![]() |
Atlanta
Atago Anshan Indianapolis Sims Arizona Warspite Emden :beer: |
Citiraj:
najviše superkontejnera sam otvorio prošli mjesec(7-8 komada) i tad nisam imao premium cijelo vrijeme, pred 10-ak dana sam uzeo 30 dana premiuma + dublone i od tada nisam otvorio niti jedan superkontejner, a svaki dan sam sam 3 kontejnera otvorio. Niti na jednom poklonskom kontejneru nisam dobio brod, niti sam na superkontejneru dobio brod. Po ovome je meni potpuno suprotno od tebe. striko koji troši fakat malo, sam ga pitaj kaj je sve dobil...a nakon njega pitaj expressa kaj je on dobil.... to ti je sve RNG i nema nikakve veze sa placanjem i ne placanjem. sto se tice naletavanja na jazavce ono od pred koju stranicu, i ja sam jedan od tih jazavaca...zapravo svi smo mi jazavci jer svatko od nas u nekom trenu napravi glupi potez i ode na spavanje s ribicama. Pitanje je samo koliko cesto ponavljamo takve poteze tak da nije stvar da thor naletava na jazavce nego je stvar da thor rijetko napravi jazavlji potez pa automatski ima vecu šansu da doceka protivnika koji ce prije njega napraviti jazavlji potez pa to onda tako izgelda kod njega i ostale ekipe sa boljim wr da stalno naletavaju na jazavce, a zapravo samo manje jazavcare od vecine drugih igraca. isto tako mišljenja sam da je wr vrlo realan pokazatelj jazavosti, a ne neka misticna brojka. Igrac je taj koji ce okrenuti broadside, a ne gargamel, baba manda ili netko treći. |
Citiraj:
i na 30 dana premiuma....lako tebi ti sad mozes u bečki zivot wowsa i nadam se da si lutriji koju kunicu uplatil :D |
Citiraj:
30 dana premiuma i 1250 dublona xD |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj bi dao da sam dobio bar 1000 doubloons i 30 dana premium. Jebiga al da bi sila bila u ravnotezi moraju i ljudi poput nas gubiti da bi ovi drugi dobivali :lol2: Citiraj:
RNG, jebiga. |
Najviše što sam digao u superkontejneru je 100k free expa.
Dobio ga jednom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ej Striko...
|
Edited
|
Zadnja partija večeri, možda i najveći (Des) carry do sada. Odlično odigrano i od Gigija i od Sexy-a:
https://wowreplays.com/Replay/25366 Partija ranije 220k dmg s Des - loss, ovu nisam mogao izgubiti nikako. :D Citiraj:
|
Gz gz.
Ja sinoc doso do zakljucka da neki od novih achievementa su bugirani. Odnosno nekad ih igraci ne dobe iako obave sve ka jtreba. |
Koja sam ja konjna.
Kupio one Santa bagove i onda vidio da sam se logirao na World of warplanes koji ne igram odavno. |
ah upalim nakon dosta dugo i sve mi izmjesano
fabuki VI ajde bar su ostavili cammo i dali kagero VIII |
Zamisli kako su svima koji su greskom dobili prem kamuflaze lako to oduzeli, a kad je ekipa dobila stotine tisuca free expa, to nije bilo nacina za maknit....
Djubrad. |
Citiraj:
ja sam svoj platio 3000 :( |
Sretan Bozic svima, razmisljam probat igru isplati li je se igrat F2P i ako se navucem :) na sto je najpametnije sada potrositi eure te ako moze link na kakav tutorial za totalnog pocetnika da pohvatam osnove i sto razvijati
tnx |
Sretan Bozic :)
za tutorial najbolje ti je malo po jubitou vidjeti po kanalima od streamera.... https://www.youtube.com/user/cheesec4t https://www.youtube.com/user/MrNotser https://www.youtube.com/channel/UCLO...D04d05fxjfPHPQ ne bih ti preporucio da odmah trošiš lovu, odigraj jedno 100-200 partija pa odluci koja klasa broda ti najviše odgovara za igrati pa onda lako odlucis di ces uložiti lovicu |
Sretan Božić pomorci :)
Šta se sve dobije sa ovom novom kamuflažom za Tirpiza, ovom što je sada na akciji, a u odnosu na standardnu Tirpiza kamuflažu? |
Potpis što Gigi veli.
Citiraj:
Nova kamuflaža daje +100% freeXP, naspram +50% normalan XP koliko je davala stara IIRC. |
Evo krenuo sam pomalo ali mislim da mi isto nije pametno trosit kredite na sve frakcije i isprobavat pa imate li prijedlog koji brod tier 3-4 nabaviti ili mozda ganjati neki tier 5
|
Citiraj:
Koristi AP shellove sa BBima, gadjaj protivnike koji pokazuju bok, ti pokusaj cim manje pokazivati bok. Takodjer probaj cim vise pratiti minimapu |
moze prelazim onda na battleshipove do sad sam igrao s ruskim cruiserima i islo je bas ok znao sam po igri i 4 broda srediti, jos jedno pitanje ovi kontejneri 3 dnevno na sto tu ici tj sto odabrati
pricam gluposti imam 4 killa zato jer sam nekako vratio na co-op battle hahahaha |
Ja bih ti predlozio da startas sa njemcima. Dakle startas sa kruzerom tier 1 i teras ga to tier 3, i tu ces imat odabir za dalje na tier 4 ili skrenut lijevo na liniju battleshipova koji pocinju s Nassau brodom tier 3.
Nassau ti je lagan za igrat i idealan za vjezbanje. Kaj se kontejnera tice odaberes ono kaj ti je samome po volji. Najbolje ic na credits ili flags & camo. Od Try Your Luck ce samo gubit vrijeme na beskorisnih 5 zastavica a to bi trebalo za neki mizerni postotak povecat sanse za super kontejner. Citao sam da puno ljudi trati vrijeme na TYL i ne dobe nista, dok taj super kontejner mozes dic i preko drugih opcija. Ako ti manjka credita onda si biraj one credits, no ako zelis pokusat brze napredovat imas i flags kont. koji moze dat i +500 free EXP, i s njima onda bi mogao lakse researh ovih nizih tiera. |
Nocas (ned na pon) se osjeti svijezili zrak u igri (citaj: smanjenje weekendasa) :D
Ova slika je najbolje opisivala stanje zadnje vrijeme :roller: https://m.popkey.co/b39013/J6lrl_s-200x150.gif Inace, izmako mi veceras Kraken :D https://s28.postimg.org/bag1ogzv1/wows_ss.jpg |
Napreduješ Hades. :goood:
Citiraj:
No, kao početniku je vjerojatno bolje uzeti nešto od drugih opcija radi toga jer ti u startu fali love i svega. Btw. TYL mi je u 3-4 navrata izbacio po 3000 freeXP-a. I to bez superkontejnera. |
Ja ne kuzim na koji princip to dela. Jer do sada sam dobio samo jedan superkontenjer i to kad sam stiso kredite da ocu.
Inace put uzimam TYL i do sada nisam dobio nista, osim 1 port slota. |
Ja sam svaki put kliknuo na taj TYL i dosad sam samo dobio jedan superkontejner sa 100 000 free expa.
|
Citiraj:
Pratim na wows.eu forumu po doticnim temama koliko ljudi dizu te kontejnere i jako puno njih im sreca lose ide. Ima ih i sa 50+ TYL koji nisu jos digli niti jedan SK. A nedavno sam vidio i jednog sa skoro 100 promasenih pokusaja. Ti si zapravo jedini za kojeg cujem da je digao cak 10 komada. Ja sam probo taj TYL prvih 10ak puta, vidio da dobivam samo sranja pa sam odusto. I dobio sam u ne tako dugom roku 3 komada SK iz credits i camo. Otvarao sam prvih mjesec dana po 1 kontejner dnevno. Kasnije po 2 na dan. Sve je to RNG za koji nema garancije da ce se isplatiti. Za pocetnike kojima manjka love je svakako preporuka ici na credits kontejner, mada moze probat i sa camo pa da rolla 500 free EXP i mozda dobi usput 50% EXP flagove. |
Tnx evo dosao sam do Nassau-a i sad ima dva mjesta za upgrade sto se obicno tu stavlja na battleshipove te sto je najpametnije odabirati za upgrade kapetana
Citiraj:
|
Malo trolanja / navlakuše od jučer, express_delivery i ja protiv Gigija i Sexy-a. :D
Citiraj:
|
I još jedan filmić od jučer, zadnja partija negdje u 3 iza ponoći. :D
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
znam da postavljam za sve vas puno glupih pitanja ali ne bi zelio se razvijat u krivom smjeru i trosit xp i vrijeme na nepotrebne stvari |
sve zavisi sto ti pase.
koju liniju najvise volis igrat. Vecina brodova tek od T6 postane vidljivo bolja. U pocetku sam istrazivao sve brodove osim CV-a. Onda sam skuzio da mi je gameplay sa BB-a "pre" spor pa sam odustao od ganjanja te linije. Okrenuo se na destrojere (trenutno samo Fletchera ganjam) i kruzere (samo engleze, doso sada do neptuna) jer je to dinamicno i pase mi nekako vise mom stilu (YOLO :D) igranja. Imas njihov wiki pa citaj tamo sto pise koje su prednosti i mane brodova. Da bi znao kaj ti pase isprobaj sve pa se odluci za neku liniju i tip brodova |
Ma ovo sto sam citao/gledao po netu kazu da same brojke ne znace puno da je ipak bolje dobit misljenje ljudi koji su to i koristili
sad je plan probat doci do bayerna bez kupovine brodova |
Oglasili se opet na WoWs forumu. 1500 replies i jos se izvlace :D
Citiraj:
|
Ma sta vise rec, iz eventa u event oni jebu EU igrace i ni najmanje ih nije sram. Svi drugi dobiju brodove i prem. camo besplatno, samo da se igra kampanja i onaj santa konvoj, a nama nista.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:43. |