![]() |
Ja se javljam za punjač+kabel :)
Iako, frendici je novi Samsung A3 pao u more, 5 dana mrtav, 6 dan se upali i radi evo vec 3 mjeseca, mozda je long shot , ali neka ga ostavi u rizi jos par dana, posto ga nista ne kosta. |
Koji je zadnji kdz za g2? Trebao bih necaki flashat mob pa da stavim zadnji neki... Jesu ispravili ono sa blicanjem ledice i kad nema obavijesti?
|
Pitanje vezano za LG servise i smisla slanja na servis.
Imam LG G2 kojem je GPS katastrofa, treba mu par minuta da ulovi išta, nakon par minuta izgubi signal i onda mu opet treba dugo da ga nađe i tako u krug. Ne mogu se pouzdati u njega za nikakvu navigaciju. Da ali je to serijski problem, ima li smisla to slati u servis i ako da, koji servis u ZG bi preporučili? |
Citiraj:
UK V30b je zadnji, bez bloatwarea, čist ko suza:D |
Citiraj:
EDIT: Nitko niti nije sugerirao da ga otvaraš. Ako je pod garancijom, nosi na servis. oni će ga sigurno otvarati i pogledati. Moja pretpostavka je da je loš kontakt antene pa zato malo prima malo ne, ali šalji ga na servis da oni vide u čemu je stvar. |
Citiraj:
|
Citiraj:
To je super za cuti, a sto je sa ledicom? |
Sad s ledicom nema problema, bar kod mene :)
|
Može li se Bello bez problema unlockati?
Ponuda kodova za njega na ebayu je poprilično slaba. |
Dovoljno je da 1 seller ima ključ ;)
Kupljen na bonove ili preko pretplate? |
Našao sam dobru ponudu pa razmatram koliko bi me došao unlock - VIP bonovi.
|
Jeli netko mozda reklamira ili slao na servis LG G3 radi pukotina oko mikrofona i IR blastera, zanima me sta se mjenja, naravno Agram je servis.
|
Pitanje: kumić mi ima G3 i stavio ga je preko noći na punjač i danas ujutro mu se nije upalio, bez obzira spojen na punjač ili ne. Odnio ga je u neki servis u Šibeniku (na moru je pa nije doma) gdje su mu rekli da na matičnoj ima korozije na tri mjesta i da bi trebalo zamijeniti matičnu.
E sad, njemu je najbitnij da pokuša nekako spasiti podatke koje ima na njemu, prvenstveno slike. Naravno, prva stvar koju sam mu rekao da pogleda na Google Drive-u zbog auto uploada slika jer sam mislio da je na Androidu defaultno upaljena ta opcija. Bio sam u krivu :D Uglavnom, postoji li ikakav način da se popravi stara matična ili da se bar nekako izvuku ti podaci. Mobitel nema garancije jer ga je biser odnio u neovlašten servis gdje su ga otvarali. Da se javim Alvin-u ili nekom drugom forumašu koji bi mogao napraviti čudo i vidjeti što se dogodilo? Slušaj prijedloge :) Hvala! |
Vidi se da ti je frend biser, po svemu sta je napravio, ali po meni vrhunac su takvi ljudi koji nemaju apsolutno nikakav backup ičega, a na mobu su mi izrazito "važni" podaci da se sad treba izmisljat kako ih vratit.
Bar danas ima hrpa besplatnih clouda koji rade odlično, ali ne, to je prekomplicirano :) Probajte kontaktirat Alvina, alio nekak čisto sumnjam. |
Zato ja naštimavam svoje mobitele da snimaju slike na karticu. Nije 100% pouzdano, ali ako crkne mob barem imam sačuvane slike.
|
Ok, nemojte sad pametovat čovjeku što i kako... pita za pomoć a ne za soljenje pameti ;)
Znati će ubudući kao i svi mi koji su bez nečeg ostali prvi puta :) |
Baš to..
Inače, ovisi koliko mu se igra s tim i da li mu je pokriveno garancijomviše : https://www.youtube.com/watch?v=k98Ibp_w0vA Negdje sam ranije naletio da postoji čitači za te ugrađene memorije, ali mislim da je to skup sport |
Citiraj:
A ako imas mob samo sa interneom memorijom?:D |
Citiraj:
|
Budem se čuo s njim kasnije pa da mi veli nove informacije, ako ih ima :)
Uglavnom, sad zna da je camera upload na cloud zakon. P.S. coconut, spremanje slika na još nepouzdaniju tehnologiju? :) |
Probao sam neki dan stavit lolipop(tele2 fw) i opet mi baca gresku da ova verzija nije za usera. Je li moguce da je do metode flashanja?
Flashao sam po g3 metodi s cafemobila |
A lijepo sam te pitao jel ta metoda uopće dobra, rekao si da je. Znači ipak nije.
Na netu vidim da se ne fleša sa CSE nego NORMAL i da se onda nakon fleša radi hard reset. Na ženinom L90 nisam to još radio jer joj KK radi odlično. Nakon 4 mjeseca nema lagga i baterija drži 2 dana bez greške. LP joj nije neophodan. |
Novi LG nexus 5 u 10 mjesecu izlazi.
Moguće specke. Screen Display: 1920 x 1080p P-OLED HD Screen Size: 5.2 inch Processor: Qualcomm Snapdragon 620 RAM: 4GB Internal Storage: 64GB Rear Camera: 13MP with Laser Autofocus, OIS, and dual-tone LED flash Front Camera: 4MP with iris detection and RGB-IR sensor Battery: 3180 mAh non-removable Frame: Aluminum with matte black plastic back cover OS: Android M LG Nexus 5 2015 Features - Built-in fingerprint scanner - Rear power button - Dual front-facing speakers - USB-C Connector - Quick charging technology 2.0 - Bluetooth 4.2 - MediaTek MT3188 wireless charging receiver - Wi-Fi capability - Support for Android Pay |
Znači nakon Nexusa 6, novi Nexus će se zvati 5 2015... Super numeracija. Bit će odlično se snalaziti u tome :)
|
Tako se priča od kad je izašao mnogima prevelik(ne svima naravno) nexus 6.. Ako bude para, znam koji mi je sljedeći mob ali na puno dulji period :)
|
Odakle je taj izvor? Vec mjesec dana gledam uhvatiti kakvu vijest o njemu i svugdje se navodio 1440p. Ako stvarno bude fullHD sa takvom baterijom i ja bi ga uzeo a i ostalo sve izgleda idealno...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo izgleda impresivno, ali, po netu je puno nagađanja, od CPU-a, baterije, RAM-a, storagea, pa do baterije i kamere. Vidjet cemo sta bude od svega toga kad izađe. Vjujem da ce ko i svaki Nexsus do sad imati neki fail koji je namjeno napravljen tako da uređaj ne moze biti u hiend klasi telefona. |
Citiraj:
mislim da će službeno biti Nexus 5, znači isto kao i pretprošli nexus. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:24. |