![]() |
Moj predosjećaj je da neće bit neka posto je omnivision senzor, nije dakle ni sony ni samsung koji su lideri, taj dio reviewa nisam ni pogledao :D
|
Citiraj:
|
Moji dojmovi vezani za TCL TS5010 soundbar zasad su podijeljeni... Prva stvar sto me neugodno iznenadila je nedostatak HDMI utora. Postoji optički ulaz, standardni 3.5mm jack i usb utor za direktno slušanje muzike sa sticka... U paketu dođe i neki mali kabel sa IC recieverom na jednom kraju koji služi da bi "presreo" komande sa daljinca od tv-a i na taj način eliminira potrebu za 2 daljinska... TLDR, nisam ga uspio upogoniti. Soundbar je zasad spojen preko običnog aux kabela sa 3.5mm jackom. Zvuk je naravno neusporedivo bolji/puniji od onog koji dolazi iz tv-a, no ne može se fino tunirati - kao što bi mogao da ima HDMI :fuming:. Na malom daljincu postoje 3 preseta od kojih svi imaju prenaglašen bas. Još jedan problem je što je minimalan volume preglasan - doslovno i gradacija glasnoće je gruba. Sreća pa imam na tv-u opciju "Night volume" (ili nešto slično) pa tako smanjim zvuk na prihvatljivu razinu u kasnim satima... Dobra stvar je što se moze montirati na zid ali to nije ništa neuobičajeno. Sve u svemu da ima HDMI i da se zvuk može bolje kontrolirati dojam bi bio jako dobar. Zvuk nije loš ali definitivno nedostaje kontrole. Sutra ću ga spojiti preko optičkog kabela pa cu viditi jel mogu mijenjati kakve opcije za zvuk...
|
eKupi sramota od BF akcije. Na brzinu sam pregledao stvari koje me zanimaju i neke stvari su skuplje nego u drugim trgovinama kad ni nisu na popustu. Primjer Galaxy a52s je na eKupi 2.700 kn...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
https://www.maxgaming.com/en/frequently-asked-questions Neke stvari su malo skuplje nego kod nas ali imaju dosta marki koje nema kod nas ni na Amazonu. Taj svoj miš nisam nigdje našao nego kod njih. Uzeo sam ga prvenstveno jer je Logitech odugovlačio tada sa izlaskom remastera MX518. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ok kak da dođem to ovog Firestick 4k max za 37€ preko .de?
"This version of the product only ships to Germany and Austria. Looking to ship internationally? Click to see more." Click i nema akcije za international. :/ |
Citiraj:
|
Ahh baš sam mislio da neću morat. :(
Đaba ta akcija onda... Niš od tog. |
Citiraj:
|
Ček neš sam pobrkao onda.
Amazon poštarina kaže 10 eura, plus mailbox 10? Zar nije tako? Edit: Ajme panjina. Mogao sam prvo prebacit na njemačku adresu... Tak je valjda đaba. XD Da vidimo... Ofc da je. Noob. Riješeno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bez reklama je 95 EUR. Pošto nisam upućen kako te reklame ferceraju, pitanje je da li se isplati dati 15 EUR više za "bezreklamni" model ? |
Mene zanima mogu li se na taj tablet instalirati Google servisi?
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A715F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A715F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uzeo mi brat u Njemačkoj pa mi ispalo točno 98€. Hvala :) |
Ekipa, bio bih zahvalan ako naletite negdje na externi hard disk 4TB ili većeg kapaciteta na nekom solidnom popustu sad za BF. Thnx!
|
Ako ce netko narucivat nesto od Amazon proizvoda preko mailboxde kupio bio ovaj Echo Show koji je na akciji, pa se javite ako se mogu skrpat, hvala!
|
Nema ti tu krpanja bas osim ako neko nema ono da mu skuplja u jednu posiljku. Meni su cak firestick i firestick 4k poslali odvojeno pa sam 2x platio mailbox
|
Pa sta nisi spojio narudžbe
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
Jedna narudzba je bila, poslali su mi 2 odvojena paketa...
|
Ako bude kakva akcija kvalitetnijih bežičnih slušalica sa mikrofonom (tipa Logitech Pro X Wireless headset) bio bih zahvalan na dojavi.:chears:
|
Citiraj:
Pa to kosta 15 eura godisnje, jeftinija je jos jedna postarina? Ili se nekako može samo za jednu narudžbu spojit? Kad sam ja uzimao nisam vidio tu opciju ali ima od toga prije corone (BC)
|
Citiraj:
https://www.hagglezon.com/en/s/B07W5JKB8Z "Économisez 38,96 € au moment de passer la commande." Svukupno 133€, nekih 250kn popusta. Nije puno, ali tu je:) https://www.nabava.net/search.php?q=...peed&cod=&cdo= |
Citiraj:
Nema više jednokratne konsolidacije na mailbox.de , samo godišnja pretplata.
|
Stavio sam napomenu na ovaj iz Razer ultimate. Navodno ona verzija iz linksa (749kn) ima dock, dok im istovremeno verzija bez docka košta 900kn. A šta reći.
|
Sancta domenica - Black Friday koliko sam skužio skoro sve stvari su im na popustu ali mora se koristiti Visa ili Diners; npr. ovak nešto piše:
Citiraj:
|
Ako tko zna kakav dobar deal na wifi earbuds nek linka
Ima na amazon.de neka fejk akcija nekih huawei kao sa 99€ na 49€, dođe me isto kao tu bez "akcije" |
Kakve su ti wifi earbuds? Misliš na bluetooth?
|
|
Citiraj:
Imam ih, i odlične su… nose canceling funkcionira super |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:29. |