![]() |
Pa meni je trejler bas obecavajuci ovaj novi, ne povuceni. Nezz ovo mi je prakticki najiscekivaniji film ove godine nakon dunea....
Bas sam citao reviewe, u pravilu su il 10 il 1 :D love it or hate it |
Kada ocjene rokaju 1 i 10 to znači da glasači žele kompenzirati,
|
Nikad cuo za taj film :D
|
Kaže F. F. Coppola da su mu dali loše ocjene jer ga nisu skužili. I ja bi se bunio da sam pljunuo svojih +100mil za njega.
|
A ne ne, frajer je prejak. Nisam pojma imao da je takav manijak. Complimenti.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ostat ću jako rezerviran.
|
Ovo izgleda, pa jako dobro. Dugo me nije napalio neki trailer, još od Furiose.
edit; sad vidim Len Wiseman, on baš i nije nekaj. |
Lako za njega, makar prvi Underworld filmovi nisu bili loši, pa ako sad Ana de Armas ko nekad Kate Beckinsale, lijepo ubija sve oko sebe - pogledalo bude se.:)
|
Bome ne izgleda neloše :D
Iako je Katica zgodnija :p Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
uglavnom scena potjere na Ilici (tam kod name) je ponavljana minimalno 10 puta. No za ono kad se džip prevrne (preko rampe) su imali samo jedan pokušaj i kao prošlo je iz prve dobro |
Ode Minerva McGonagall (Maggie Smith).
RIP! Stvarno je podigla svijet HP-a na neku višu razinu! |
The Substace
LOL :care: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
koji ciganluk je posta criterion... restoriraju solontzov 'happiness' i ubace unutra lpcm 2.0 zvuk, transkodiran iz lossy izvora... klauni :)
|
|
Bas sam bladea gledao neki dan... R.I.P
|
Brotherhood of the wolf - nekako sam ga fulao u vrijeme dok je bio aktualan i nekakav post negdje me e podsjetio na njega i reko vrijeme je da ispravimo nepravdu. Mnogo dobar film iako je vrijeme je napravilo svoje u vezi efekata, ali to nikako ne smeta jer je film za preporuku.
From beyond - a ovog sam vidio na prime- i reko sebi da se treba prisjetiti malo literature. ko voli Lovecraft inspirirane filmove - obavezno štivo. Sad treba i reanimatore opet pogledat, i svašta nešto što sam vjerojatno propustio.. Reuturn of the living dead - a ono, volim zombije, ali ovakav đir mi nije napet. |
Ovaj vikend sam pogledao oba Blade Runnera. Prvi je dobar a drugi je mrvicu razvučen i u nekim dijelovima dosadan.
Mislim da sam prvi možda sveukupno pogledao 2-3 puta, ako. |
Deadpool & Wolverine (2024) stigao u videoteke! :chears:
|
Zar nije Wolverine zaginuo u Loganu?! I sto je sa onom malenom? Bas bi mogli snimiti Wolverina movie kad je ona recimo 20+ :p
|
Citiraj:
|
pogledo deadpoola i wolverine, i samo sto imam je rec, what did i just watch ;)
inace volim obojicu ali reynolds sa svojim isprdavanjima pretjero definitvno, inace film je zabavan za jednom pogledat... |
Ja sam zaspa u kinu, pa zaspa doma. :D
Nuff said za moj doživljaj filma. |
Deadpool & Wolverine - gledao nekih pol sata i zgasio, kakvo smeće jbt...
Amber Alert (2024) - držalo me pred ekranom, nije uopce loš s obzirom na imdb ocjenu btw jel to Hayden Panettiere napravila sise? bas zgleda dosta bujna a sjecam se da je bila ravna ko daska il se mozda varam hm... edit: provjerio... JE :D |
Citiraj:
Ne sumnjam da će hipsteri biti oduševljeni. Taj film je najbolji u aXXo verziji. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ona mala iz modern family je isla smanjivat Sydney je isto htjela dok je bila klinka jer su je svi zajebavali u školi al eto sva sreća da nije zato danas i bere plodove te dobre odluke :chears: cak i majcu dala napravit u inat hejterima :D slikica |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:02. |