![]() |
možda bu dobro |
A Real Pain
https://www.imdb.com/title/tt21823606/ Jesse Eisenberg želi biti Woody Allen Kieran Culkin ni ne glumi, ali je i to očito danas dovoljno za dobiti zlatni globus... Obojica su turbo iritantna. Možda će se svidjeti fanovima Woody Allena, ja nisam taj. Kažu komedija-drama. Ništa komično u cijeloj priči nema. Sreća pa traje samo sat i pol. 5/10 |
Citiraj:
Skoro pa dokumentarna drama o dvojici potpuno različitih rođaka-prijatelja i način na koji se nose s vlastitim emocijama. Sama radnja su upravo njihove emocije koje su onako, normalne, ljudske, vjerojatno i ne glumljene i time zanimljive onima kojima je zanimljivo promatranje ljudi i ljudskih emocija. no film kao film nije ništa posebno, niti su meni osobno te njihove emocije bile nešto zanimljive za promatranje |
Simulacija promatranja emocija, to bi mogla biti iduća velika franšiza na konzolama.
|
Čudno da nitko nije još spomenuo. RIP David Lynch.
https://variety.com/2025/film/news/d...ks-1236276106/ |
Uhh, damn. RIP :(
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Auuu legenda Rip
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Ekipa,
Moze preporuka za film tipa Hvala |
Ček ček
Fincherova je američka verzija sa bondom i rooney marom. Sa sjevera Europe je "original" - Män som hatar kvinnor i nastavci Evo jedan dobar sa sjevernog mora - Hodejegerne |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ni blizu autentičnosti onog sa benzinske... :D
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
ako bas ne mora striktno bit triler, onda svakako trierova trilogija - reprise, oslo i thelma.
|
|
Citiraj:
Department Q (4 filma bez zavisne radnje sa predhodnim nastavkom) Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Jel' čemu i jel' završava sa vješalicom? :D
|
Odličan je film.
|
Kako sam zadnjih nekoliko dana proveo uglavnom kući jer sam imao gripu, gledajući među ostalim i RLM, večeras sam napokon odgledao Dinner in America.
Film je fantastičan. Topla ljubavna priča ispričana kroz isprva antipatične likove i u kojoj sam gledatelj doživljava transformaciju i rast kako upoznajemo likove i mijenja nam se percepcija. Mislim da je to i bio glavni cilj filma, ima brdo smiješnih scena ali iznimna stvar je što je sve ukorijenjeno u realnosti i nije pretjerano, navučeno ili nerealno samo da bi stvorili zanimljivu scenu. Definitivno jedan od najdražih filmova što sam pogledao i topla preporuka. |
Conclave (2024)
Nije loš ali niti ništa posebno, očekivao sam više. Na kraju nekako ispadne čak kao reklama za katoličku crkvu. 7/10 Wolfs (2024) ako vam se vlaži međunožje na obično promatranje Cloonija i Pitta, onda pogledajte, inače potpuno nezanimljivo i bez neke radnje te se fura na mlake wtf momente 2/10 Lucky Logan (2017) Simpa priča o planiranoj pljački sa twistom. Zabavio sam se. 7/10 Downsizing (2017) ugh, ne znam što reći na ovaj čušpajz. Ako je film i htio biti nešto, fulao je na svemu što je htio biti. 0/10 |
Kyle Gallner, od toga da nisam nikad čuo za njega do toga da iskače iz paštete je prošlo možda tri mjeseca. OK glumac.
Lucky Logan sam gledao odavno i bio je mi solidan. Jako zgodan film o pljački. |
Pogledao sam Juror #2, baš volim takve filmove, odličan je. Tek na kraju filma skužio redatelja i nemalo se iznenadio.
|
oho Nosferatu (2024) dosao u videoteke a vidim digital je trebao doc u 2mj. 2025 najs :)
Citiraj:
|
Pogledao dotični Nosfertu
Ostao ugodno iznenađen, dosta dobro na kraju. Izdvojio bi dobro pogođenu atmosferu i odlično odrađenog grofa. Leže ovom šveđi takve uloge. Glavni ženski lik je na trenutke naporan, ali nije drama. Sve ostalo na razini. |
potpis.
Dobar film, no meni opet nije za kino, više ovako malo doma, uz mobitel :D |
Citiraj:
Prvi dosadan, da me neko pita kaj se desilo, nemam pojma. Drugi došao do pola, isti vrag. Ne znam kak to ima tak veliku ocjenu.. |
Večeras bi moga Nosferatu, a prekjučer sam pogleda Sonic 3 i skoz je dobra razbibriga. Možda malo djetinjasti, tako da bi se klincima sigurno svidio ali kvalitetno odrađen bez woka. :D
|
Citiraj:
|
|
da, to je baš topčina od filma :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:55. |