PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Automobili (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16972)

bertone 25.08.2017. 22:43

Pa neće ti vaditi motor i getribu (osim ako auto nije otišao u ausvinkl pa da ga moraju razvlačiti) tako da računaj da će ti taj dio motornog prostora ostati crveni... barem je meni tako rekao majstor kad mi je dosadila siva pa sam mislio auto ofarbati u plavo :D

PS. Inače, ova žuta je baš OK pa nek farbaju :goood:

X-Plosiv 25.08.2017. 22:54

Citiraj:

Autor bertone (Post 3095511)
Pa neće ti vaditi motor i getribu (osim ako auto nije otišao u ausvinkl pa da ga moraju razvlačiti) tako da računaj da će ti taj dio motornog prostora ostati crveni... barem je meni tako rekao majstor kad mi je dosadila siva pa sam mislio auto ofarbati u plavo :D

PS. Inače, ova žuta je baš OK pa nek farbaju :goood:

To sam i pretpostavljao. To što će biti kada otvorim dijelovi oko motora crveni me uopće ne dira. Motor i sve je netaknuto, ali zbog zadnjeg dijela će ga ofarbati cijelog da se ne bi vidjela razlika na suncu, 3g crvena boja na suncu vs. nova boja. A pošto mi je ova boja godinama čisti sex, mislim da ću vidjeti da se promijeni boja svega kada se već farba. Samo me zanimalo da li će se vidjeti da je farbano baš, ili to kada se skine sve, pošmirgla, što-sve-ne, kada se napravi bude tip top?

Romul 25.08.2017. 23:12

Vi koji pricate o Mazdi CX-3, jel netko probao sjesti na zadnje sjedalo a da ima noge?
Taj auto je...bolje da ne kazem sta :D

X-Plosiv 25.08.2017. 23:13

Užasan je...bili ja i žena kada smo gledali što ćemo uzeti. Mislili da ima više prostora od Mazde 3, kada smo ušli unutra, skučenost samo takva :D

syss 26.08.2017. 00:03

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 3095466)
Gledam ja u desni retrovizor, uredno ovi kaj mi se hoće ubacit piče skroz od križanja. Te ne puštam. Neki dan, vozim po sveticama prema vukovarskoj i skužim od mog keramičara auto ispred. Zvrcnem ga i velim ajmo na cugu u Šarm. I ubacimo se u Vukovarsku, lijeva traka, do semafora, zeleno i odjednom tip iz desne trake isto skreće lijevo. Al ne samo da skreće lijevo, nego želi u desnu traku. Ono, ide u mene. Ja na trubu, frajer se scima, prikoči, vrati se u lijevu al džaba, murija na onoj busnoj stanici. Kuhača se razmahala. Je mi drago bilo... :D

a tamo stoje između ostalog za one redovite prolazačke kroz crveno ko i one koji se ubace na vrh kolone... i treba naravno.

bertone 26.08.2017. 00:31

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 3095514)
To sam i pretpostavljao. To što će biti kada otvorim dijelovi oko motora crveni me uopće ne dira. Motor i sve je netaknuto, ali zbog zadnjeg dijela će ga ofarbati cijelog da se ne bi vidjela razlika na suncu, 3g crvena boja na suncu vs. nova boja. A pošto mi je ova boja godinama čisti sex, mislim da ću vidjeti da se promijeni boja svega kada se već farba. Samo me zanimalo da li će se vidjeti da je farbano baš, ili to kada se skine sve, pošmirgla, što-sve-ne, kada se napravi bude tip top?

Ako naprave dobru pripremu (a vjerojatno budu) ne bi se trebalo vidjeti nigdje na vidljivim dijelovima lima (osim motornog prostora) da je promijenjena boja... samo kad završe moraš otići u STP da ti u prometnu upišu novu boju i to je to :)

X-Plosiv 26.08.2017. 08:23

Citiraj:

Autor bertone (Post 3095550)
Ako naprave dobru pripremu (a vjerojatno budu) ne bi se trebalo vidjeti nigdje na vidljivim dijelovima lima (osim motornog prostora) da je promijenjena boja... samo kad završe moraš otići u STP da ti u prometnu upišu novu boju i to je to :)

Iovako ionako ću morati ići na vanredni tehnički, a regularni mi je u 10-om tako da ću ići htio ili ne.

Drugo pitanje, policija mi je uzela obje tablice..pretpostavljam kada se to sredi za cca mjesec do mjesec i po, ja mogu uzeti svoje tablice, neću dobiti nove? ...jer volim svoje tablice :fiju:

T}{OR 26.08.2017. 11:32

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3095463)
koji jebeni moron sinhronizira zagrebacku aveniju...tog treba zatuc...

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Potpis. Jučer na posao i s posla svako crveno je bilo moje. :hitthewal:

mamutarka 26.08.2017. 11:35

da, očito su radovi poremetili faking semafore

lowrider 26.08.2017. 11:43

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 3095568)
Iovako ionako ću morati ići na vanredni tehnički, a regularni mi je u 10-om tako da ću ići htio ili ne.

Drugo pitanje, policija mi je uzela obje tablice..pretpostavljam kada se to sredi za cca mjesec do mjesec i po, ja mogu uzeti svoje tablice, neću dobiti nove? ...jer volim svoje tablice :fiju:

Tako je, dobivaš svoje nazad, čuvaju se 90 dana. Samo moraš od tehničkog tražiti da ti lupe štambilj na onu potvrdu o privremenom oduzimanju reg. pločica

lowrider 26.08.2017. 11:49

Citiraj:

Autor android-split (Post 3095504)
1.2 16v 55kw rip curl oprema
https://m.imgur.com/a/Oc6cJ
102000km

Ak ti dolazi lik koji kupuje razbijene aute, ponudit će ti sigurno spomenutih 500tinjak ojra,jer sigurno ima takvog jednog pa može iz dva složiti jednog, ako pod nije dobio, stavi novi krov, i zvuče stranice i eto ga uskoro na njuškalu, nikad karamboliran

Ako ga misliš sam prodavati, izreži sav lim, ostavi panele koji su cijeli možda, odvezeš na otpad kuna po kili, ostalo negdje posložiš na suho i prodaješ.
Jedini problem je ako motori i getribe nisu kvarljivi, pa nije tražena roba. Tabla je tražena ako suvozačev jastuk nije ispucan, volan s airbagom, zatezač pojaseva su isto traženi, sjedala i i obloge isto tak. Ovo ostalo manje.
I izvući ćeš nekih 1000ojra kroz par godina

android-split 26.08.2017. 12:48

Stavija sam 700€
Mislim da nije puno, da je ok cijena

vga killer 26.08.2017. 14:43

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 3095507)
Meni su napravili super stvar s tom novom regulacijom semafora. Sad se s Golikove napokon normalno uključujem na Zagrebačku, a ne da moram čekati da prođe sva ekipa s Hrgovića i onda nakon svega uspiju proći 3 auta iz dvije trake, pa čekati iduće zeleno da bi opet prošla 3 auta...

+ na sve to, kad želim nastaviti iz Golikove po Hrgovićima, uvijek imam ispred sebe nekoliko auta koji skreću na Zagrebačku prema istoku i stoje dok čekaju, a desno nekog specijalca koji po traci za skretanje prema zapadu odluči zajebati sve nas koji normalno čekamo, pa uđe u raskrižje i onda se ubacuje u traku za ravno pa napravi sranje.

Sad je napokon normalna situacija.

Kolko god je lakse sporednim ulicama tolko su napravili pizdarija po glavnoj koja bi ipak trebala biti bitnija.

Možda ne bi bilo tolko losije da su sjeli i provozali se tri put i shvatili kolko su krivo semafore posložili. Jedan za drugim se gase, plus sad crveno po zagrebačkoj traje duže i automatski veća kolona.

syss 26.08.2017. 15:03

heads up!

išao sada u novi zagreb preko savskog kod folke, jedna traka otvorena prema tamo i to neasfaltirana, a prema natrag ništa... okolo na bundek, pa eto fyi da ne zazujite idući tjedan kad će tamo biti neminovni kaos.

IcyTexx 26.08.2017. 15:41

Nadam se da sređuju i asfalt u onom kruznom toku na okretistu. Tam uvijek bottom-outam ovjes na rupi prije iskljucivanja za most. :D

Jel itko zna sto je rađeno u Primorskoj? Tam su prokopali ulicu i napravili rupu epskih razmjera. Nadam se da ce sredit i mini zeleni val na Dezelicevoj, to je koma otkad su ga prokopali. Tam sam isto ostavio pokoji amortizer. :D

murina 26.08.2017. 15:44

Starom se cx-3 svidio jer je - malen i visoko se sjedi :) Gleda dizel, mislim da samo 1.6 ide u cx-3

Sent from my iPhone using Tapatalk

zgmmax 26.08.2017. 15:45

Po najavama su ti radovi gotovi u ponedjeljak rano ujutro.
Kaj se tice semafora isto su ih zeznuki i prema buzinu u oba smjera, na jednom ti se upali zeleno i tik pred drugim se taman pali crveno i onda il ides 90-100 (ogranicenje 70) da uhvatis ili se vozis penzionerski pa ovi iza tebe pizde.

Al ocito je velik problem roĐama poslozit semafore u gradu.

Tvrdi 26.08.2017. 15:51

švabe će protjerati starije dizelaše i svaki vlasnik tamo dobije masnu premiju ako ga se riješi..drugim riječima našu će zemlju preplaviti jeftini stariji dizelaši...baš slatko.

prileee 26.08.2017. 16:00

Ima bit da ce hrvati pomrijeti od smrada starih dizela. :D

On topic: Ima li tko iskustva sa 50cc skuterima. Naime uzimam jedan stari piaggio nrg, ali me ubija koliko je auspuh glasan. Znam da to pali tinejdzere i spusta gacice ispred srednjih skola ali mene iritira i sram me doslovno kretat ispred zgrade nocu. Je li to po defaultu tako ili je auspuh u kurcu?

syss 26.08.2017. 16:19

Citiraj:

Autor IcyTexx (Post 3095670)
Nadam se da sređuju i asfalt u onom kruznom toku na okretistu. Tam uvijek bottom-outam ovjes na rupi prije iskljucivanja za most. :D

tak jasno da ne :D

kad ideš iz novog zagreba i hoćeš se dignut na most, samo te lijepo preusmjere dolje tamo prema plodinama i onda ako taj rotor ne iskoristiš, e onda na onu dvosmjernu cestu prema bundeku i onda na većeslava holjevca.

ponedjeljak - be prepared :D

Colop 26.08.2017. 16:21

Citiraj:

Autor Tvrdi (Post 3095675)
švabe će protjerati starije dizelaše i svaki vlasnik tamo dobije masnu premiju ako ga se riješi..drugim riječima našu će zemlju preplaviti jeftini stariji dizelaši...baš slatko.

Zar nije zabrana ulaska za sve dizele u centar grada, ne samo starije?

Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk

1v@n 26.08.2017. 16:40

Citiraj:

Autor syss (Post 3095654)
heads up!

išao sada u novi zagreb preko savskog kod folke, jedna traka otvorena prema tamo i to neasfaltirana, a prema natrag ništa... okolo na bundek, pa eto fyi da ne zazujite idući tjedan kad će tamo biti neminovni kaos.

Nasjeo u petak...jedina opcija je bila preko bundeka, a onaj mali semafor + genijalci koji misle zajebat ekipu, pa se iz smjera prema Kajzerici žele ubaciti na skretanje na Većeslava Holjevca prema sjeveru jednostavno obećavaju fun times sljedeći tjedan :D

Prije se vratiš na Savski Most pa po Selskoj na Slavonsku i dođeš do Ikee nego s Bundeka izađeš...

MAGARAC 26.08.2017. 16:47

Citiraj:

Autor IcyTexx (Post 3095670)

Jel itko zna sto je rađeno u Primorskoj? Tam su prokopali ulicu i napravili rupu epskih razmjera. Nadam se da ce sredit i mini zeleni val na Dezelicevoj, to je koma otkad su ga prokopali. Tam sam isto ostavio pokoji amortizer. :D

Taj su pokrpali pred neko vrijeme, tak da vise nije tak grdo..

Vise se iplati ic kroz N. Zagreb nego pored Bundeka..

syss 26.08.2017. 16:52

bit će vrlo zabavno ako do ponedjeljka ne riješe barem fragment tog mosta... a da nisu to mogli tjedan-dva prije napraviti kada je fakat bila pustoš u gradu.

MAGARAC 26.08.2017. 16:56

Da ga bar srede kak spada ovaj put.. Nakon mimohoda su to pokrpali na brzinu i nije dugo trebalo da pocnu sahtovi propada, kolotrazi i ostalo. Desna traka prema gradu je bila uzasna..

vga killer 26.08.2017. 17:07

Ko i n aselskoj, jedbu već mjesec dana one spojnice i onda umjesto da sredi i sovalt na jučnoj strani koji je pun rupa....ali ne, lakse ce bit za god dana opet zatvarat istu cestu.

IcyTexx 26.08.2017. 17:22

Automobili

Brkam mostove. Hocete rec da su prakticki zatvoreni i Most mladosti (rekonstrukcija Drziceve) i Most slobode? Mislio sam bio na rotor kod Mosta mladosti.

Jer nigdje na stranicama im ne pise za Most slobode. Super. :D

EDIT: Ne, tek sad sam ih pobrkao. Odo proucavat kartu Zagreba. :D

Da, desna traka je bila uzasna, ostane mi volan u rukama svaki put. Pogotovo penjanje na most i udarac. I to prvo nakon puknutog rotora gdje ti translatira auto, a onda nakon one ruperde gdje cijeli auto upadne.

syss 26.08.2017. 17:25

nemoj sad buniti narod sa tim svojim fancy izrazima :D

most mladosti je u rasulu.

bertone 26.08.2017. 18:33

Prošli tjedan (u nedjelju) su sredili Ilicu od Selske do Črnomerca... međutim, odmah na skretanju iz Selske (lijeva prometna traka) u Ilicu, nakon 2-3 metra ima mali poklopac ventila za plin (ili koji vrag):

https://s20.postimg.org/fq2koua6x/Sl...6_18.23.33.png

.. veličine cca 10x10 cm:

https://s20.postimg.org/yh4hz04rd/Sl...6_18.24.46.png

koji je stajao naopačke tako da je fini i oštri komad željeza virio 2-3 cm iznad razine asfalta... za shebati gumu ili felgu dušu dalo... cestu su za promet otvorili par sati ranije, možete misliti kako su je pregledali prije puštanja u promet :fuming:

IcyTexx 26.08.2017. 20:02

I onda se čudim kad vidim da mi je guma razrezana...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:58.