PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   World of Warships (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=248474)

Ati freak 23.12.2016. 19:18

Atlanta
Atago
Anshan
Indianapolis
Sims
Arizona
Warspite
Emden
:beer:

Gigi1 23.12.2016. 19:32

Citiraj:

Autor mitra (Post 3002757)
@Admiral - "Premium imam non stop"
Ista stvar je na Wotu, nisam njubek neki u tenkovima imam vrlodobar score :P ne da se hvalim nego..s istim accountom, dok sam plaćao premium mogao sam pogoditi vrabca u oko na drugom dijelu mape, kad sam prestao plaćati shelovi idu svuda samo ne tamo gdje gledam :)
.

ja imam poptuno suprotni filing, kad im ne dajem pare onda sve pogađam, kad im dam pare - ko me jebe nemorem nista pogoditi.

najviše superkontejnera sam otvorio prošli mjesec(7-8 komada) i tad nisam imao premium cijelo vrijeme, pred 10-ak dana sam uzeo 30 dana premiuma + dublone i od tada nisam otvorio niti jedan superkontejner, a svaki dan sam sam 3 kontejnera otvorio.

Niti na jednom poklonskom kontejneru nisam dobio brod, niti sam na superkontejneru dobio brod.

Po ovome je meni potpuno suprotno od tebe.

striko koji troši fakat malo, sam ga pitaj kaj je sve dobil...a nakon njega pitaj expressa kaj je on dobil....
to ti je sve RNG i nema nikakve veze sa placanjem i ne placanjem.

sto se tice naletavanja na jazavce ono od pred koju stranicu, i ja sam jedan od tih jazavaca...zapravo svi smo mi jazavci jer svatko od nas u nekom trenu napravi glupi potez i ode na spavanje s ribicama.

Pitanje je samo koliko cesto ponavljamo takve poteze tak da nije stvar da thor naletava na jazavce nego je stvar da thor rijetko napravi jazavlji potez pa automatski ima vecu šansu da doceka protivnika koji ce prije njega napraviti jazavlji potez pa to onda tako izgelda kod njega i ostale ekipe sa boljim wr da stalno naletavaju na jazavce, a zapravo samo manje jazavcare od vecine drugih igraca.

isto tako mišljenja sam da je wr vrlo realan pokazatelj jazavosti, a ne neka misticna brojka. Igrac je taj koji ce okrenuti broadside, a ne gargamel, baba manda ili netko treći.

Gigi1 23.12.2016. 19:49

Citiraj:

Autor Ati freak (Post 3002885)
Atlanta
Atago
Anshan
Indianapolis
Sims
Arizona
Emden

preduhitrio si me kad sam mitri na post odgovaral, a na warspite si vec pozabil?

i na 30 dana premiuma....lako tebi ti sad mozes u bečki zivot wowsa
i nadam se da si lutriji koju kunicu uplatil :D

Ati freak 23.12.2016. 19:52

Citiraj:

Autor Gigi1 (Post 3002895)
preduhitrio si me kad sam mitri na post odgovaral, a na warspite si vec pozabil?

i na 30 dana premiuma....lako tebi ti sad mozes u bečki zivot wowsa
i nadam se da si lutriji koju kunicu uplatil :D

joj da i Warspite xD ne znam kak sam ga propustio :D

30 dana premiuma i 1250 dublona xD

Amd_Shill 23.12.2016. 20:11

Citiraj:

Atlanta
Atago
Anshan
Indianapolis
Sims
Arizona
Warspite
Emden

Jbt

GreenArrow 23.12.2016. 20:23

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 3002880)
A dao sam oko 15-20e, ama bas nista osim beskorisnih zastavica.

Dakle identicno kao i ja.
Kaj bi dao da sam dobio bar 1000 doubloons i 30 dana premium.

Jebiga al da bi sila bila u ravnotezi moraju i ljudi poput nas gubiti da bi ovi drugi dobivali :lol2:

Citiraj:

Autor Gigi1 (Post 3002888)
najviše superkontejnera sam otvorio prošli mjesec(7-8 komada) i tad nisam imao premium cijelo vrijeme, pred 10-ak dana sam uzeo 30 dana premiuma + dublone i od tada nisam otvorio niti jedan superkontejner, a svaki dan sam sam 3 kontejnera otvorio.

Ti samo prosli mjesec digao 7-8 SCa dok ja recimo sveukupno 3 do sada.
RNG, jebiga.

Amd_Shill 23.12.2016. 20:25

Najviše što sam digao u superkontejneru je 100k free expa.
Dobio ga jednom.

zgmmax 23.12.2016. 20:25

Citiraj:

Atlanta
Atago
Anshan
Indianapolis
Sims
Arizona
Warspite
Emden

Kolko para si dal?

Ati freak 23.12.2016. 20:28

Citiraj:

Autor zgmmax (Post 3002910)
Kolko para si dal?

Manje od jednog Murmanska, s time da nisam sve sebi kupio, neke sam i dobio, a i neke poklonio drugima.

Neo-ST 23.12.2016. 22:02

Ej Striko...

Amd_Shill 24.12.2016. 01:40

Edited

T}{OR 24.12.2016. 01:59

Zadnja partija večeri, možda i najveći (Des) carry do sada. Odlično odigrano i od Gigija i od Sexy-a:

https://wowreplays.com/Replay/25366

Partija ranije 220k dmg s Des - loss, ovu nisam mogao izgubiti nikako. :D

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 3002943)

Striko je pritajeni WG zaposlenik, ako to nekome nije jasno do sada... :kafa: :roller:

GreenArrow 24.12.2016. 06:26

Gz gz.
Ja sinoc doso do zakljucka da neki od novih achievementa su bugirani. Odnosno nekad ih igraci ne dobe iako obave sve ka jtreba.

Amd_Shill 24.12.2016. 09:57

Koja sam ja konjna.
Kupio one Santa bagove i onda vidio da sam se logirao na World of warplanes koji ne igram odavno.

rock00 24.12.2016. 10:36

ah upalim nakon dosta dugo i sve mi izmjesano
fabuki VI

ajde bar su ostavili cammo i dali kagero VIII

BladeRy 24.12.2016. 13:47

Zamisli kako su svima koji su greskom dobili prem kamuflaze lako to oduzeli, a kad je ekipa dobila stotine tisuca free expa, to nije bilo nacina za maknit....

Djubrad.

rock00 24.12.2016. 14:52

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 3003049)
Zamisli kako su svima koji su greskom dobili prem kamuflaze lako to oduzeli, a kad je ekipa dobila stotine tisuca free expa, to nije bilo nacina za maknit....

Djubrad.

cek sad su svima dali cammo?

ja sam svoj platio 3000 :(

pero78 25.12.2016. 13:16

Sretan Bozic svima, razmisljam probat igru isplati li je se igrat F2P i ako se navucem :) na sto je najpametnije sada potrositi eure te ako moze link na kakav tutorial za totalnog pocetnika da pohvatam osnove i sto razvijati

tnx

Gigi1 25.12.2016. 14:59

Sretan Bozic :)

za tutorial najbolje ti je malo po jubitou vidjeti po kanalima od streamera....

https://www.youtube.com/user/cheesec4t
https://www.youtube.com/user/MrNotser
https://www.youtube.com/channel/UCLO...D04d05fxjfPHPQ

ne bih ti preporucio da odmah trošiš lovu, odigraj jedno 100-200 partija pa odluci koja klasa broda ti najviše odgovara za igrati pa onda lako odlucis di ces uložiti lovicu

windfucker 25.12.2016. 15:02

Sretan Božić pomorci :)
Šta se sve dobije sa ovom novom kamuflažom za Tirpiza, ovom što je sada na akciji, a u odnosu na standardnu Tirpiza kamuflažu?

T}{OR 25.12.2016. 18:49

Potpis što Gigi veli.

Citiraj:

Autor windfucker (Post 3003316)
Sretan Božić pomorci :)
Šta se sve dobije sa ovom novom kamuflažom za Tirpiza, ovom što je sada na akciji, a u odnosu na standardnu Tirpiza kamuflažu?

I tebi sretan žić-Bo. :)

Nova kamuflaža daje +100% freeXP, naspram +50% normalan XP koliko je davala stara IIRC.

pero78 25.12.2016. 22:33

Evo krenuo sam pomalo ali mislim da mi isto nije pametno trosit kredite na sve frakcije i isprobavat pa imate li prijedlog koji brod tier 3-4 nabaviti ili mozda ganjati neki tier 5

Gigi1 25.12.2016. 23:12

Citiraj:

Autor pero78 (Post 3003409)
Evo krenuo sam pomalo ali mislim da mi isto nije pametno trosit kredite na sve frakcije i isprobavat pa imate li prijedlog koji brod tier 3-4 nabaviti ili mozda ganjati neki tier 5

Kreni sa battleshipovima, imat ces najvise hp na raspolaganju dok malo ne upoznas osnove i mehaniku igre. mozes ili na usa liniju ili njemacku liniju jer su izdrzljiviji od japanaca i imaju jaci anti air(u low tierovima ima dosta carriera)
Koristi AP shellove sa BBima, gadjaj protivnike koji pokazuju bok, ti pokusaj cim manje pokazivati bok.

Takodjer probaj cim vise pratiti minimapu

pero78 25.12.2016. 23:31

moze prelazim onda na battleshipove do sad sam igrao s ruskim cruiserima i islo je bas ok znao sam po igri i 4 broda srediti, jos jedno pitanje ovi kontejneri 3 dnevno na sto tu ici tj sto odabrati

pricam gluposti imam 4 killa zato jer sam nekako vratio na co-op battle hahahaha

GreenArrow 26.12.2016. 05:59

Ja bih ti predlozio da startas sa njemcima. Dakle startas sa kruzerom tier 1 i teras ga to tier 3, i tu ces imat odabir za dalje na tier 4 ili skrenut lijevo na liniju battleshipova koji pocinju s Nassau brodom tier 3.
Nassau ti je lagan za igrat i idealan za vjezbanje.

Kaj se kontejnera tice odaberes ono kaj ti je samome po volji. Najbolje ic na credits ili flags & camo. Od Try Your Luck ce samo gubit vrijeme na beskorisnih 5 zastavica a to bi trebalo za neki mizerni postotak povecat sanse za super kontejner.
Citao sam da puno ljudi trati vrijeme na TYL i ne dobe nista, dok taj super kontejner mozes dic i preko drugih opcija.
Ako ti manjka credita onda si biraj one credits, no ako zelis pokusat brze napredovat imas i flags kont. koji moze dat i +500 free EXP, i s njima onda bi mogao lakse researh ovih nizih tiera.

GreenArrow 26.12.2016. 07:21

Nocas (ned na pon) se osjeti svijezili zrak u igri (citaj: smanjenje weekendasa) :D

Ova slika je najbolje opisivala stanje zadnje vrijeme :roller:

https://m.popkey.co/b39013/J6lrl_s-200x150.gif

Inace, izmako mi veceras Kraken :D

https://s28.postimg.org/bag1ogzv1/wows_ss.jpg

T}{OR 26.12.2016. 12:57

Napreduješ Hades. :goood:

Citiraj:

Autor GreenArrow (Post 3003451)
Ja bih ti predlozio da startas sa njemcima. Dakle startas sa kruzerom tier 1 i teras ga to tier 3, i tu ces imat odabir za dalje na tier 4 ili skrenut lijevo na liniju battleshipova koji pocinju s Nassau brodom tier 3.

Kaj se kontejnera tice odaberes ono kaj ti je samome po volji. Najbolje ic na credits ili flags & camo. Od Try Your Luck ce samo gubit vrijeme na beskorisnih 5 zastavica a to bi trebalo za neki mizerni postotak povecat sanse za super kontejner.
Citao sam da puno ljudi trati vrijeme na TYL i ne dobe nista, dok taj super kontejner mozes dic i preko drugih opcija.
Ako ti manjka credita onda si biraj one credits, no ako zelis pokusat brze napredovat imas i flags kont. koji moze dat i +500 free EXP, i s njima onda bi mogao lakse researh ovih nizih tiera.

Kao netko tko je dobio 10-ak super kontejnera do sada, Try Your Luck ima itekako smisla. Pogotovo jer su zadnja 4 bila 5, 10 i 2 x 20 milja srebra koje mi je najmanje falilo (sad sam cca 150 milja u plusu i ne znam kaj bi s lovom).

No, kao početniku je vjerojatno bolje uzeti nešto od drugih opcija radi toga jer ti u startu fali love i svega.

Btw. TYL mi je u 3-4 navrata izbacio po 3000 freeXP-a. I to bez superkontejnera.

zgmmax 26.12.2016. 15:03

Ja ne kuzim na koji princip to dela. Jer do sada sam dobio samo jedan superkontenjer i to kad sam stiso kredite da ocu.

Inace put uzimam TYL i do sada nisam dobio nista, osim 1 port slota.

Amd_Shill 26.12.2016. 15:08

Ja sam svaki put kliknuo na taj TYL i dosad sam samo dobio jedan superkontejner sa 100 000 free expa.

GreenArrow 26.12.2016. 19:17

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 3003492)
Napreduješ Hades. :goood:

Kao netko tko je dobio 10-ak super kontejnera do sada, Try Your Luck ima itekako smisla. Pogotovo jer su zadnja 4 bila 5, 10 i 2 x 20 milja srebra koje mi je najmanje falilo (sad sam cca 150 milja u plusu i ne znam kaj bi s lovom).

No, kao početniku je vjerojatno bolje uzeti nešto od drugih opcija radi toga jer ti u startu fali love i svega.

Btw. TYL mi je u 3-4 navrata izbacio po 3000 freeXP-a. I to bez superkontejnera.

Zaboravio sam za tu borbu gore stavit Ocean camo da dobim 20% vise credita al i ovo je ok. Mislim da cu veceras nabavit Colorada.

Pratim na wows.eu forumu po doticnim temama koliko ljudi dizu te kontejnere i jako puno njih im sreca lose ide. Ima ih i sa 50+ TYL koji nisu jos digli niti jedan SK. A nedavno sam vidio i jednog sa skoro 100 promasenih pokusaja.
Ti si zapravo jedini za kojeg cujem da je digao cak 10 komada.
Ja sam probo taj TYL prvih 10ak puta, vidio da dobivam samo sranja pa sam odusto. I dobio sam u ne tako dugom roku 3 komada SK iz credits i camo.
Otvarao sam prvih mjesec dana po 1 kontejner dnevno. Kasnije po 2 na dan.

Sve je to RNG za koji nema garancije da ce se isplatiti.

Za pocetnike kojima manjka love je svakako preporuka ici na credits kontejner, mada moze probat i sa camo pa da rolla 500 free EXP i mozda dobi usput 50% EXP flagove.

pero78 26.12.2016. 19:46

Tnx evo dosao sam do Nassau-a i sad ima dva mjesta za upgrade sto se obicno tu stavlja na battleshipove te sto je najpametnije odabirati za upgrade kapetana

Citiraj:

Autor GreenArrow (Post 3003451)

T}{OR 26.12.2016. 21:20

Malo trolanja / navlakuše od jučer, express_delivery i ja protiv Gigija i Sexy-a. :D

Citiraj:

Autor pero78 (Post 3003585)
Tnx evo dosao sam do Nassau-a i sad ima dva mjesta za upgrade sto se obicno tu stavlja na battleshipove te sto je najpametnije odabirati za upgrade kapetana

Kod većine BB-a u pravilu to ide ovako, po slotu:
  1. Main Armaments Modification 1 ili Auxiliary Armaments Modification 1 kad dođeš do Bismarcka jer tamo rijetko gubiš kupolu (obavezno na NC jer je načičkan protuavioncima koji "upiju" dosta HE granata)
  2. AA Guns Modification 2 (za amere ili njemce nakon B-Marka) | Aiming Systems Modification 1 (za japance) | Secondary Battery Modification 2 (za njemce)
  3. ovaj red se otključava tek na T9 i tu ovisi kakav build slažeš, no do tada ćeš već znati što i kako
  4. Damage Control System Modification 1, drugo je sve bzvz jer motor i kormilo gubiš možda jednom u 100 partija
  5. Damage Control System Modification 2 (za kraće trajanje vatri - super combo sa BOS skillom), ili ako ti je baš špica torpeda izbjegavati onda Steering Gears Modification 2 ali većina dobrih igrača stavlja DCSM1 pa to preporučam
  6. Concealment System Modification 1 ili ako baš želiš ranije otkrivat torpeda i brod na 3km od tebe bilo da je u dimu ili iza otoka (inače je 2 km bez tog moda) onda Target Acquisition System Modification 1

T}{OR 26.12.2016. 22:39

I još jedan filmić od jučer, zadnja partija negdje u 3 iza ponoći. :D

GreenArrow 27.12.2016. 01:49

Citiraj:

Autor pero78 (Post 3003585)

Mislim da bi ti bilo bolje stedit EXP na tim nizim tierija brodova umjesto trosit na upgrade. S upgradeom se pocnes zabavljat tam negdje od tier 5-6.

T}{OR 27.12.2016. 04:13

"Noćna" partija. Yugumo super carry: 6 killova / 195k dmg:

https://wowreplays.com/Replay/25585

pero78 27.12.2016. 13:45

Citiraj:

Autor GreenArrow (Post 3003669)
Mislim da bi ti bilo bolje stedit EXP na tim nizim tierija brodova umjesto trosit na upgrade. S upgradeom se pocnes zabavljat tam negdje od tier 5-6.

Ok i sto bi mi sad preporucili kako da se razvijam, trenutno sam na Nassau dali nastavit razvijat njemacke bb i ne koristit ih do kojeg broda ili koristit svaki osnovni tier brod bez upgrade

znam da postavljam za sve vas puno glupih pitanja ali ne bi zelio se razvijat u krivom smjeru i trosit xp i vrijeme na nepotrebne stvari

zgmmax 27.12.2016. 13:51

sve zavisi sto ti pase.
koju liniju najvise volis igrat.

Vecina brodova tek od T6 postane vidljivo bolja.
U pocetku sam istrazivao sve brodove osim CV-a.
Onda sam skuzio da mi je gameplay sa BB-a "pre" spor pa sam odustao od ganjanja te linije.
Okrenuo se na destrojere (trenutno samo Fletchera ganjam) i kruzere (samo engleze, doso sada do neptuna) jer je to dinamicno i pase mi nekako vise mom stilu (YOLO :D) igranja.

Imas njihov wiki pa citaj tamo sto pise koje su prednosti i mane brodova.
Da bi znao kaj ti pase isprobaj sve pa se odluci za neku liniju i tip brodova

pero78 27.12.2016. 14:30

Ma ovo sto sam citao/gledao po netu kazu da same brojke ne znace puno da je ipak bolje dobit misljenje ljudi koji su to i koristili
sad je plan probat doci do bayerna bez kupovine brodova

extasy 27.12.2016. 19:35

Oglasili se opet na WoWs forumu. 1500 replies i jos se izvlace :D

Citiraj:

Hey Guys!

We have an update for you about the Christmas Convoy situation:

“We considered this experimental double-campaign approach used in other regions and saw flaws in it. The double-campaign system does not cater to our audience in the usual manner we prepare offers. It was experimental and as we were not convinced it would work with benefit for the general audience, we decided to opt out of this part of the End of Year activities.

We knew that the Graf Spee itself would be a really important element to our players. That is why keeping this part of the event was an obvious choice. We also knew that many players would want to get their hands on special vanity items. Problems started here. The structure of the campaign combined with its time limitation did not, in our opinion, provided anyone except top payers, the option to get the items without major time commitment. This is not something we wanted nor felt right to ask of our players in the holiday period, when a big part of our loyal player base does not want to struggle between the game and family needs.

Seeing that some people would however like to get their hands on limited-edition content without the sacrifice of time spent with friends and family, we added all the camouflages for individual purchase, disconnected from bundles. This allowed anyone to cherry-pick the one or two items they are interested in fairly cheaply, without investing a huge amount of time for the campaigns or buying the Graf Spee which they may potentially not be interested in buying in the first place.

We understand that this choice has raised concerned through the community and are deeply saddened that this overshadowed so many of the other activities hosted for your entertainment during the Christmas / End of Year period.

We are currently looking into various options regarding the Christmas Convoy campaign, but even if we decide to take action in the following days, neither of them will have an immediate effect. Any event planning on this scale requires a meticulous analysis of the current situation. We learn from community feedback, as well as our mistakes, and we hope to bring you great events in the future and that we’ll manage to make you enjoy the End of Year activities regardless of this issue. The future events will be the core of our concern and that is what we are most working towards right now.”

BladeRy 27.12.2016. 21:16

Ma sta vise rec, iz eventa u event oni jebu EU igrace i ni najmanje ih nije sram. Svi drugi dobiju brodove i prem. camo besplatno, samo da se igra kampanja i onaj santa konvoj, a nama nista.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:43.