![]() |
ruter jedino mozes dobiti od b.neta.
|
Čak i da kupiš novi kabelski router, i dalje ih moraš zvati kako bi upisali tvoju novu MAC adresu routera u svoj sistem. Inače, nema signala.
Tako da, ne gine ti razgovor s njima, uz objašnjavanje situacije... Sigurno imaš internet? Koliki računi stižu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
ah,niš,hvala svejedno :( probat ću neš ak se nađe netko ko konta kak to napraviti bez adrese -.-' |
A sto vlasnik tog stana kaze glede nestanka B.Netovog, tj njegovog routera, kojeg je on platio?
|
Pa ako ne dolaze računi, možda je lik jednostavno otkantao bnet. To kaj ima instalacija ništa ne znači. Imam ja telefon u stanu pa nemam DSL ni telefon već godinama.
|
otkad ih je vip preuzea malo su zaspali. nikakve akcije, sniženja, povećanja brzina itd za postojeće korisnike. sićan se da bi prije dizali brzine svako malo...
|
Citiraj:
Čiji računi stižu za telefon? |
Analogna TV radi samo zato sto nije dosao serviser i napravio fizicko iskljucenje. Odnosno samo odspojio kabel u njihovoj kutiji u zgradi.
|
koje je najjeftinije/najbolje rjesenje za sredit wi-fi/vise portova uz najam njihovog zicnog modema?moze li stari thomson st 780 posluzit?
|
Citiraj:
Od kada je vip došao ništa :baad: Ja sam se potajno nadao nekom paketu sa mobilnom telefonijom, a ono :banana::finger: |
Citiraj:
Citiraj:
Ionako sad Bnet ima najvece brzine u ponudi, najsporija je 12 Mbit (2D paket), dok je kod ostalih ta brzina dostupna tek uz nadoplatu. Ne branim Bnet, samo mislim da imate malo prevelika ocekivanja :). |
Zagušenje dosta ovisi o lokaciji. Ja recimo imam tu sreću da mi je stanje oko mene savršeno.
I slažem se da za relativno malo para dobiješ jako puno u usporedbi sa konkurencijom. (Manje par izoliranih slučaja sa slabom pokrivenošću). |
Nije problem u nama što dolazi do zagušenja, nego do njihove infrastrukture koja ne prati priljev novih usera. Njihov sam dugogodišnji korisnik (još iz vremena DCM-a) tako da na svojoj koži dobro osjetim svaku novu akciju i dolazak novih korisnika.
|
Citiraj:
ali pre dugo se ništa ne mijenja. svi bi samo pare pobrali a nebi ulagali. kad tad će in se obit o glavu, kad konkurencija doda gasa. pa nek onda zaustavljaju odlazak korisnika |
Sta reci o firmi koja ne prati kolika joj je opterecenost na CIX linku. Stvarno ne znam koliko sad imaju, ali ne bi me zacudilo da su na 100mbita. Iza 12 sati radnim danom ne moze se dobiti preko 4mbita.
|
Po deseti put, stvar je lokacije. Kako meni leti u svako doba dana, kad god hoću hrpa p2p-a po 1.45 megi u sekundi?
|
Konstanto imam problem da mi veza malo malo "puca". Kada radi sve, radi normalno i full brzinom i onda mi odjednom browser nece ucitati stranicu nego moram cekati 15-20sec da je ucita. Ponekad mi browser javi da nisam konektan na internet. Isto bilo kakav streaming se prekine i opet nastavi za 15-20sec.
I to se stalno onda dogadja, dok ne resetiram ruter nakon cega sve radi normalno neko vrijeme. Promjenio sam DNS servere, poiskljucivao vecinu stvari u ruteru o kojima se prije pricalo u temi. Radi se o Thomson twg850 ruteru koji koliko citam i nije bas bajan, na koji sam spojen wirelessom. |
Meni se to znalo događati dok sam imao njihov wifi router (srednja žalost). Sa boljim routerom ili bez njega direkt nikad problema.
|
Citiraj:
|
Jučer mi je oborio rekord, ping 592 :hitthewal:
|
To ti je do lokacije...
Tj. ako si hoćeš pomoći moraš promijeniti lokaciju (ili operatera). Malo crnog humora:D |
Citiraj:
btw pod event logom mi pokazuje ovo: http://s22.postimg.org/sdcwp4499/Scr...3_59_41_PM.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Router je srednja žalost. Zagreb - Jel i vas zeza nešto Bnet danas? Nakon dvije godine savršenog rada počelo je zezat u DL brzinama! |
Citiraj:
Nezgodno mi je spajat se preko etherneta jer zena ima svoj MPB i jedan i drugi laptop se nosaju iz sobe u sobu, a ruter u predsoblju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Rješenje je novi router... I buraz ima taj problem na Windowsima. |
danas cijeli dan imaju poblema sa netom, riješavaju to, prije 2 dana je bilo problema sa HD programima...baš im ona reklama "najstabilniji" neide nešto uz ime.
|
Imaju problema samo prema dijelu interneta... Neke stranice mi otvara odmah, neke se ne mogu otvorit. :D
Bilo bi korisno da to onda metnu na stranicu obavijesti. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:12. |