![]() |
Ovo je najgori UFC event u povjesti organizacije, baremo koliko sam ja gledao. Pa dal je moguće da su ama baš svaku borbu suci dali domaćoj bagri koja nije zaslužila ni da na cardu bude. Prvo Pickett, Pa onaj veliki čelavi i na kraju Bisping. Katastrofa, ako tako bude u ZG nek si nabiju tu smijuriju u shupak.
|
Sliva je opet ispo glup...
|
Citiraj:
|
jel sutra McGregor i Diaz?
kako bi volio da Diaz nalomi Irca nemate pojma :) |
Je i sweet dreams.
|
Bas sam gledao one intervjue, strasni su, jedva cekam borbu.
|
Vcrs bi bas mogao ostati budan i pogledati, ne znam kad me zadnji put event ovoliko zanimao.
|
Stipe ide za pojas u 4. mjesecu :)
|
U kolko po našem vremenu počinje event?
Jedva čekam McGregor-Diaz |
Mislim iza 4 ujutro
|
U 4h, prelimsi u 2h
|
Pogledat ću sutra.
|
Đizus!
|
HA HA
|
Citiraj:
|
U obje borbe se vidlo ko su kompletniji borci..
|
Jesi slusao kaj je Dana White govorio nakon eventa?
|
|
"I'm not surprised motherfuckers."
|
Citiraj:
Ovaj dio sam komentirao sa svojom izjavom Citiraj:
Mislim da je jasno tko je dobio deblji kraj, ali da ga je nalomio!?!?!?!??!?!??! U svakom slučaju, McGregor je i dalje kralj, otišao je dvije kategorije gore i napravio predstavu za sve! ;) I neopisivo mi je drago za Misha-u! |
Ne ide samo tako skakanje po kategorijama,i eto i Connor se uvjerio u to.
|
Tako je, ali vjerujem da bi u 145 i 155 dominirao.
|
Nije ga nalemao, samo ga je skoro ugušio hahahah
Drago mi je ko klincu kad dobi čokoladu. Taj irac je toliko antipatičan i gadan da to nisu istine. |
Kako mu je lijepo udarcem namjestio glavu za RNC :D
|
Mislim cak da mu je McGrgor dao taj vrat jer ga je prije toga ovaj razvalio.. Slicno kao u prethodnoj borbi. Holms je cak otisla na spavanje..
Ronda je negdje dobila slom zivaca kad je ova dobila.. |
Kaze ronda da nije gledala borbu :)
|
Pogledo sam sad opet borbu. Razvalio ga je Diaz prije gusenja, ko malog piceka u drugoj rundi. Mislim da je Conor izgorio prerano i da je malo previse srao pred ovu borbu i da ga je to kostalo. Nate ispo veci profesionalac na kraju. Gusenje na kraju samo tocka na i, mogal ga je masakrirat do kraja runde ali nije..
|
Conor je, po meni, bio puno bolji prvu i nema on jos kondicije za te kile.
Na kraju su se normalno izgrlili i pozdravili, sve je to samo show. |
Boks od Diaza je presudio na kraju. Gusenje je bilo cisto mislosrde.. U borbi prije se vidlo do Holmes nema parter i tu je jits presudio.
|
Citiraj:
To nije MMA, to je one trick pony. Diaz je bolji MMA borac u svakom pogledu, boks, jiu jitsu, grapling, whatever. Conor je jedino imao sanse ako ga nokautira u prvoj rundi. Conor je tyron woodley tip borca, ili lawler npr. Takvi borci ce uskoro svi pocet padat, MMA raste, i jiu jitsu bi trebala biti osnova i temelj svakog mma borca. Diazov boks je miljama od conorovog. Od 20 borbi, diaz dobiva a 19 (sa kampom). Ovaj 1 je lucky power punch u prvoj rundi. Ako je netko gledao post fight konferenciju, conor je stalno spominjao energy efficienty, sto je bullshit. Diaz je samo odgovorio da to nije do energije, nego jednostavno do boljeg boksa. Naravno da ce onaj tko ima nadmocniji boks pametnije ulagati svoju energiju, dok tip standup borca ko sto je conor ce zamahivati da mu skine glavu. Tko je sad mrsav? Kakav panj. Conor gubi of frankiea i alda, no questions asked. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:53. |