![]() |
Meni je sad na max i čak bi se usudio reć da je manje svijetlo nego prije na 3/4.
Kad se mob pali jabuka je onak, bijela, ne jako i onda najednom jako posvijetli ali kad se mob upali mislim da nema takve jako blještave bijele bez obzira što je slider na max. Ne kužim, da je do ekrana nebi ni pri paljenju bilo blještave jabuke, a ak je light sensor malo rikno jel nebi svjetlina trebala bit onakva kakva ja hoću dok isključim auto svjetlinu? Uglavnom, kažem, svjetlina mi je na max i kao da to nije kao prije kad je bila na 3/4. Nema smisla. |
Citiraj:
Sacekaj odgovor strucnjaka :) |
Gašenje/paljenje/hard reset nisu napravili ništa. Ostavio mob na 2 sata i sad je sve normlano kao prije.
Kao da se taj senzor za svjetlost zblesiro na par sati. Ostavit ću sad mob malo na miru pa vidjet. |
Molim vas preporuku dobrog servisa u Rijeci ili okolici koji bi popravio iPhone 4S..
Crkao WiFi.. |
Kolegici se dogodilo isto nakon što ga je smočila. Bio kod Brune i čovjek rekao da treba nova matična. Popravak neisplativ.
Imaš na Jelačićevog trgu u smjeru knjižnice neki novi servis inešto. Pitaj tamo. |
Budem da, hitno je bratiću.. Hvala ti..
|
Izgleda da će 5,5" verzija imati drugačiji cpu i ekran od 4,7" verzije
http://appleinsider.com/articles/14/...-than-47-model |
Pozdrav ekipa, imam pitanje. ( za kolegu, ja nikada nisam imao doticaja sa Iphone )
Znači on je došao u posjed nekog Iphone 5, ali je mob iz Japana. Prvo što mi je palo na pamet, da li je taj mob moguće koristiti kod nas? ( s obzirom na frekvencije) Drugo, on ga želi dekodirati (zaključan je na neku japansku mrežu). Koliko je to komplicirano? Rado bi i platio nekome da to napravi, kolike su cijene toga, ovako u fušu? |
Kod ajfona je to malo kompliciranije. Naime, Apple treba od nekoga dobiti nalog da stavi taj mob na white list. Prilikom prvog uključivanja na iTunes nakon toga, mob će se otključati.
|
..i cijena nekih 500tinjak kuna..
|
Jao nek vise objave tu šesticu jer mi je zlo od silnih rumora, a da znam sto ocekivati i sto uzrti kad stigne, ova 4.7 verzija mi je ok sto se velicine tice, ali ako ce biti slabija od 5.5 verzije to ne lajkam, nadam se da nece
|
Pa normalno da ce biti, to je kao i 5c i 5s. Kakva je fora u dva identicna uredaja a razlika samo u velicini? Ali ako razlika u cijeni bude minorna svi ce uzeti 5.5 incni model, samo mislim da razlika u jacini proca (frekva)izmedju dva iphona nece bit oku primjetna zbog optimiziranosti os-a tako da ce taj segment bit vise marketinski trik. Mene vise zanima safirno staklo i OIS.
|
Citiraj:
Veselin se RAMu, nadan se opravdano. |
Citiraj:
Sumnjam, dosta ih ne zeli uopce veci od sadasnje velicine petice, a kamoli jos lopatu od 5.5, treba to vidjeti kako ce izgledati, svakako bi htio mob da stane u dzep barem :D |
Mislim da su radili neko istrazivanje trzista i ispalo je da preko 60% ljudi zeli veci iPhone, a to nije malo...
|
Citiraj:
Drugo - zaboravi na to. Niti Docomo niti Softbank ne želi dekodirati svoje mobitele, posebice iPhone. Docomo će dekodirati neke druge mobitele, ali iPhone ne. Dal postoji alternativni način - nebih rekao. Ako postoji - neka netko napiše ili mi pošalje PM-om. Jedino što te možda može spasit od "zaobilaznog" dekodiranja jest to što je u Japanu dan prijedlog zakona kojim se mobiteli trebaju otključati nakon ugovorne obveze, kao što je i kod nas, no to još nije otišlo u sabor na izglasavanje. Možda ode do početka iduće godine. |
Citiraj:
|
Bok. Postoji li koja aplikacija da se ne placa, a da mogu gledati sadrzaj s telefona na desktop windows racunalu i obrnuto? Recimo, gledam slike na mobu i one mi se prikazuju na racunalu. Hvala
|
Must have za fanove GOT
http://www.cnet.com/news/game-of-pho...-to-the-point/ |
Citiraj:
|
Prije bi rekao da če 5,5 incni model ostaviti za neku sljedeču verziju,jer kako stvari stoje ide se prema sve večim dijagonalama ali nemaju potrbe kraj 4,7 ići još i sa 5,5 jer bi samo sebi bili konkurencija a sumnjam da bi tak puno ljudi uzelo obje verzije.
Kao i do sada 4.7 če se prodavati i više nego dobro. |
Ja bi da samo jednu verziju šestice naprave, dvije bi mi zadale muke isusove oko odabira :D
|
Citiraj:
Jedva cekan iP6 da bude staro za novo :D |
Ma imam ali isto tako radije bi imao jedan izbor ajfona nego 2, siguran sam da bi htio recimo taj 5.5 ali to ni u dzep ne stane :D
|
Moj izbor je definitivno 4,7''. 5,5'' je previše za džep, fizički i financijski :D.
Nego, ako je predstavljanje 9.9. koliko odprilike treba da dođe kod naših operatera? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Valjda listopad, studeni, tako nesto |
Pitanjce: trebao bi napravit backup sa iP4 i napravit restore na iP4s....dal to ide bez problema? Cilj je dobiti sve identično sa iP4 na iP4s...od podataka do postavki i sl.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Moguće? |
Citiraj:
|
Ekipa preporuka za neku app da mjuzu s youtube-a mogu u pozadini slusat.. Ne pisem pod ios app jer u toj temi zive duse nema... Hvala :)
|
Jasmine, itube.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nakon instalacije aplikacija naime iznenadilo me što su se pojavili npr razgovori koje sam imao na viberu?! |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Na taj način i draina bateriju. Uvijek iznova napraviti nanovo. |
Citiraj:
Pa 'iljadu puta sam to radio, vrati sve kako je bilo, od settingsa do razgovra u whatsappu i viberu, čak ostanu i source fileovi u cydiji. I evo, danas sam baš to radio jerbo mi je pala čaša na iphone 4s i crko je i digiziter (makar pola ekrana radi) pa sam prebacio sve na još stariji iphone 4 dok mi ne stigne screen replacemant. Dosadila mi crna, pa sam naručio bijeli kit (front panel, home button i iza poklopac) :D Za appove je malo "zajebanije" treba autorizirati komp s apple ID-om i transferat purchases :) |
http://www.pohrani.com/t/3h/xm/1VJ78I3p/img0783.jpg http://www.pohrani.com/t/I/zb/3y4O841M/1/img0784.jpg
Da nebi bilo da samo androidasi benchmarkaju :D :D |
u moru rumora ovakav look mi se cini da ce vjerojatno biti
ne svida mi se baš, možda će crni biti ljepši http://www.iclarified.com/43097/tmz-...out-of-foxconn |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:03. |