![]() |
Čitajte bar zadnju stranicu na ovoj temi, prije nego postate.
|
ucitavanje samo prva dva posta na forumu
ima li jos netko problema s time da browser ucitava samo prva 2 posta na nekoj stranici neke teme ovdje na pce ?
evo ovako to izgleda meni, poprilicno cesto se desava s pcekspertom, drugdje se nije desavalo nekoliko refresheva i cekanja pomaze, pa jednom i ucita, ali je vrlo iritantno |
http://forum.pcekspert.com/showthrea...34120&page=136
Nazalost, jos nema rjesenja... Edit: ima i rjesenje, tek sad skuzio :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
AdBlock + radi lovely, zasad barem:)
|
Chrome 16.0.912.63 + AdBlock+
Jedno 2-3 dana radilo kako spada i sad opet blokira reklama na PCE. Doduse ne vidim ju ali ucitavanje zapne... |
Provrti malo gore sta sam napisao da moras staviti u adblock+ i ako se pojavila koja nova reklama da radi probleme jednostafvno dodas nju u filter. I ne kuzim kak bar ne procitate zadnjih par postova prije nego pisete.
|
Moze netko objasnit kako ubacit youtube link u post? ( sa previewom, naravno )
|
Stisneš ispod videa Share, pa Embed i kopiraš kod koji dobiješ tamo.
edit: isprike na ubijanju layouta :) |
Hvala kolega:beer:
|
koliko dugo to imamo i ti tek sad pitaš? :D
I da, samo onaj kod kopiraš, ne cijeli link ;) |
u svaštari treba onaj embed link u cijelosti kopirat a u ostatku foruma samo (yt)onajkodskrajalinka(/yt). Samo uglate zagrade.
Isto kao i sa slikama, u svaštari treba onaj html kod iskopirat a dalje klasično. |
da, negdje je html upaljen, negdje ne.
|
A zasto ne bi i na svastari bio upaljen html? Pa da sve bude jednako po cijelom forumu :)
|
Citiraj:
Na svaštari je hrpa ljudi godinama stavljala direktne linkove na slike, nešto u img. nešto u HTML-u...kad se to upali onda je kuku-lele:D Mislim da smo probali jednom...kad su se počele učitavat slike od par megi u BMP-u brže bolje smo ugasili:D HTML još nekak ali img kod na Svaštari nikak... |
da, a i nije samo problem u tome, tu je i security, a u svaštaru se trpa hrpa sranja i linkova, pa je to više zbog toga.
|
Uzmimo forumskog juzera vulgaris, nazovimo ga Sisa na primjer:)
Lik poslika svog psa, curu, svoj haj-faj i novi televizor pa fino pokelji linkove po par podforuma na Svaštari...sve slike tak jasno u bar 3264x2448 rezi jer ne zna kropat a mora se vidjet i kak izgleda kad je fotić na automatici i stavi ISO 800 za ne falit....mi onda uključimo img kod na Svaštari i onda se divimo brzini učitavanja kad samo jedna stranica ima 30 megi a layout se razleti u tri pm JER ON MORA POKAZIVAT SVOJE SLIKE U 3264x2448 rezi:D Koliko se sjećam-matori je to jednom upalio pa je brže-bolje vratio na staro:) |
Tako nekako je bilo, ostaje kako je sada, nema eksperimenata više s time :D
|
Ne znam gdje bi ovo posto ali od malo prije kad otvorim PCE forum i bilo koju temu, bilo što bolje reć otvara mi se kvadratić 'api.viglink.com' u kojem moram upisat username i password a gore je naveden server:api.viglink.com. Please log in.
I što god otvorim stalno se pali i iritantno je jako. Jel se nekom mozda dogadja tako što? Edit: O ovome se radi: http://uploadpic.org/v.php?img=TIr0GZjeyT |
"Pokupio" si nešto, to je nekakav tracking/affiliate link service, nema veze s nama:
http://support.viglink.com/forums/20...eral-questions |
Zašto imam ovakav prikaz foruma na Mozilli/Nighty-u?
http://www.pohrani.com/t/20/xy/3ryHbIst/untitled.jpg |
|
Citiraj:
|
cache ;)
Očisti ga, obriši cookies i ostalo pa probaj (ovo je išlo srale7). |
Gdje je EDIT nestao
|
da ti mozda nije tema lockana? :D
|
meni recimo nije lockana ,pa svejedno nema Edit "gumb"...
|
upravo sam i ja skontao da ga nema...
|
trenutno je edit u samoj temi ograničen na 1 dan, budem ga stavio na više, no neće biti neograničen.
|
Pretpostavljam da je bar na tržnici ostavljen edit na duže (neograničeno) vrijeme.
Samo ću spomenuti da nekako vidim previše mobitela na tržnici, već mi se kosa diže na glavi ko i vama na njen spomen :D |
e, u tome i je caka, nemrem po podforumu ograničavati edit, samo za cijeli forum, pa tražim rješenje ;)
|
Da li je bilo nekih incidenata pa se poseže za ovom solucijom ili?
Koliko je ovo dobro, il nije neznam. Sad će svi tutorijali i kojekakve topliste biti zaključane :/ |
Citiraj:
|
Ništa specijalno, no nije zgodna opcija da se postovi mogu editirati u nedogled. Uvijek ostaje moderator dotičnog podforuma ili ja koji možemo promijeniti post iz 2006 ;)
|
Citiraj:
meni se na jednom free forumu u phpbb2 ta opcija skriva u pregledu kategorija i podforuma, odnosno naprednim postavkama dozvola određenog podforuma. |
Citiraj:
Znao sam da ne bu dobro cim je Fleky otvorio Fejsać, ccc... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Jel se može ova opcija promjenit i stavit na više dana.
Situacija maloprije, prodao sam stvari iz oglasa i sad nemogu editirat već moram bumpat sa prodano. Iako sam pobornik ove opcije da se nemogu editirat oglasi jer masa ljudi kad proda editira cijene, odnosno zamjeni ih s prodano što se nebi smjelo ak se dobro sjećam pravila. Il neznam, ostavit ovako al dopustit ljudima da si sami zaključaju oglas na tržnjaku. Il da prijavljujemo oglase pa da mod locka? Jedan dan je premalo svakako. Ja sam za desetak dana da bude limit. Jer ako netko hoće exploitat edit mogućnost pa si brisat stare postove, 10 dana stare ak i izbriše nikome ništa a ostalima će biti postanje mnogo ugodnije nego ovaj limit od jednog dana koji je premalo. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:39. |