![]() |
Citiraj:
Znam da cijeli svijet sere po novom, kako je moguće da ima 8.4. Kad ono, krivi link. :) |
ima li neka stranica sa službenim HR prijevodima za filmove/serije?
nesto a da to ne zgleda kao da je 14-godišnji Miro sam "okačio" na net |
Naravno da nema. Na titlovi.com možeš nekad naći službene prijevode, a kod njih ti obično piše "retail" ispod naziva filma.
|
Citiraj:
valjda bi do kraja zivota čamio u zatvoru :D onda znaci taj tvoj odgovor: naravno da nema nije točan jel? :D |
Naravno da nema stranica koja ima sve službene HR prijevode za filmove i serije ;)
|
Što uopće znači službeni prijevod? Da su ga radili sudski tumači? Mislim da imaju pametnija posla... :D
|
Možda bi bolji izraz bio "originalni prijevod".
|
Substance = wtf
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Wolfs sasvim pristojan film 4/5
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog 2203129G koristeći Tapatalk |
Išao jučer pogledati Jokera...
Žena forsala, pa ajde, dejt najt jučer. Nakon 3. početka pjevanja sam izvadio mobitel u ruke i nisam ga spšutao do kraja filma. Joker kao takav, odličan, depresija teška, Pheonix odličan, na tragu prvog. Bolesna gluma, na trenutke se zapitaš jel fakat moguće da je tako lud, kad ono, je. :D Ostalo, nepotrebno, glupo, dosadno, mjuziklasto, Gaga nepotrebna, pjevanje višak... 4/10 max, zbog Jokera kao takvog. |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
nemoj tako, mi smo još tu. :D
|
Ne znam koga vraga ste očekivali od Aliena? Znalo se da neće sad izmisliti nešto neviđeno već dobar stari Alien u zatvorenom prostoru i koljačina nek počne. Nemojte filozofije stvarati.
|
Citiraj:
Poslano sa mog 2203129G koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Teško je napraviti dobar film danas? Svako malo nas podsjete da to nije istina. Ako je cilj štancanje novaca, jebiga, onda neka bude. Ali da ne postoje dobri, novi filmovi, nije istina. Što smo očekivali? Bolji film... |
Izuzev zadnje živine, ostatak je IMHO ispal čisto vredu, glavna glumica je po uzoru na Ripley pošteno odradila svoj dio, a Xenomorphi su se pobrinuli za ostatak društva.:frend:
Citiraj:
|
Da je Alien imao Gagu, bio bi puno strašniji. Alien vs Alien :D
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Jebiga, ali u House of Gucci je taman pasala slično kak sad Cristin Milioti odrađuje svoj dio za The Penguin seriju.
Novog Jokera su sjebali čim je to u startu išlo kao mjuzikl, a i to smo onda komentirali da ne bude prošlo i tak je ispalo. |
Citiraj:
A što bi ti izmislio gdje je glavni lik životinja kojoj je jedini zadatak priklati sve što diše i razmnožavati se. Koliko tu ima prostora za nešto novo s takvim jednodimenzionalnim likom? Ridley Scott je baš išao napraviti dubinu priči 2012. s Prometheusom pa 5 godina kasnije snimio Alien Covenant s pričom kako je Alien nastao pa se opet ljudima nije dopalo, zato je i odustao od nastavka. Možda i bude jednog dana ali čisto sumnjam. Citiraj:
Od ovog filma nisam ništa očekivao a dobio pravi Alien film, meni dosta. Sviđa mi se što su se puno koristile lutke kao u zlatna vremena filma a ne CGI sranje koje usere film samo tako, zadnji primjer mi je bila Furiosa. Fede Alvarez je veliki fan Aliena od djetinjstva, dugo je razmišljao kako ga snimiti i napravio ga po svom guštu. Normalno da se neće svidjeti svakome ali da je smeće, nikako. Jedina zamjerka mi je taj prebrzi rast aliena i onog na kraju, da se ubacilo između scena još 20 min. filma da popuni te rupe bio bi bolje pogođeno. Prva tri djela su po tome puno bolja. |
Scott je to po meni mogao bolje povezati, ali već je bila franšiza previše kompromitirana. Osim četvrog dijela koji je gotovo 100% smeće, u ostalim nastavcima je bilo zanimljivog materijala. Možda napravi jedan mega mix.
|
Citiraj:
Pa dijete u prvom osnovne je moglo ovak napisati film,moja mala sa 5g kad joj ispricam vic il anegdotu...u zezenciji meni prepričava neku svoju ubaci imena svojih frendiča i za 5 posto izmjeni radnju!!! Poslano sa mog 2203129G koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Ti si ga bar pogleda, ja san nakon par minuta gledanja glupavih scena jenostavno odusta - iman dojam da san nastavija gledati da bi u afektu sorija TV i zid na kojem visi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne razumin kako si netko ko demi moore moze tako nesto snimiti. Da sam bio u kinu trazio bi povrat novca koliko je shit. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:26. |