![]() |
Izašao ST:TNG S3 BluRay :)
|
|
Citiraj:
Treća sezona nadalje. Sad kreće pravi bal! |
The Walking Dead, iako je 2. i 3. sezona razočarenje, serija ti jednostavno ne dopušta da ju prestaneš pratiti :)
|
Kraj serije The following me toliko razočarao da me proljev stisnuo, tako dobra serija bila i kraj toliko useru da pišem ovaj komentar iz WC-a....
|
Citiraj:
|
The Americans prva sezona - odlična serija, preporuka.
|
Citiraj:
Odlično, podsjeća malo na Homeland. |
Americans odlican, ali ajde napisite u spoileru kako je zavrsio Following, da ne gledam sad do kraja. Poceo sam gledati, ali sam odustao nakon par epizoda (od one kad je policija upala na ono imanje na selu)
|
U jednoj rečenici :D
|
a...
|
vikings - čudo jedno od serije, baš me pogodila.
|
Vikings se malo razvodnio.
Epizoda 8 mi je bila baš loša, a zadnja 9 je bila li la. Nisam siguran kada dalje nastavljaju. |
Na kraju zadnje je pisalo: 2014.
|
Citiraj:
Evo sad sam pogledao 7 i 8 i mogu reći da sam duboko razočaran. |
Izgleda da se Zero Hour nastavlja. Našao sam epizode 4 (Chain) i 5 (Suspension). Za obje se kao air date pojavljuje 15.6.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogledao Arrow, dalje u istom stilu, sve klišeji, ali pratim jer sam se zarazio :)
Game of Thrones, malo su mi se zadnje 3 epizode "usporile", ali ajde, dobro je :) |
Citiraj:
|
Čim sam ga videl sam curi rekao mali ima neku budućnost u seriji ;)
|
Nije mi loš revolution u zadnje vrijeme. Nije sad bogznakaj, al kakav je bio, sad je ok.
|
|
Citiraj:
doduse nisan gleda par zadnjih ep, morat cu pohvatat to.. |
Shameless-definitivno prejaka serija...pregledao sam sve 3 sezone,valjda u tjedan dana...čeka se 4.
|
Jack Bauer nam se možda vrati :)
http://www.deadline.com/2013/05/24-e...land-in-talks/ |
Pogledao i 6 epizodu GoT, i mogu reći da zadnje 2-3 su mi malo dosadne.. Sve se svodi ko će koga oženiti, spletke, bla bla bla.. Počelo brutalno, malo se usporilo sad :)
|
Citiraj:
bas sam neki dan razmisljao kako bi moru danasnjih serija poluproizvoda 24 bio sam vrh :) |
Arrow sve bolji :D
|
I Big Bang Theory se popravio, zadnje dvije epizode su stvarno bile odlične.
|
TBBT je ponovno ok, ali onaj forsirani smijeh mi je uzasan i iritira ako nije stvarno neka dobra fora pa se i ja nasmijem:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sad sam lagano nestrpljiv do slijedeće... |
ja sam se bacio na wire, nisam ju zadnji put pogledao do kraja.
Fenomenalna serija, nema joj ravne. I tu i tamo sada već standardno odlični tbbt kad izade, savršen mix :D |
Citiraj:
|
hvala, bacit ću oko !
|
Citiraj:
|
Citiraj:
tako da i od mene preporuka |
Citiraj:
* Battlestar Galactica Miniseries * Battlestar Galactica Season 1 * Battlestar Galactica Season 2 * Battlestar Galactica The Resistance 10 Webisodes * Battlestar Galactica Season 3 * Battlestar Galactica Razor Flashback Webisodes * Battlestar Galactica Razor * Battlestar Galactica Season 4 EP 1 to 10 * Battlestar Galactica The Face of the Enemy Webisodes * Battlestar Galactica Season 4 EP 11 to 21 * Battlestar Galactica The Plan * Caprica * Blood and Chrome |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:28. |