![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisam baš prezadovoljan trajanjem baterije s ovim developer previewom, pa se nadam da će Black tu malo popraviti stvari. Mislim da gubim 12 sati i više u usporedbi s GDR2 i Amberom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa zar nije bila neka priča da Black nebude išao istim koracima ko Amber, odnosno da bi bilo za sve verzije istog modela u isto vrijeme?
@1v@n dok dođe na navifirm update za L820, slobodno javi :D |
Gledam baš, trenutno je Black dostupan samo za 1520. Nosi oznaku 1028.3534.1343.0001
Za ostale modele će vjerojatno biti slične oznake, kao i dosad. 102x.xxxx.xxxx.xxxx |
Windows Phone 8.1 Preview bit će dostupan u travnju za vrijeme Build konferencije.
Navjerojatnije :D |
Citiraj:
|
Ekipa je li se isplati čekati Lumiu 525 naspram 520 zbog više rama?
Gejmanje me ne zanima većinom gledanje serija i čitanje knjiga, a onda si mislim možda uzeti veći ekran Lumiu 625 (4.7 inches, 480 x 800) ili da idem na neki jači model s većom rezom npr. 920 ( 4.5 inches, 768 x 1280) |
Bolje da uzmeš jači model 920-tke.
|
Što se tice gledanja serija i citanja knjiga stvarno nema nikakvoga smisla cekati 525 jer je jedina razlika u tih 1GB RAM-a.
Meni se ta 625 ne sviđa zato sto je to dosta mala rezolucija za tako velik ekran. 920 - bi vjerojatno bila dosta bolja za citanje buduci da ima puno bolji ppi. A vjerojatno ne bih puno pogrijesio s 520 jer mob nije skup, tako da na njemu ne mozes puno izgubiti. |
Svaka ti čast, ako možeš čitati knjige na takvim ekranima :lol2:
Uzmi si za 400 kn radije Kindle za knjige, a za ostatak uzmi 520 i riješio si sve probleme |
Citiraj:
Ovo. Ili ako bas stvarno dosta gledas serije, uzmes si jeftiniji tablet i lumiu 520. |
Citiraj:
|
Doma imam tablet, ovo bi bilo mobilnije.
I vjerojatno tako zvuči u pitanju da stalno mislim gledati serije i čitati knjige (mislim sam na pdf). Recimo doma čitam neku knjigu i negdje van kuće imam vremena i pročitam koju stranicu, a tako slično i za seriju. |
Onda L520. Jedino bi bilo ako imas priliku ju vidjeti uzivo jer se recimo meni bas i ne sviđa ekran, ali ako ti odgovara to je onda to i nemas sta drugo trazit :)
|
Da se i ja malo pohvalim kupljena Bijela Lumia 920 :D.
|
Evo registrirah se na ovaj forum samo zbog ove teme - na drugim forumima je wp community uglavnom mrtav.
Zanima me je li ijedan od proxya opet osposobljen? Htio bih mijenjati CSC, no onda gubim Drive+. |
Citiraj:
Koliko ja znam proxy hack još uvijek nije osposobljen. |
Citiraj:
koliko i ja znam nije osposobljen, ja sam izgubio drive+ :( p.s. @akoj dobrodosao na forum ;) |
e da i danas sam otkrio da moj ativ s moze iskljuciti haptic feedback na tipkama :D
sada kada stisnem back ili search tipku nema vise vibre :D |
Dugo ti je trebalo. :D To je valjda prva stvar koju sam ubio. :D :D :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni taj haptic ni ne smeta, smeta mi konstantno osvjetljenje i nemogućnost podešenja kao notification light. Breathing light još uz to...
|
Da, ali problem je što većina tvrdi da se na WP8 uopće ne može isključiti.
Zna li se kada dolazi GDR3 na na Ativ S čiji je CSC DBT? |
Na Smazungu se može isključiti, na Ljumijama ne :D
Mislim da je bilo govora o tome ovdje, to je zbog toga što Ativ S ima hardversku Home tipku (meni malo bedast razlog al aj) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:02. |