Citiraj:
Autor R3nchi
(Post 2725884)
opet decko mjesas kruske i jabuke ja sam iznosio SVOJA MISLJENJA!!!
|
Kao što rekoh, kao dobar i pošten čovjek, dao sam ti svoje primjere da nije baš tako crno kako ti misliš ;)
Citiraj:
Znaci nigdje nisam tvrdio da raspolazem sn ekim provjerenim podatcima ili sl, pa ne znam opet kako sam neistine iznosio i zablude, iznosio sam svoja misljenja..
|
OK, to je bilo tvoje mišljenje... zvučalo mi je nekako kao da tvrdiš to za cijene i za servise.
Citiraj:
I druga stvar koju nesmijes smetnut s uma onaj ko nije iz ZG ima jako malo i ograniceno trziste ponude navedenih mobitela..Evo lega ja sam iz Osijeka tu sam nasao 1 od 16gb za 1600kn ostali su 1900/2200 sve 16gb..
|
Ja sam iz Karlovca koji je manji grad od Osijeka. Dvojca su ga prodavali i obojca su me izradili. Prvo pristali na cijenu i onda prodali nekom drugom... A Z1 i G2 sam kupio ovdje na forumu. Ne znam jel znaš, ali tu na forumu postoji podforum "tržnica". Vidim da tebi nije dostupna jer nisi zatražio pristup. Ovdje se da kupiti dobrih stvari, ujedno i dobrih mobitela, kao što sam i ja kupio ;) kao i što sam ovdje prodao recimo Jiayu G4C vlasniku koji je sretan sa njime i očuvanošću mobitela.
Citiraj:
A i mb sa 16gb Bez kartice mi bas ne uljeva povjerenje..
|
To je stvar osobne preferencije. Npr. Jiayu G4C nema mogućnosti pohrane niti jednog bajta na sebe ako nema SD kartice. S jedne strane i to je bilo dosta čudno.
Citiraj:
Sve u svemu slazem se JEDNIM DJELOM i s TVOJIM STAVOM al osim lg g2 budimo realni nenudi se nista vise za te pare vrijedno paznje..il se varam??
|
Nudi dosta toga. Jasno, ima i mana. Za daljnje informacije o G2, molim te da se uključiš u temu o LG mobitelima OVDJE. Zadnjih strana dosta smo pričali o njemu. Imaš i moje opservacije i usporedbe softvera i usporedbu sa Xperijom Z1. Ovdje nije vrijeme ni mjesto da pišemo o tome ;)
Citiraj:
Eto u njegovu rangu se meni svidja zte nubia z7mini..Mada ga lg2 prejebe s bat, al ovaj ima sd utor.
|
Opet, stvar osobnih preferencija. ZTE je dobar brand. To nije garažni generički sklop kao mnogo mobitela iz ove teme. I mislim da je kolega Matta sve pokrio ovom izjavom:
Citiraj:
Ja sam na 1.62 Cuoco i radi LTE sasvim normalno. WiFi sleep off takodjer.
Da ga "prejebaje" sa ekranom i kamerom - nije. Imao sam G2 i kamera nije nista posebno u odnosu na Z7Mini. Audio chip mi je zadnja rupa na svirali. Baterija jest bolja na G2.
Ono sto ga izdvaja iz vecine dual SIM konkurencija je odlican dual SIM handling. Nema zongliranja sa karticama da na drugoj dobijes 3G/4G. Samo se prebaci data connection sa jednog na drugi SIM i mob automatski prebaciva i 3G/4G na taj SIM. Kod ostalih proizvodjaca je potrebno ili zonglirati sa SIM karticama (posto drugi utor podrzava samo 2G) ili treba kliknuti na 20 opcija da se dobije 3G na drugom utoru.
Za te novce konkurencija mu je samo Huawei Honor 6 (Honor je cak i malo skuplji). Prednost Nubie je Snapdragon 801 u odnosu na Huawei-ev homemade čip.
Naravno, ako dual SIM nije potreban onda ima boljih mobova za tu cijenu, slazem se.
Ali ako je dual SIM potreban, specke moćne i sa Snapdragon procom a veličina mora ostati u gabaritima do 5", onda Z7 Mini ima jako malo konkurencije (za onoga tko moze izdrzati sa relativno slabasnom baterijom).
|
|