![]() |
Pohvalio bi novi izgled Moj profil stavke,samo mi se čini da vam je broj kartona promakao,samo ih je 15 u povredama :D,i to počevši od kraja 2007. Moralo ih je biti i ranije hebemu miša,pa nisam džabe radio. :)
Svakako pregledno,lagano za upotrebu i vizualno ugodno,pohvaljujem. Sad znam tko mi ganka profil iz prikrajka,i to zadnjih 10 čak. |
Citiraj:
|
da, ne radi.
Edit; prekinte spamat. Nije ovo chat s tehničkom podrškom. |
Pitanje
Zašto ne mogu komentirati u Tržnici, da li je to do foruma ili nešto mene zeza? |
Citiraj:
:stoopid: Jel se ti zezaš? Pa odavno je ukinuto postanje za sve osim za onoga tko je otvorio temu u Prodaji , dok se u ostalima može komentirati (kupovina, procjene...) |
Citiraj:
I ako se već išlo na to ne vidim zašto se smije u ostalim kategorijama :rolleyes: |
Citiraj:
hint: usredotoči se na prvu točku ;) http://forum.pcekspert.com/announcement.php?f=43 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Mislim da je i par razreda osnovne dovoljno da se s razumijevanjem pročitaju naša pravila. Pisana su vrlo jednostavno, a i ta priča je odavno završila tako da je ovih par postova na tu temu i više nego dovoljno.
|
Zašto ne mogu editirati svoj post gore? Nešto bi obrisao a o nečem drugo raspravljao.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT je limitiran na 24h. |
Bravo.. :bonker:.Dok ja skužim..
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
To kod matorog ide polako, trebalo mu je samo par godina da mi sredi polufunkcionalni CP:)
A na ATI-ju ni dan danas ne dobivam obavjest kad se otvori nova tema:D |
Budemo vratili edit, u ovom ili onom obliku (mislim na tržnicu). Na ostalom dijelu foruma - nekako me se ne može uvjeriti da je nužno potreban.
Jelc; odi srči juhu :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajmo na osobniju razinu, to ljudi onda bolje shvacaju. Kakva ce bruka i steta nastati kad netko bude klinuo ovdje i vidi da nema tvojih slika? Linkovi presusili i nema nicega a trebale su biti ove slike. Znas li koliko atraktivnih tema ima koje traju godinama i kako se vremenom nakupi (stari hostovi/linkovi) gomila mrtvih linkova? Zar ti nije drago da i dalje budu aktualni i zivi linkovima? Kad vidis hrpu mrtvih linkova, to izgleda kao neki zapusteni forum. Tko voli u nekoj temi - koju je pronasao pretrazivanjem ili ciljano - lupati po linkovima kojih vise nema? Sto ces nekome odgovoriti na PM kad ti javi recimo za prvu temu? Bok Codiace, hvala ti na dojavi, sredio sam si slike :D :D I sad svaki drugi stariji forumas vidi negdje da je olinjao link i promptno ga obnovi. Nije li do dobro za forum? A sve na spontani nacin; kad naidje ili kad vidimo, odma reagiramo. Kao u koloni, kad pristojnoscu svaki vozac pusti po jednog koji mu ulazi sa strane u ulicu i automatski smanjuju guzvu. Nije problem Jelc-a gnjaviti na PM za neki oglas, ali za svaku usputnu sitnicu zivkati da poravnava linkove? Pa nema smisla. Ubija spontanost i slobodu. Na kraju krajeva, sve se to odnosi na kvalitetu foruma i njegovog sadrzaja. U ovom slucaju aktivnog sadrzaja. Nadam se da sad malkice shvacas da je Edit itekako prijateljska i normalnim forumasima korisna opcija. Stavite ga nazad u naletu nekog prosirenja/modernizacije, ali ga svakako stavite. Neka kvazi mod opcija onima koji se nisu ogresili o zakon ili tako nesto :) |
|
Citiraj:
Nema dugo da je bila frka po zlim trgovcima jer je netko prodao robu pa editirao post jer nije poslao sve kaj je bilo navedeno u oglasu-naravno da kupac nije imao ss orginalnog a prodavač veli da je editirao samo da napiše kak je prodano... A to je jedan od onak, banalnijih primjera. |
Citiraj:
***************** |
Evo, za primjer-kaj se sad vidi nakon editiranog tvog posta?
A isto ti možeš napravit i sa svojim, i da ne vidi se više ništa:) Jel ti sad jasnije kaj pričam? Ti npr. na tržnjaku uredno možeš staviti ******* u svoj prvi post i nitko ne bude znao kaj je bilo napisano ako nije napravio SS a admini bogme nebudu kopali po bekapu cijelog foruma da samo to izvuku. Osim toga imaš edit, kaj ti sad smeta? Na tržnici će se moći editirati stalno a ostatak foruma 24h nakon posta:) |
Citiraj:
Nesmeta mi ništa sad, osim kad mi harddelitaš neki post i onda se svi prave grbavi. Iače sve je ok, ja sam većinom zadovoljan funkcijama foruma i nepogađaju me ovi limiti, jer na tržnici nisam nikad imo namjeru muljat a na ostalom djelu foruma ću preživjet. Zasmetalo me samo odnos prema nekim korisnicima koji ipak ulažu dio svog vremena u forum! :chears: eod što se mene tiče :beer: |
Pohvalio bi novi izgled Moj profil stavke, ali opet se tu nalazi problem koji mene muči i stalno žicam da se to rijesi. Naime, sad kad dodjem na forum, stisnem nove poruke,malo pregledam i onda recimo zelim vidjet svoje postove i odgovore u temama u kojima sam postao, moram na Brzi izbornik->Moj profil->statistike->Traži poruke od Srale. Znači tu dolazimo do 4 klika, prije ih je bilo 3. A mislim da bi to trebalo biti na jednom kliku.
Znam da ste rekli da ce to doću nakon upgradea foruma koji je u planu, ali Horza je rekao da taj upgrade nebude tako skoro, pa me zanima jel postoji mogućnost da se ta tipka dobije prije tog upgradea koji bude nitko ne zna kad:D |
@srale7 - a dva klika za Brzi izbornik->Praćene teme?
|
Mene to živcira...
Kad god negdje nešto postam, to automatski postane praćena tema pa mi stiže 10 mailova u roku par sati:rambo: Zar nije bolje da sami biramo što ćemo pratiti, bez da se to automatski uključuje postanjem u temi? |
Citiraj:
:nono: |
Citiraj:
Ma najbolje bi mi odgovaralo kad bi forum "znao" koje teme želim pratiti:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:44. |