjeljom ne želim do 4 ujutro gledat ST, a u 6 se ustajem. Pogledat ću Enterprise, ali to nikad više neće biti na HRT-u. Ima uostalom drugih televizija koje ga pokazuju i to sa poštovanjem. A ne kao HRT, imaju najave za SeaQuest i slična sranja, a ne za Ent. Bar da sada stave Stargate, i ukinu više onu j****u parodiju SeaQuest!
|
hehe ako ti je SeaQuest los cekaj da vidis Earth 2 :):)
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
kmeeeee :( oću star trek |
Citiraj:
|
ma i TOS je bolji od ovih gluposti sa oni sada emitiraju uzas :(:(,,,,,,,, joooooj tko ima onu e-TV??? ima na tome ili na kablovskoj nisam siguran vise jedna nejmacka TV-postaja ili sa li je vec pustaju samo SF filmove i serije i naravno sve bas sve ST serije 24h je dovoljno za sve od TOS-a do Enterprise-a NX-01 :):) i jos ima mjesta za ostale serije i filmove sve SF :)
|
Pa, mogli bi počet emitirat one besplatne nastavke koje snimaju sami fanovi :D
Da to naprave, isti tren bi televizor letio kroz prozor. |
Citiraj:
jos nisam vidio nijedan nastavak bilo koje od tih serija,,,,,, moram si nabaviti jednu ili dvije da se i sam uvjerim da je bas toliki shit :):) |
U novom pc-chipu je izasao clanak o ST tehnologijama pa eto da vas obavijestim :-). Imate na http://startrek.sfcentar.com/ clanak o tome.
|
Star Wreck
Skupina ludih finaca si je dala truda i napravila filmek, navodno je čist ok.:)
Ima li ga tko ili ga je pogledao? http://www-fi.starwreck.com/ |
ma kak moze biti oke kad je parodija na ST to nie oke to moze biti zanimljivo smijesno ali ujedno i totalno glupo,,,,,,
je zna tko kada ce pravi ST film??????' |
Citiraj:
Nemoj ga pogledati i ok. Ja ću ga skinuti i pogledati, pa nije ST serijal sveta krava da se moraju gledati samo orginali, ljudi su godinama radili na tome-ako tebe ne zanima, nekog možda da. Osim toga-za sve ove godine se može nabrati hrpa epizoda i iz orginalnih serija koje bismo mogli mirne duše nazvati parodijom :) Pa smo svejedno i to gledali... |
Turski Star Trek!!!
Plagijat Star Treka s Kirkom, samo na Turskom i low budget! Gledao u močvari i jednostavno je toliko loše da je genijalno i janso bez titlova. |
Meni je najbolja ona domaća parodija StarDrek i Drekeri......tipovi su ludi, milsim smešni. Iz warpa u impulsniii...:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:46. |