![]() |
|
Ma vidi se na svima kad se nesto ogrebe/ispralj, Ja imam bijelo-crni (bijela boja + crni spojleri i detalji te stakla) pa opet na bijelom vidis svakog kukca koj se razljepio na braniku, haubi, a na crnom vidis svaku kapljicu kishe koja je pala u obliku kamenca/fleke :).
|
Naj zahvalnija je definitivno srebrna metalik. Na njoj se ama baš ništa ne vidi. Auto može biti toliko blatan da nećeš ništa vidjeti dok ga ne gledaš sa 2 cm udaljenosti :D
|
Evo sta ti je crni auto i malo kise danas, lebac ti jebem
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b86f8cefd9.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9bcf606d41.jpg |
i feel your pain :lol2: zato svog ne perem tako češto jer nema previše smisla.
|
Meni neki idiot potego ključem poprečke po prednjoj haubi na bmw-u. Da mi ga je nać... Probat ću sutra ispolirat. Inače, fakat, ružno pogledaš crni auto, vidi se. :D Bmw crn, kap kiše se vidi, drugi auto mazda, srebrni, možeš pariz dakar odvozit, na oko prolazi. :D
|
Citiraj:
OK, nije toliko vidljivo iz daleka al kad dodjes blizu je uzas. |
Pa bože moj, svaki je užas kad padne prljava kiša, no realno, s nekoliko metara udaljenosti srebrni izgleda skroz ok, dok je crni katastrofa.
|
Bijeli ili crni neznam koji je gori po tom pitanju :) . Mislim da je najzahvalniji srebrni metalic ali je ta boja stvarno isfurana i dosadna....Ima jedna uber alles boja, grafitno siva....ta mi je super, ne vidi se kad je prljav i kad se zgrebe, isto tako se crna plastika skoro pa ne vidi...
@mamut tako i moj izgleda danas :) |
Na mom crvenom Cliu 2 se vidi da je prljav tek po prljavoj vodi, kad ga perem :D.
Tamnoplavi golf se vidi više kad se osuši prvljava kiša. |
Problem je sto danas idem na svadbu i mos ga jebat, sad je u black pearlu po hitnom postupku :D
|
Baš gledam svoju pilu na parkingu i izgleda ko Citroen gore... Ali ima vosak gore pa nije neki bed, malo se splahne vodom i ode sve dolje :)
Citiraj:
Samoposlužna sa šamponom za 4-5kn i onda ispiranje još toliko. Čas posla, skoro džabe i nema brisanja! |
Citiraj:
|
Ma uz to sam neki dan doso s mora, imam citav dijapozon stetocina zakeljenih po braniku i staklu :D
|
Kad se vracam sa mora odma odem tam na av. Dubrovnik u praonu da skinem te bube dok su još friško zalijepljene jer kad se zapeku jedino ih se sa spahtlom moze skinut.
|
Ptičja govna su najgora kad se zapeku. Sjebu lak ponekad.
|
Kad se nažderu voća pa seru kiseliš. Meni se neki dan na trešnjevačkom placu nekaj tak usralo da sam izdaleka pomislio (po veličini i izgledu) da se netko zbljuval po haubi :D
|
Citiraj:
|
Ono kad navečer parkiraš auto na krivom mjestu pa te ujutro dočeka:
https://s20.postimg.org/5bw05fbq1/DSC_1294.jpg .. u auto sam morao uči tako da sam sa suvozačkog mjesta otvorio vozačeva vrata iznutra jer je ovo na haubi 10% onoga što je bilo na vozačevim vratima uključujući kvaku... lik u autopraonici je deset minuta miniwashom odbijao kakicu sa vrata, haube i krova prije nego se uhvatio pranja auta i usput me pitao kojim tičurinama sam se zamjerio :D Ova boja je inače super za zmazanoću... kad je oprana sjaji i vuče na ljubičasto, kad je zmazana izgleda kako na slici :) PS. Svrake su bile u igri. |
Dobro dok nisu galebovi, ti leteci pacovi kenjaju kiselinu
|
Ja ih perem samo vodom, drugo ništa. Svaka dva dana perem felge jer su crne.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
Citiraj:
+1 kojem auto ovak izgleda danas :D Ja ga perem svaka dva tjedna cca, na samoposlužnima, po potrebi češće, ponekad rjeđe. 1-2 x godišnje ga odfuram u black pearl da ga kvalitetnije očiste i urede. |
+1 ali ga necu prat, osim sajbi jer sutra idem na put..Mozda ga pospricam za 5 kuna..
|
Citiraj:
|
Njemu budu opet ispocetka crne
|
Citiraj:
Kupi kad naletiš u lidlu W5 za felge, i nakon toga jako dobro ispereš s vodom i bit će ko nove. |
Citiraj:
http://partes.hr/shop/proizvodi/cist...-x-ls-cleaner/ |
Jel netko probao s razrijeđenom limunskom kiselinom (citronom) po felgama? Pretpostavljam da je na svim tim sredstvima baš ona glavna kemija (zbog crvene boje kad se pošprica) pa... ;)
|
Imam crne, a zajebavam kad on stalno nešto s kočnicama prtlja :lol2:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:30. |
|