![]() |
Meni je kroz ova tri dana otkad sam na B.netu radio super. Mogu imati nekoliko streamova otvoreno odjednom i da su svi na source quality te nema bufferinga.
|
Citiraj:
|
Kako doć do kontakta prodajnog predstavnika? Bilo mi došlo u pošti ali sam bacio papir. Zvao službu no nemaju pojma, ne znaju kako doć do pojedinačnog kontakta predstavnika. Možda ima netko tu još na potezu džamija-kvatric pa da broj svog ako ima, vjerojatno je isti predstavnik. Ili broj od bilo kojeg predatavnika, oni se vjerojatno znaju medjusobno.
Služba mi je ponudila produljenje ugovora s povećanjem brzine na 30, prva tri mjeseca račun 100kn, dalje 195kn kao i do sada (net i telefon imam samo). Pa me zanima kaj bi prodajni predstavnik ponudio. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Samo pokušavam reći da to što ti predlažeš ne može funkcionirati iz tehničkih razloga. Mogu jedino znati u kojoj mreži je broj kojega zoveš i naplatiti prema cjeniku. I točno to rade :)
|
Sve je to u jednoj bazi koja unutar sebe ima podjelu.
|
Citiraj:
Koji si broj zvao da ih pitaš o produljenju ugovora? Čuo sam da je za to najbolje zvati 0800 13 11. To je broj službe za zadržavanje korisnika i oni imaju najodrešenije ruke što se tiče nagovaranja korisnika da ostanu kod njih. Citiraj:
|
Citiraj:
I doista se nadam da si u pravu.. samo imam loša iskustva s njima, od proganjanja s njihove strane da nisam platio mjesečni račun pa do prijetnji ovrhom, a bio je plaćen u pošti i na kraju se ispostavilo da je djelatnica pošte krivo proknjižila uplatu (nisu se ni ispričali) pa do bisera da mi internet ne radi ili radi loše zato što koristim Linux (i da ne pružaju on line pomoć Linux korisnicima).. ma bilo je svega tako da im ništa ne vjerujem na riječ :fuming: |
Aha, to je onda to. Uvijek zaboravim da firme mnogo cijena iskazuju bez uračunatog PDV-a :)
Onda mi je jasno zašto si toliko sumnjičav kad imaš takva prethodna iskustva. I ja bih bio na tvom mjestu. To da nema supporta za Linux korisnike nije mana samo B.neta. Siguran sam da pomoć za Linux nećeš dobiti ni od Iskona, a znam da u T-comu prije 4-5 godina također nisu znali ništa o tome (ne znam kako je sada). |
Citiraj:
@KhongLo i bertone Stvarno ste nauku od ovoga napravili. Stvar je jednostavna: nazoveš bilo koji fiksni, VIP ili Tomato broj - plaćaš samo uspostavu. Zoveš bilo koji drugi mobilni broj plaćaš onu cijenu od kune i nešto iz cjenika. Pa nije baš tako komplicirano? |
Citiraj:
Bio bi zahvalan ako možeš na PM šibnut broj pa da vidim s njima, možda imaju kaj drugačije oni. Razmišljam se ić na Iskon ili ostat. U principu brzina je ista i cijena praktički. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Danas opet s vipa prebačen na benetia..
Donijeli su mi naravno tecnicolor router, nemaju vulgaris žične, premda sam tražio. Što se STB-a tiče, neki Kaonmedia, ako ništa, kvalitetnije napravljen od Albisa. Imam osnovni paket TV-a, ali vjerojatno ima onaj promo od mjesec dana sa svim paketima, pa ako nekog zanima kako radi STB ili šta neka puca. Mene čekaju igrarije spajanja Tp-linka 842ND danas :) (tecnicolor bez antene mi čudo baca signal :D ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jesi li imao Albisa prije,pa su ga sad zamjenili ili ti je to prvi STB?Promo bi ti trebao biti otvoren 30 dana.Za History HD ne treba puno gledati za vidjeti da li zastajkuje.Pitamo za njega,jer je kod njega najočitije.I drugi zezaju,ali manje.Sport Klubovi povremeno(jučer više),a jedino Eurosport HD radi ok od prvog dana.Ovo je snimljeno na mom Albisu 9300:
https://www.youtube.com/watch?v=tAGh...ature=youtu.be |
Citiraj:
Samo što meni nije ni s njim trzalo na History-u, znao sam baciti oćadu baš na ove zalagaonice i storage wars. Tako da provjerim i s ovim, premda , ako nije trzao Albis, sumnjam da će ovaj. Jedino što je, brže šalta kanale. Mislim da nije kupio gitaru jer je lik nosi van , al da sam umro od smjeha, jesam :D:D |
Zašto su te uopće prebacivali sa VIP-a?
Smišno je za pogledat jedanput,ali kad ti je tako stalno doma na paketu kojeg plačaš 40 kn,brzo te prođe volja za smijehom. |
Sam sam se prebacio, šaltam se između akcija i ponuda, smijurija.. Vjerujem da te nervira, i mene bi sigurno, mene je samo prvi komentar na jubitou ubio :)
Edit : evo buljim u prodaju neke slike u zalagaonici, history Hd. Ništa ne zeza. Čak mi ugasi tv ako je na stb kanalu ,a ugasim stb naravno, fino. Edit2 : gasim TV, dosta za danas,ne trza baš ništa |
Za Vas koji ste prijavili da ste imali problema sa streamom na Vip-u / Bnet-u a koristite chrome, skinite plugin "hola" i prebacite zemlju na UK i trebali bi streamovi raditi uredu.
Link za plugin: https://chrome.google.com/webstore/d...fbnlmeio?hl=en Nadam se da ce pomoc :chears: |
|
Samo kazem sto je meni rjesilo problem ;)
Dokle god nema nuspojava jebe mi se :D |
Citiraj:
http://adios-hola.org/ procitaj pa ces viditi |
Planiram preci na bnet pa me zanimaju neke stvari, tko snosi troskove uvodjenja instalacija u stan, koliko cu morati jednokratno platiti sve ako potpisem na samo 1 godinu?? Mislim uzeti 3d paket osnovni.
|
Instalaciju sprovode oni o svojem trosku, ti nema nista sa time samo si organiziraj gdje bi drzao ruter pa se dogovoris sa instalaterom kako cete provuc kablove do njega.
Za jednokratno placanje, ja sam platio 99kn (ugovor na 1g) ali to je bilo za solo internet. Ne znam jeli sto skuplje/jeftinije za 3d - nadji se sa njihovim prodajnim predstavnikom i nek ti iskemija sto bolju ponudu. |
Vi koji imate brzine 50+ mbps da li vam je dovoljno tih 960 gb koliko iznosi limit??
|
Uz malo matematike dodjes do zakljucka da ako premasujes 30GB dnevno da ce ti biti malo :D
|
Citiraj:
http://www.bnet.hr/podrska/opci_uvje...anja_i_cjenici |
Citiraj:
|
Citiraj:
E sad, nisam siguran dal je ta promocija samo za internet ako uzimas, ili i za 2d/3d Nekom logikom bih zakljucio da je promocija za sve. Najbolje nazovi i informativno se raspitaj preko telefona. Zatim se nadji sa prodajnim predstavnikom koji ce ti dat jos nesto bolje. Nesto ranije sam u temi napisao sto sam ja potpisao: 120mbit na 1g ugovorne obveze 99kn prikljucak Prvih 6 mjeseci racun 0kn Sljedecih 6 mjeseci 329kn mjesecno |
Citiraj:
|
Za 50/10 Mbps paket je download limit 1600GB koji je i previse ali je upload limit 320GB.
U 7. mjesecu sam prekoracio upload limit ali nisu mi smanjili brzinu niti sam dobio nikakvu obavijest. http://www.bnet.hr/content/download/...+%20paketi.pdf |
Citiraj:
http://i57.tinypic.com/2s6av79.jpg |
Ja valjda u cijeloj godini ne uspijem premašiti taj mjesečni limit :D
Da li još netko ima na TV-u (Albis 9300) neke tri bijele točke dolje na sredini ekrana? Može li se to ukloniti i kako? |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:42. |