PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Komentari i prijedlozi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Upgrade, popravci, debugiranje... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=34120)

thedream 15.04.2010. 20:12

Pohvalio bi novi izgled Moj profil stavke,samo mi se čini da vam je broj kartona promakao,samo ih je 15 u povredama :D,i to počevši od kraja 2007. Moralo ih je biti i ranije hebemu miša,pa nisam džabe radio. :)

Svakako pregledno,lagano za upotrebu i vizualno ugodno,pohvaljujem. Sad znam tko mi ganka profil iz prikrajka,i to zadnjih 10 čak.

borny 16.04.2010. 09:03

Citiraj:

Autor tor (Post 1622258)
Da, upravo isprobavam s mojim testnim nickom jel se može , a SU mi uvali infraction za spamanje po tržnici :D E, kud ode ovaj svijet...
BTW; da, nešto ne radi s tom opcijom.

Jel ovo sređeno ili da žicam moda promjenu naslova?

tor 16.04.2010. 09:04

da, ne radi.

Edit; prekinte spamat. Nije ovo chat s tehničkom podrškom.

Dawar 16.04.2010. 22:39

Pitanje
Zašto ne mogu komentirati u Tržnici, da li je to do foruma ili nešto mene zeza?

hammer_of_thor 16.04.2010. 22:59

Citiraj:

Autor Dawar (Post 1623109)
Pitanje
Zašto ne mogu komentirati u Tržnici, da li je to do foruma ili nešto mene zeza?

:stoopid:
Jel se ti zezaš?
Pa odavno je ukinuto postanje za sve osim za onoga tko je otvorio temu u Prodaji , dok se u ostalima može komentirati (kupovina, procjene...)

Dawar 16.04.2010. 23:17

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1623120)
:stoopid:
Jel se ti zezaš?
Pa odavno je ukinuto postanje za sve osim za onoga tko je otvorio temu u Prodaji , dok se u ostalima može komentirati (kupovina, procjene...)

Zašto nema te obavijesti nigdje?
I ako se već išlo na to ne vidim zašto se smije u ostalim kategorijama :rolleyes:

Doink the Clown 16.04.2010. 23:21

Citiraj:

Autor Dawar (Post 1623133)
Zašto nema te obavijesti nigdje?
I ako se već išlo na to ne vidim zašto se smije u ostalim kategorijama :rolleyes:

Pravila Tržnice od 03.06.2009. su ti baš nekako izmakla oku ha? :D
hint: usredotoči se na prvu točku ;)
http://forum.pcekspert.com/announcement.php?f=43

Dawar 16.04.2010. 23:43

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 1623135)
Pravila Tržnice od 03.06.2009. su ti baš nekako izmakla oku ha? :D
hint: usredotoči se na prvu točku ;)
http://forum.pcekspert.com/announcement.php?f=43

Jesam i meni to zvuči kao da se nemre postati nakon 4 odgovora...

Doink the Clown 17.04.2010. 00:00

Citiraj:

Autor Dawar (Post 1623151)
Jesam i meni to zvuči kao da se nemre postati nakon 4 odgovora...

Citiraj:

nitko osim autora oglasa ne može ostavljati postove u oglasu
Hoćemo crtati ili si sad skužio? :D

tor 17.04.2010. 08:45

Mislim da je i par razreda osnovne dovoljno da se s razumijevanjem pročitaju naša pravila. Pisana su vrlo jednostavno, a i ta priča je odavno završila tako da je ovih par postova na tu temu i više nego dovoljno.

thedream 17.04.2010. 13:01

Zašto ne mogu editirati svoj post gore? Nešto bi obrisao a o nečem drugo raspravljao.

horza 17.04.2010. 13:10

Citiraj:

Autor thedream (Post 1623347)
Zašto ne mogu editirati svoj post gore? Nešto bi obrisao a o nečem drugo raspravljao.

pa ne možeš uređivati stvari na koje su drugi ljudi već odgovorili ! wtf?

Doink the Clown 17.04.2010. 13:21

Citiraj:

Autor horza (Post 1623354)
pa ne možeš uređivati stvari na koje su drugi ljudi već odgovorili ! wtf?

Ja mislim da se tu radi o limitu od 24 sata za edit posta koji je tor uveo.

borny 17.04.2010. 13:21

Citiraj:

Autor thedream (Post 1623347)

Valjda nisi pratio zadnjih stranicu dvije...
EDIT je limitiran na 24h.

thedream 17.04.2010. 13:36

Bravo.. :bonker:.Dok ja skužim..

Visage 17.04.2010. 14:09

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1622066)
Drug Visage

:o

Citiraj:

je izgleda zaboravio na korisnike "Otišo sam sarmu probo nisam" koji su "demonstrativno" pobrisali sve svoje postove kad su odlazili sa foruma i tako napravili sranje od tema?:)

Neka me netko ispravi ako sam u krivu... ali jedine takve epizode se sjecam vezano za Sky-evo brisanje? Do danasnjeg dana, cak i nakon sto je otisao i upitah ga velikim Zasto? ... ne mogu se sjetiti sto ga je toliko razljutilo da je pozelio brisati svoje postove? :stoopid:

Citiraj:

Od onda su na žalost i ukinute neke opcije o kojima se sad priča.

Mislis na "Delete" posta? Dobro, to i ne treba biti dostupno bas svima jer je vrlo nezgodna opcija. Posebno u nasim vodama.

Citiraj:

kod koga bu se kuhala suha svinjska glava za 25.05:D

:banned:
Citiraj:

Ni mene ne smeta edit (osim kod pametnjakovića koje quotaš a oni editiraju stari post da ti "odgovore") ali je u stvari potreban samo za Tržnicu, za ostalo možeš ugnjavit i moda pa nek dela malo:)

Citiraj:

Autor tor (Post 1622100)
Profil nije bio ukinut našom voljom Visage, već je upgrade foruma popapao tu tablicu ;)
Tak da veselje ili ne, to je otpočetka planirano da se vrati.
A i edit starih postova, FAQ-ova i slično - gdje je problem cimnuti moderatora da ti ispravi tekst?

Ha dobro, bit ce onda tako. Ali u nekoj bliskoj buducnosti i "modularnijem" sucelju, individualni "Edit" za stare forumase ce svakako biti dobro dosla opcija koja se naravno ne smije zloupotrebljavati.

Jelc 17.04.2010. 14:20

To kod matorog ide polako, trebalo mu je samo par godina da mi sredi polufunkcionalni CP:)

A na ATI-ju ni dan danas ne dobivam obavjest kad se otvori nova tema:D

tor 17.04.2010. 14:22

Budemo vratili edit, u ovom ili onom obliku (mislim na tržnicu). Na ostalom dijelu foruma - nekako me se ne može uvjeriti da je nužno potreban.

Jelc; odi srči juhu :D

Dawar 17.04.2010. 15:56

Citiraj:

Autor Doink the Clown (Post 1623165)
Hoćemo crtati ili si sad skužio? :D

Skužio sam ali dobiješ dojam kad pročitaš ovu rečenicu
Citiraj:

on se automatski zaključava nakon 4 posta (bump) i nitko osim autora oglasa ne može ostavljati postove u oglasu
Da nakon 4 posta može samo autor, no dobro nema veze kako god...

Visage 17.04.2010. 19:21

Citiraj:

Autor tor (Post 1623391)
nekako me se ne može uvjeriti da je nužno potreban. Jelc; odi srči juhu :D

A jel? Tesko te uvjeriti? :D

Ajmo na osobniju razinu, to ljudi onda bolje shvacaju. Kakva ce bruka i steta nastati kad netko bude klinuo ovdje i vidi da nema tvojih slika? Linkovi presusili i nema nicega a trebale su biti ove slike.

Znas li koliko atraktivnih tema ima koje traju godinama i kako se vremenom nakupi (stari hostovi/linkovi) gomila mrtvih linkova? Zar ti nije drago da i dalje budu aktualni i zivi linkovima? Kad vidis hrpu mrtvih linkova, to izgleda kao neki zapusteni forum. Tko voli u nekoj temi - koju je pronasao pretrazivanjem ili ciljano - lupati po linkovima kojih vise nema? Sto ces nekome odgovoriti na PM kad ti javi recimo za prvu temu? Bok Codiace, hvala ti na dojavi, sredio sam si slike :D :D

I sad svaki drugi stariji forumas vidi negdje da je olinjao link i promptno ga obnovi. Nije li do dobro za forum? A sve na spontani nacin; kad naidje ili kad vidimo, odma reagiramo.

Kao u koloni, kad pristojnoscu svaki vozac pusti po jednog koji mu ulazi sa strane u ulicu i automatski smanjuju guzvu. Nije problem Jelc-a gnjaviti na PM za neki oglas, ali za svaku usputnu sitnicu zivkati da poravnava linkove? Pa nema smisla. Ubija spontanost i slobodu. Na kraju krajeva, sve se to odnosi na kvalitetu foruma i njegovog sadrzaja. U ovom slucaju aktivnog sadrzaja.

Nadam se da sad malkice shvacas da je Edit itekako prijateljska i normalnim forumasima korisna opcija. Stavite ga nazad u naletu nekog prosirenja/modernizacije, ali ga svakako stavite. Neka kvazi mod opcija onima koji se nisu ogresili o zakon ili tako nesto :)

fran123456 17.04.2010. 20:59

Citiraj:

Autor Visage (Post 1623553)

Ajmo na osobniju razinu, to ljudi onda bolje shvacaju. Kakva ce bruka i steta nastati kad netko bude klinuo ovdje i vidi da nema tvojih slika? Linkovi presusili i nema nicega a trebale su biti ove slike.

:care:

Jelc 17.04.2010. 22:12

Citiraj:

Autor Visage (Post 1623385)
Mislis na "Delete" posta? Dobro, to i ne treba biti dostupno bas svima jer je vrlo nezgodna opcija. Posebno u nasim vodama.

Ist vrag ako netko pobriše post ili ga editira i ostavi *******:)

Nema dugo da je bila frka po zlim trgovcima jer je netko prodao robu pa editirao post jer nije poslao sve kaj je bilo navedeno u oglasu-naravno da kupac nije imao ss orginalnog a prodavač veli da je editirao samo da napiše kak je prodano...

A to je jedan od onak, banalnijih primjera.

Pupo 17.04.2010. 23:58

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1623649)
Ist vrag ako netko pobriše post ili ga editira i ostavi *******:)

Nema dugo da je bila frka po zlim trgovcima jer je netko prodao robu pa editirao post jer nije poslao sve kaj je bilo navedeno u oglasu-naravno da kupac nije imao ss orginalnog a prodavač veli da je editirao samo da napiše kak je prodano...

A to je jedan od onak, banalnijih primjera.

Daj, sad ispada da nemožeš vidjet što je bilo prije edita. Pa nemogu oni napraviti hard delete kao što vi napravite kad brišete :nono:

Jelc 18.04.2010. 00:07

Evo, za primjer-kaj se sad vidi nakon editiranog tvog posta?
A isto ti možeš napravit i sa svojim, i da ne vidi se više ništa:)

Jel ti sad jasnije kaj pričam?

Ti npr. na tržnjaku uredno možeš staviti ******* u svoj prvi post i nitko ne bude znao kaj je bilo napisano ako nije napravio SS a admini bogme nebudu kopali po bekapu cijelog foruma da samo to izvuku.

Osim toga imaš edit, kaj ti sad smeta?
Na tržnici će se moći editirati stalno a ostatak foruma 24h nakon posta:)

Pupo 18.04.2010. 00:21

Citiraj:

Autor Jelc (Post 1623691)
Evo, za primjer-kaj se sad vidi nakon editiranog tvog posta?
A isto ti možeš napravit i sa svojim, i da ne vidi se više ništa:)

Jel ti sad jasnije kaj pričam?

Ti npr. na tržnjaku uredno možeš staviti ******* u svoj prvi post i nitko ne bude znao kaj je bilo napisano ako nije napravio SS a admini bogme nebudu kopali po bekapu cijelog foruma da samo to izvuku.

Osim toga imaš edit, kaj ti sad smeta?
Na tržnici će se moći editirati stalno a ostatak foruma 24h nakon posta:)

Nesmeta mi ništa sad, osim kad mi harddelitaš neki post i onda se svi prave grbavi. Iače sve je ok, ja sam većinom zadovoljan funkcijama foruma i nepogađaju me ovi limiti, jer na tržnici nisam nikad imo namjeru muljat a na ostalom djelu foruma ću preživjet.

Zasmetalo me samo odnos prema nekim korisnicima koji ipak ulažu dio svog vremena u forum! :chears:

eod što se mene tiče :beer:

srale7 18.04.2010. 09:27

Pohvalio bi novi izgled Moj profil stavke, ali opet se tu nalazi problem koji mene muči i stalno žicam da se to rijesi. Naime, sad kad dodjem na forum, stisnem nove poruke,malo pregledam i onda recimo zelim vidjet svoje postove i odgovore u temama u kojima sam postao, moram na Brzi izbornik->Moj profil->statistike->Traži poruke od Srale. Znači tu dolazimo do 4 klika, prije ih je bilo 3. A mislim da bi to trebalo biti na jednom kliku.

Znam da ste rekli da ce to doću nakon upgradea foruma koji je u planu, ali Horza je rekao da taj upgrade nebude tako skoro, pa me zanima jel postoji mogućnost da se ta tipka dobije prije tog upgradea koji bude nitko ne zna kad:D

Doink the Clown 18.04.2010. 09:43

@srale7 - a dva klika za Brzi izbornik->Praćene teme?

borny 18.04.2010. 10:27

Mene to živcira...
Kad god negdje nešto postam, to automatski postane praćena tema pa mi stiže 10 mailova u roku par sati:rambo:
Zar nije bolje da sami biramo što ćemo pratiti, bez da se to automatski uključuje postanjem u temi?

De5tr0yer 18.04.2010. 10:30

Citiraj:

Autor borny (Post 1623792)
Mene to živcira...
Kad god negdje nešto postam, to automatski postane praćena tema pa mi stiže 10 mailova u roku par sati:rambo:
Zar nije bolje da sami biramo što ćemo pratiti, bez da se to automatski uključuje postanjem u temi?

Brzi izbornik->(automatski se otvaraju) Uredi opcije->Način praćenja svih tema (Ako želite automatski primati obavijesti o novim porukama u temama na koje ste odgovorili, možete odabrati ovu opciju.)

:nono:

borny 18.04.2010. 10:33

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 1623793)
Brzi izbornik->(automatski se otvaraju) Uredi opcije->Način praćenja svih tema (Ako želite automatski primati obavijesti o novim porukama u temama na koje ste odgovorili, možete odabrati ovu opciju.)

:nono:

Da, malo zujim...
Ma najbolje bi mi odgovaralo kad bi forum "znao" koje teme želim pratiti:D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:44.