PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Biciklizam - savjeti za kupnju, popravci, dogovori za vožnje i ostalo (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=98655)

Shoshy 16.03.2013. 09:22

-10°??
Screw you Sljeme, i'm off to Grma :D

Irvin 16.03.2013. 10:54

Dajte koju fotku sa eskimima :lol2:! bravo za trud i srčanost :respekt:

the55mic 16.03.2013. 11:04

Kak je moj bajk u dijelovima, nema kotače, nema shock : (((( malo lurkam po jubitou i gledam filmeke i eto našao sam jedan kaj sam dugo tražio....
Video radi kojeg je počela sva ova trakavica sa bajkovima i zbog kojeg sam sve to zavolio...
Lejdis end đentlmens...... Fabien Barel!!!!! (u doba kad je još marzocchi radio najbolje vilje i kad su se vozile ružne kone... Svi su vozili stinkije jer ih je Fabien vozio, a Fabien je faca ;))
http://www.youtube.com/watch?v=J-6cBRfumY8

Rebbit 16.03.2013. 13:22

ufff..
predobar video :D

bas onako, motivirajuci...
dodje mi da odem skskat okolo i polomim se :D

riceburner 16.03.2013. 14:46

de ste bajkeri :) ste se smrzli? ja jesam poprilicno, prokleti sjeverac...
ujutro isel u slo po zenin zakasnjeli poklon za osmi mart :D
Pohrani.com

a posle isel konacno probat konu nakon mesec dana kaj ju vec imam :D
ocjena, vrlo dobar...
Pohrani.com

Hashishmoto 16.03.2013. 16:19

Citiraj:

Autor the55mic (Post 2359396)
u doba kad je još marzocchi radio najbolje vilje...

morao sam se logirati samo da ti kažem da marzocchi NIKAD nije radio najbolje vilje :lol2:

Lovrix 16.03.2013. 16:34

Od 2000 do 2006 definitivno je, onda je nažalost propao, ali se sad vraćaju staroj slavi, pola litre ulja i opruge, teške ko smrt al rade pic-pic.

Irvin 16.03.2013. 16:38

Citiraj:

Autor Rebbit (Post 2359453)
...dodje mi da odem skskat okolo i polomim se :D

ahahahahaaaa, ej. ovo je i meni bio HALO-efekat :roller:

De5tr0yer 16.03.2013. 16:40

Danas bilo skijanja bajkovima po cijeloj 18ici, dalje je bilo najviše blata, neću dužiti evo samo par fotki koje imam :)

Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com

marz radi najbolje vilice :D

Pohrani.com

night_rider 16.03.2013. 16:52

Na Sljemenu danas ludnica... :goood:
Sveukupno 7 sati na bajku..:):) ja bi još,, al sam fakat umoran:roller:
Mirta, broj1, Tomiotok, Danijel, Destro, Nik i ja!
Bilo je svega.. leda, snijega, smrzavanja, ozeblih nogu, grijanja, klopanja, cuganja, sunca, driftanja, padanja na glavačke, proklizavanja, pa opet padanja po snijegu, guranja kroz snijeg, propadanja do koljena u snijeg, držanja ravnoteže (pokušaja) po snijegu, i na kraju blato, blato i blato na kvadrat.. blata preko glave, svi smo bili ko pajceki :roller:..
Opširni foto izvještaj cim uhvatim vremena.
fenomenalno.. Super smo iskoristili zadnji snijeg ove sezone:beer:

Onna 16.03.2013. 17:06

Kustošijanski makadam po snijegom i ledom (prva tri km ok, kasnije klizalište). Devetka sasvim ok (čit. vožljivo blato). Zanimljivo iskustvo! :-)

Okruglica 16.03.2013. 17:15

Citiraj:

Autor night_rider (Post 2359560)
Na Sljemenu danas ludnica... :goood:
Sveukupno 7 sati na bajku..:):) ja bi još,, al sam fakat umoran:roller:
Mirta, broj1, Tomiotok, Danijel, Destro, Nik i ja!
Bilo je svega.. leda, snijega, smrzavanja, ozeblih nogu, grijanja, klopanja, cuganja, sunca, driftanja, padanja na glavačke, proklizavanja, pa opet padanja po snijegu, guranja kroz snijeg, propadanja do koljena u snijeg, držanja ravnoteže (pokušaja) po snijegu, i na kraju blato, blato i blato na kvadrat.. blata preko glave, svi smo bili ko pajceki :roller:..
Opširni foto izvještaj cim uhvatim vremena.
fenomenalno.. Super smo iskoristili zadnji snijeg ove sezone:beer:

Uuu jesmo :) Super zabavno. Dva pada..jedan na glavu, a jedan salto i kotrljanje :) Hvala Danijelu kaj nam je ponudio pranje bajkova. Spasio si nas :fala: Destro dostavljen gdje je trebalo, a cak ni hlace nije morao skinut :P Nightrider, ak bus fotke stavil brzinom kak se vozis i slazes svoje stvari, onda bumo se nacekali ;) O...imamo i Yetija u ekipi :)

murina 16.03.2013. 17:22

Uf šta sam ljubomoran

night_rider 16.03.2013. 17:55

Evo par brzinskih isječaka. ;)
Ostatak, ziher ne prije sutra navečer-- i to ako..
Ajmo:

Gužva u šesnestercu..
(Destro napravio zastoj lomljavom po dobokom snijegu):goood:
Image Hosted by ImageShack.us

After, (blatni NIk)

Također "nečista" Mirta(Okruglica)

Danijel (The Car) :) Fala jos jednom kaj smo fino pocistili bajkove kod tebe

Tomiotok (Cold Man in black):D, Nik, Destro

Broj1 (borba po Leusteku)

Mirta, uzbrdo skoro najbrzi,, a nizbrdo po snijegu sam imao 3 velika problema.
1) nisam spuštao sic stangu pa je to malo skakljivo i tesko je drzati ravnotezu kad te snijeg ljulja lijevo desno..
2) spd,, nakon 5 min nije više bilo šanse da se ukopcam,, na šuzama se nakupio led + snijeg, takoder i na pedalama.. (klizao sam na batrljcima):D
3) čičak od šuza zbog silnog snijega nije uopce drzao, tako da sam par puta zavrsio bos na snijegu.:D

Uglavnom po snijegu ne ide sa spd-om i dignutim sicem baš najbolje.:stoopid:

btw.
Pazi sad kad mi Jelc opet skine post!:roller:

De5tr0yer 16.03.2013. 18:02

Ehehehe, ovoj prvoj fotki je prethodilo takvo ludo prevrtanje na nos da sam ušmrkao malo bijelog kolko sam se smijao :D

Ma cijeli spust je bio odličan, a znate mene kad se smijem i derem kad mi je zabavno :D

Okruglica 16.03.2013. 18:23

Citiraj:

Autor night_rider (Post 2359585)
Evo par brzinskih isječaka. ;)
Ostatak, ziher ne prije sutra navečer-- i to ako..
Ajmo:

Mirta, uzbrdo skoro najbrzi,, a nizbrdo po snijegu sam imao 3 velika problema.
1) nisam spuštao sic stangu pa je to malo skakljivo i tesko je drzati ravnotezu kad te snijeg ljulja lijevo desno..
2) spd,, nakon 5 min nije više bilo šanse da se ukopcam,, na šuzama se nakupio led + snijeg, takoder i na pedalama.. (klizao sam na batrljcima):D
3) čičak od šuza zbog silnog snijega nije uopce drzao, tako da sam par puta zavrsio bos na snijegu.:D

Uglavnom po snijegu ne ide sa spd-om i dignutim sicem baš najbolje.:stoopid:

btw.
Pazi sad kad mi Jelc opet skine post!:roller:

Relax :) Znamo za tvoje probleme ;)

Mar 16.03.2013. 19:34

Izgleda da je bilo zabavno :D

tomiotok 16.03.2013. 19:40

Covjece izgledam kao da pljackam kladionice u svemu crnom!

Destrov pad snimljen, ja sam okinio na kamenju na dnu 20ke, prvo proso, u drugom kamenju zapiknuo se kotacem u neki kamen, i preko bajka-hvala Bogu u duboki snijeg!
Odmah se odvalio smijat, a Mirta (hvala na zabrinutosti)-jesi dobro, jesi se natukao!
Smijao sam se vec u letu kad sam skuzio sta se desava!
Pozdrav, pipl must trust us

Shoshy 16.03.2013. 19:49

Night_rider, ko ti kriv kad se spustas sa dignutim sicom, bedak :lol2:
A bas sam si mislio kako ce netko danas letit cim sam doso na grmu i vidio kako potoci teku :roller:

danielzg 16.03.2013. 19:54

Bas je bilo dobro:)..ponovilo se,al tek sljedece godine:D

Nik 16.03.2013. 20:04

Nemate pojma koji je smijeh danas odjekivao sumom, zabava na najjace, a ja bedak nisam ponio kameru. Meni nije jasno kako sam duplo blatniji od ostalih.

Gore nije bilo nesto specijalno hladno, -4°C u podne, super suncano vrijeme, idilican snjezni ambijent i skijaca na bajkovima - di ces bolje!

De5tr0yer 16.03.2013. 21:05

Imaš najšire gume pa baca posvuda :D

murina 17.03.2013. 08:31

Na fejsbuku vidim da je izvjesna jedinica bila na neki izlet.

Ovaj kao da proklinje što je išao Pohrani.com

SileTzar 17.03.2013. 11:47

Ne baš, proklinjao bih se da nisam išao

Bit će koja slikica šta si skočio odmah u 8 ujutro.

murina 17.03.2013. 12:04

Neki rade i nedjeljom :D

Vidio sve slike, ta ti je skroz kul.
Di ste bili uopće?

violent 17.03.2013. 12:07

pedale, tenisice...

U fazi sam kupnji novih flat pedala.
Trenutno imam VP-59 i nisam zadovoljan sa istima. Premalo pinova i tenisica pocesto zna bjezati sa njih. Zanimala bi me vasa preporuka za low profile flat pedale sa zadovoljavajucim brojem i duzinom pinova. Tezina da bude oko +-350 grama.
Takodjer sam u fazi kupnji five ten freerider tenisica, al je zeznuto kupovati na blef dok se prije ne probaju. Nosim npr. nike tenisice 42, ali neznam dal se uopce mozes ravnati i kod five tena sa istim brojem.
Dal' ih netko ima ili da je probavao pa da mi olaksa muke? :)
Zahvaljujem.

SileTzar 17.03.2013. 12:12

Bili smo u Rijeci, tj iznad Rijeke. U petak oko podne kad klasično krene priča gdje i kad za vikend, ustanovili smo da nam se ne ide na Sljeme zbog snijega, pa smo htjeli na Učku, koja je isto zatrpana zapusima snijega, i oko 3 poziv da dođemo do Rijeke i da će nas dečki iz Team Rodeo provest okolo po lijepim stazama.
I iskazali su se. 35 kondicijski i tehnički najzahtjevnijih kilometara koje sam ikad vozio. Teren divan, pogledi super, vrijeme ledeno ali bez oblačka.
Krknuli ćevape i otišli doma. Bit će par slika i neki kraći report kad se srede dojmovi.
Ja nemam nikakve slike jer mi je mob bijesno govno.

Renesis 17.03.2013. 12:34

niste bili samo iznad rijeke, nego i na grobniku ;) u mojim krajevima. drago mi je da ste se propeljali i vi malo, ocekujem i ja report :)

murina 17.03.2013. 14:00

Mali offtopić

pošto ovdje ima fotografa, koji borave često u šumi, mislim da je ok mjesto za pitanje: Treba mi kvalitetna fotografija - bukve :D Zanima me kora debla. Idealno bi bilo fotografija prepilanog debla na zemlji, položen vodoravno i okomito na kadar :D Pa ako tko slučajno ima nešto slično, molio bih da se javi. Tenks in advans

na kraju ni p od pitanja :D

Mar 17.03.2013. 14:16

@Violent - jesi proba Wellgo MG-1?
Meni su super i dobro drže, ali nisu low profile (iako to ne bi trebalo biti uopće bitno), dosta su lagane, pogotovo ako uzmeš osovinu od titana.
Cijena na ebayu ti je oko 200-250kn, za te pare mislim da nema ništa bolje.

Neki se kunu u Saint ali one su dosta skuplje i teže.

Te VP-59 su mene razočarale, ima mi ih prijatelj i puno slabije držu od MG-1.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23.