![]() |
Ma probijam ja s njim fino, samo kaj ne postoji onaj zvuk da te pogode a tebi se hp ne miče :D
|
@JozicA
Znaš kak se kaže. "Sreća prati hrabre". :p U jednoj partiji sam sa Ferdom dobio značku Čelični zid jer su me pogodili ni manje ni više nego 36 puta. :D |
|
WG_Dreamhack_01 player details are locked
wtf...imali u timu jednog T71 tog imena,razvalio je...sta je to??? |
Promo račun za novinare/posjetitelje Dreamhack ljetnog festivala. ;)
|
Citiraj:
edit: fino ispalo na 2 acc, 16/25 , 170k u kasici vise, a sve mali tieri, KV-1S i IS najjaci, a s njima sam odigrao uzasno, a opet dobili http://www.pohrani.com/t/2Z/7R/1h3E6zyZ/kami.jpg edit2: uzmem IS-4, opet nekako glupo odigram, tj. i ne toliko i odnesem Patrol Duty medalju, sam se sebi ponekad cudim, njubek, a konto sam na pocetku da gubimo sto posto, video edit3: M46 Patoon, jedna za promjenu ljepo odigrana s njim, barem meni, jer obicno ocajno s njim odigram, ne jednu nego svaku partiju (opet sam dosta promasivao,njubek) : video i za zadnji x2 danas tj. jucer, secer na kraju, M6, opet svi kampirali ali za divno cudo dobili partiju, tko kaze da kamperi nemogu pobjediti: video |
jel kupovao tko lowe-a preko dao pay servisa? za mjesečni premium uzme oko 95kn , koliko ce uzeti za tenk? cijena tenka je 336kn, al kolika je provizija?
|
Buljo i ja u akciji...tocnije cekamo da nas smaknu...ta je runda bila koma...Volio bih da bar imamo neku modernu verziju WoT-a gdje su svi ovi moderni kao ovaj mod:
[IMG=http://img545.imageshack.us/img545/8301/sbfy.jpg][/IMG] |
|
Napokon 150 top na t30
šta radi smrad - doslovno te se ekipa splaši nakon kaj ih zvekneš :) |
Citiraj:
|
Pa igras ko zadnja picka i stojis u drgoj liniji. Nes ti mudrošću s tenkom :) igram ga ko t34. Pizdunski vise : nigdar ne kempam u bazi.
|
Pa i to je taktika, nekad pomogne, evo jedna s T-150, krenila bitka, svi jurnili, ja stojim i cekam, cekajuci umlatio 4, nisu imali mu*a da krenu na mene, dotad moji osvojili bazu. Uglavnom, za vikend/nedjelju jako dobar dan, 20/36 55.5% pobjeda , znaci svih 20 je dobilo x2 danas, a jos nije ponoc dosla :) i naravno M6 na kraju za x2
http://www.pohrani.com/t/3G/xD/2TXdyQXV/sta-1.jpg Nesto me nece MM s americkim tenkovima, jako tesko moj tim dobije cim vozim nesto americko, ovo je bila 5 s M6 i tek iz 5 pokusaja pobjeda |
Jedna za Mitru i Bulju... Evo, top se ohladio, zglancan je i imam se čime hvaliti. :)
http://wotreplays.com/site/224889#ensk-guest-is-8 |
@m4dm4n dobra dobra tocno se vidi kako smo Buljo i ja ostavili trag na tvojoj igri :D masakrirao si ih i jos ti je top najprecizniji kada ne suzi do kraja hehe
|
Mitra imaš link od onog moda, one statistike. Ajde mi pošalji na
Citiraj:
|
Well, I think it’s no secret that 0.8.6 for RU server is coming this Tuesday. For EU it should be either Wednesday or Thursday (Thursday more likely).
|
@Amdejac poslao sam ti =) i evo jedna ono jako jako jako dobra bitka, 6k dmg sa t62a i kolega Buljo je bio nazocan, zadnji tip me je goldom busio ali hebiga kad je njubek sredio sam ga arrrr :D
http://wotreplays.com/site/225125#self |
Citiraj:
svaka cast, preljepo za gledati, cak sam detalje stavio na high da uzivam u videu :D |
Hvala JozicA <3 :D nego da li si ti u kakvom klanu ako ne da li bi se pridruzio nama =)
|
Citiraj:
Ovaj M46 Patton je stvarno ugodan ponekad za igrati, jos mi fali samo 60k exp za najjaci gun, a ponekad nebih pogodio ni drvo na mapi. Mislim kad ga nadogradim na full da ce ostati za stalno u hangaru. video A zato odma iduca, cim sam pogodio ELC i 0 dmg (2 critical dmg) znao sam da nam se lose pise, i kad sam vidio da su svi stali iza, nitko nenapada, pogini sto prije, ostao sam do kraja samo da video snimim. I nevrijedi se zvcirati i mozgati sto i kako. Vikend je. video Treca ok ispala, valja nekad i srece imati, njubek, video, a ova nakon nje, gledam i nevjerujem, sastali se njubeki pa se natjecu ko je veci, ali smo mi brojniji bili i pobjedili :D video, a iduca se okrenila, odmah na pocetku vidim da je skoro gotovo, pa se zaletimo pa sto bude bude, poraz bio naravno, al nema veze, bice bolje sutra :D video |
Jozica otvori jedan account za klan :D
Btw neki dan me moji zvali u borbu klansku tier 3 tenkovi se trazili ja gledam wtf nisam znao da se igraju klanske s tier 3 ????? sto je najgore nemam desetku,a ni 3! :D |
to je neki challenge sad, krenuli od tier 1 i idu prema tier 10, svaki drugi dan ide novi tier ako se nevaram.
|
Ja se počastio s paketom SU100y i 30 dana premiuma :) Jedva čekam poslije posla one shoot-at 105 HEAT ekipu! :D
|
taj su100y mi je jedan od ružnijih tenkova u igri!:P
ali ako ima top ko i su 100 i su 152...onda ćeš guštat!:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
evo jedna s GW Pantherom za x2, ok partija :P, nist posebo, samo sam 8 killova napravio, njubek, sad kad dodje 8.6 ubiti ce mi volju za igranje s njime, taman sam ga skonto sto i kako video |
Citiraj:
101-170pen,525-875 dmg!:D gold 171-275pen...525-875dmg heat ti neću ni pisat...max dmg 1120!:D oduševljava tenk...malo je neprecizan...ali je posve posve dobar! |
Znam,imao SU152,sad sam na ISU 152 & BL10...no derpica na SU152 je jako neprecizna + ne prolazi uvijek,HEAT samo u idealnom slučaju ispunjava max penetraciju,dok SU100Y ima AP granate 196 pen i 440 dmg,te je i puno preciznija + brži reload...definitivno je top bolji na Su100y i to puno...
Samo treba pametno s njim,biti svjestan nedostataka kojih je puno...jedino što valja je top i ok brzina s obzirom na veličinu... |
Citiraj:
video |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:40. |