![]() |
Gašenje TV je riješilo pojavu windows screena u igri.
Inače, sve mi se manje igra dopada. Ako je netko zainteresiran nek se javi. |
Evo vam popularne ideje za BF3, par njih je vec uzeto u obzir, a neke već implementirane.
Ukljucite se... ljudi iz DICE-a nas ocito slusaju. Evo vezano za citere iz dijela o problemima. |
|
|
wo-ho
Ovi Rocket Pods za Jet su prava stvar. Heat-seekere zaboravljam, ionako mi je za druge jetove dovoljan minigun i flares, Rocket pods-ima bombardiram mete na zemlji. Sad još treba oko 2500 pointsa za Extingusher i to je to. |
Vi kao da prvi puta igrate Battlefield igru,pa niti jedan nastavak nije izasao bez bugova koji su se prepravljali daljnjim patchevima -.-
|
Citiraj:
|
Ako može bez previše podsmijavanja, noob sam stvarno za ovo. Dobio sam cd-key, instalirao origin, napravio profil i sad ja tu nigdje ne mogu naći baš download same igre pa da upišem key nego samo nađem opciju da ga kupim po 49.99.
EDIT; taman našao, hvala svejedno ;) |
u originu gore imaš redeem code, tu upiši i skini
|
Taman sam uhvatio konce igre, krenulo ok i onda danas popodne kaos, štogod da sam radio ili koju god klasu odabrao nisam dobro napravio :D
|
Par dojmova:
- igra je super, ali da imam više fps-a bila bi još bolja (naravno igra nije za to kriva) - što se tiče raznoraznih bugova nadam se da će to ispravit kroz daljnje patheve, jer stvarno zna biti iritantno kad si u dobro ekipi i kad imaš hrpu bodova i onda odjednom "Server disconnected" bez spremljenih statistika - zvuk i grafika su odlični - mape su dosta dobre Nadam se da ću uskoro moći nadograditi komp, pa da mogu u potpunosti uživati u igranju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pokušao sam i s ovim, ali bezuspješno. Citiraj:
|
http://www.enjin.com/bf3-signature-generator
Evo jedan odličan signature generator za forume, ima puno opcija za složiti ga po želji i lijepo izgleda. |
Be Advised: We will be starting server
maintenance and improvements for PC, 360, PS3 in ~30 minutes. Outages will last 1 hour. Over. |
Citiraj:
Igra se spusti u taskbar i nemogu je više vratit u fullscreen pa moram preko task managera sve ubit-origin, igru i IE pa ponovo sve pokrenuti??:fiju: |
Citiraj:
:roller:gledam ovo i drapam se od smijeha već 4. put |
Bilo bi fora da se u svim tim shooterima ne možeš kretati kao zeko na steroidima...dakle da su brzine kretanja sporije odn. realnije. Ovako svi trče kao Bolt.
|
Citiraj:
|
Statistika je resetirana :wtf2:
Nadam se samo privremeno |
Da...
Meni brat sinoc igra, udje na neki server, sve mu otključano -.- ... Postoje takvi serveri ili je to nesto "ilegalno" ? Edit: Evo natrag statsi... |
Jedva čekam da mi stigne box. Ovo će biti moja igra godinama :)
|
zna li tko kada dolaze igre naručene iz engleske??
tzv box verzije? Naime još ćekam....šmrc:nono: |
Bome dosta ragea pije Origin u dojčlandu, sa pravom (link) :D
|
Citiraj:
A jel ti izbaci kakvu grešku? Meni izbaci connection timed out. |
Citiraj:
|
ma taj origin i battlelog treba ukinuti zakonom
|
Mene smetaju ispodprosječne mape.
Caspian Border je jedina dobra mapa, a u moru očaja ostalih mapa čak je Metro 3 puta bolja od svih ostalih. Kharg Island u Rushu je totalno nebalansiran. Attackerima cijelo vrijeme sunce prži u oči. Ja kad sam attacker tamo ne vidim prst pred nosom cijelu mapu |
Origin i Battlelog totalno smeće. Beta je imala gomilu problema oko toga a koliko vidim niti cijela igra nije puno bolja. Očito je da mnogo stvari ne radi kako su kreatori zamislili. Imaju još vremena za patchanje, ali baš me zanima planiraju li forsirati to smeće ukoliko ne uspiju sve srediti kako spada u daljnjoj budućnosti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:00. |