![]() |
Citiraj:
|
"Nogometni Kup UEFA: Basel - Široki Brijeg, pr."
HRT! Bravo!:rolleyes: |
Ja sam odavno odustao od sugavog HRT -a i okrenuo se torrentima. Upravo radi ovoga supskog ponasanja i repriziranja. Za sve koji ipak nemaju mogucnosti posrkati kojih 15-20 GB sa neta mogu se nadati da ce peticija doprijeti do odgovornih.
Linkovi oko peticije za stabilan SF (a time i ST) program: http://www.tportal.hr/vijesti/zadnja...2/0101006.html http://www.iskon.hr/filmtv/page/2005/09/08/0288006.html http://www.vecernji-list.hr/freetime...62718/index.do |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
danas .....
Citiraj:
.. ak nebuju kaj u međuvremenu promenili .. :rolleyes: |
Evo sada ne gledam na hrt-u tako da večeras bar koliko toliko mogu povezat priču...valjda ću uspjet ostat budan 4 epizode :o
|
Danas se opet ne spava.Par burnova i telka :D :D :beer:
|
danas i tko zna kada opet,,,,,,,, ovo je zadnje od ST-a nakon ovih repriza nema ga vise
najvali su Earth 2 ali nema je jos u rasporedu bude Seaquest dva puta dnevno u normalnom terminu i u ST terminu nekada bude samo u ST terminu nekada samo u normalnom i nekada nebude uopce naravno to je HRT-ov raspored :):) ova zadnja epizoda je bila shit (neponovilo se) |
Citiraj:
|
Za sad su raspored repriza uspjeli pomaknuti za samo pet minuta 1.15-5.25.
|
Valjda ću ih upjet pogledat sve,kad bi samo ranije počeli :(
|
1 privitaka
Citiraj:
|
Opet sam ostao budan...i jebemu...u svakom ST serijalu mora bit jedna osoba od koje mi pozli ... a to je Sato ... pogotovo u onim epizodama alternativnog svemira... bljak ... sto je Enterprise blize kraju to je sve gore i gore ...
|
aj ak neko zna koliko još ima epizoda do kraja?
btw. kaj su one dvije epizode bile (jučer)? isto enterprise al wtf?:confused: |
Citiraj:
one dvije su bile u paralelnom svemiru u normalnom su svi dobri ono ovo a ondje je hitler rezim :):) |
da ne tražim nemam baš vremena, al ima repriza ove epizode? ak ima kad?
|
Citiraj:
|
Gotov i Enterprise :(
Sada mi je žao što nisam snimao sve epizode ,a ne samo zadnjih 5 |
Mene je ovo zadnje zamalo rasplakalo(ovo zadnje s citatima misije i brodovima!!).
Molio bih 5 min. ne postanja u čast ST-a! |
ajd da si rekao 5h ali 5min to je malo :D al evo u cast STa nije bilo postanja :D
a ja ove reprize jos nisa žm gledao....snimio ali nisam nasao vremena za gledanje. jel bilo sta dobro? a ovo s hoshi jel to i s kirom u ds9? |
Jebemu dnevnike i samo 1 TV u kuci... prvo gledaju RTL, pa BHT, pa FTV pa HRT1 dnevnik... :rolleyes: Na svakom kazu isto...al eto...bash tada ide (isao) i ST... :rambo:
A Hoshi mi je ... ma ne svijda mi se...isto i Kira iz DS9 ... : bonker2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tv-kartica na kompu zlata vrijedi, bogme i VIVO grafa:) |
Citiraj:
|
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:(
nadam se da se moderatori neće ljutit radi ovoga iznad, ali to je izkaz velike duševne boli u mome srcu, jer smo ostali bez svima (barem u ovom topicu) dragog ST-a...a jedan od najvećih pozitivaca - Tucker je umro,žrtvovajući se za kapetana... :( šmrc:( |
Citiraj:
|
Bolja je ovako zločesta:D :D
|
e to im je stvarno totalna glupost bila sa su Tripu napravili i opet ona Archerova njuska u centru pozornosti mos mislit fuj najgori kraj ikada,,,,,, bas kad sam mislio kako ce zavrsiti s Kirkovim rijecima efo ga Archer FUJJJJJJJJJJJ
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:22. |