![]() |
|
Chest mount sam bio trazio u svim ducanima kaj drze GoPro i nitko nema :\
Mislim da mogu jos kvalitetniju sliku izvuc kod rendanja, pa cu se danas jos malo poigrat sa postavkama i usporedit koje su najbolje. I probat nes iskombinirat pa da mi je kamera cvrsce ucvrscena za kacigu |
max, mogu ti pogledat u ST, čini mi se da sam jučer vidio u jednom dućanu chest.
|
Najbolje je kak tlo izgleda ravno na videu, skoro pa da nema nizbrdica, a ono u stvarnosti je veselo :D
|
Citiraj:
|
znaci frajer ga je ostavil danas na aerodromu i pocekiral se za seul samo s guvernalom i kacigom :)
bajk je Gary Fisher Genesis 2.0 rama 15,5 vidi se da ga je gazil, mislim da je model 2009, prvo ide na pranje a onda na testiranje , rama nije nigdi napuknuta ni nis, ocito ima para pa mu se nije dalo placat da ga fura na avion a drugi bu si kupil u svome selu, al guvernal i lulicu si je moral uzet... evo prva fotka https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...28238520_n.jpg treba to sad ocistit :D |
Ok max, pogledam sutra ili ako stignem sad prije posla ;)
|
aaaaaaaaaaaaaa, konacno je dovoljno dug dan da nakon posla mogu na bike, a da to nije samo pol sata....
upravo dosel s voznjice po lokalnim bregima :care::care::care::care: |
ja sam danas takoder odlucio iskoristit lijepi dan :goood:
mala ruta za branje km-a :fiju: |
Sinek koju ti drogu koristis:D
|
Strmopećari.. gdje je danasnji review? :fiju:
(na zalost danas samo morao delati)! Ali zato sutra planiram i ja pohod na Strmopec! Ujutro bi trebala padati kiša, pa oko podneva vele razvedravanje. 14.10h parking ispred Bikceviceve! Svi su dobrodošli.:lol2: |
Ceka se Nik..da ja pise bilo bi ovak-dosli,dovozili(kako ko) i otisli...hvala na pozivu,ak cu bit slobodan dodem sutra...
|
Citiraj:
ma stavio sam slikove pa radim kilmotražu, dok se vrijeme malo ne uljepša :D |
Citiraj:
Kak ti se samo da po cesti? :) |
Citiraj:
uskoro ce se šuma proljepšat pa bi mogli malo po samoborskom gorju izlete radit, kaj kazete na to? |
Citiraj:
|
uskoro ce se šuma proljepšat pa bi mogli malo po samoborskom gorju izlete radit, kaj kazete na to?[/QUOTE]
Eto dobar razlog za ostanak u Zg-u za vikend :goood: |
|
Šta ti je matematika...vozio sam danas Sljeme cestom na devi (focus) i to na kaseti 11-25 i rođena je za noge zapalit. Jeste da mi je ovo 1. Sljeme ove godine, ali brate...čisti levelUP ako nastavim :zdero:
Kolko sam sa ceste video, Lojzek je vozljiv do prvog križanja sa cestom, posle se križamo mi :D |
Citiraj:
Sad bi mogao pasti i onaj veliki trupac, odmah nakon vrha, prvi zavoj lijevo? |
Odličan je ovaj edit od tima Rodeo, i staze izgledaju odlično
|
Citiraj:
|
odličan video... samo me zanima kada će netko napraviti video sa ovom pjesmom: http://www.youtube.com/watch?v=gDBZZ3uvimE
|
Zašto? :D
|
baš je funky i zvuči mi dobro za video sa zakon vožnjom :D
|
:nono:
Citiraj:
Dogovor i dalje stoji. 14.10h parking ispred Bikčevićeve. Ma kakav snijeg.. na njega sam već oguglao :fiju:, kiša stala i sunce samo što se nije probilo. :) nadam se da ce se i Daniel pojavit, ako nije placipicka:D btw. subota, a pogotovo nedjelja još gore vrijeme nego danas! |
Danas je pao rekord na Zavizanu, 322cm.
|
taman ce se otopiti u 10om mjesecu :D
|
Prosle godine 01.04. kada smo isli otkrivati stazu 69-71 je pao snijeg na Sljemenu :)
Ove godine ce ga valjda biti jos i duze gore. Rijecani su nam rekli da na uckoj na nekim mjestima ima nanosa snijega visokih oko 2m i da se snijeg nece otopit valjda do 5og mjeseca. Meni je vec fakat dosta ovog vremena :fuming: |
P: gume 26x1.4 Michelin + zračnice 4x
Kako sam prešao na Focusa na cestu, ostale mi gume za prodat koje sam imo na hibridu cubu. Kupljene 27.2.2013. u ciklocentru, 2 gume i 4 zračnice. Gume + 2 zračnice su vožene 200km, preostale 2 zračnice nekorištene (uzeo sam ih za rezervne). Zračnice su kenda i nisu bile bušene, francuski ventil. Gume su idealne za pretvorit mtb u pticu trkačicu. Ja imam obruče xm319 mavic i na njih idu bez problema.
irwin777@gmail.com ili 091/789-4185 Para: 200 kn za gume (2 komada), 100 kn zračnice (25kn/komad). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:02. |
|