![]() |
Citiraj:
Inače taj server je otkazan - ne plača se više - jedino ga Lowpings nije još ugasio. |
Citiraj:
Nema ljudi, nekad se okupe ali rjetko :( Citiraj:
Amo večeras jedan WAR nas Ekspertovaca™! Ja i Thoroughbred B smo za ;) |
ako koga zanima old rifles only:
217.163.26.47:28960 |
Citiraj:
Kako misliš old, one iz COD2 ili neke druge aka ove nove? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Decki trazio sam po netu malo gdje ima kupiti original cod4 cd key ali samo sam jedno nasao i ne uljeva mi veliko povjerenje.
Ako tko od vas zna gdje ima za kupiti neka mi dade link Tnx |
Citiraj:
|
Citiraj:
I da, "public" je... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego reci jer zbog toga ima puno kamperaja ili se šora kak spada? |
Ja dok sam igrao nije bilo nekog pretjeranog kempanja. Cak mi je jedan od boljih servera...
|
193.47.83.233:28936
Evo jos jedan rifle only server..ping bi mogao biti malo bolji..al ajd :) Imate 3 puske na izboru;kar98,mosin i lee enfield (kak se vec pise :) ). Public je..ima jaaako puno slotova i uvijek je nesto ljudi na njemu..nema bas puno kampanja,sve ovisi od mape,do mape jel..ko i svugdje ;) I da..zanimljivost je sto postoje perkovi ko i inace..tako da je ovaj mod bas dobar buckuris :P |
ja sam zaboravio napisat da na ovom kaj sam ja stavio imate samo odrađene perkove (ne sve) i isto tako postoji health, kao i spawn protection (imuni ste jedno 3-4 sekunde nakon spawna tak da ne poginete odma kak se "skotite")
|
Citiraj:
LOooooooooooL :D Zaboravio si reći da je crno-bijela slika, dobro pa ima nightvision (!!! :D) pa sa njim još ponešto i vidiš :D Inače, nije ni tako loše, ali crno bijelo :hitthewal: |
OMFG...crno-bijela slika??
Brate daj mi te droge :P jebes travu,ako zbilja ovo tvoje djeluje tako na sve :P Na PM mi reci odakle ju nabavljas. |
Sto je crno-bijelo?
|
bas je zakon taj mod samo steta sta nema hitblip-a
|
Znam da sam n00b i low..ali sto je to hitblip :) ?
|
mozemo reci ja mislim i hitbox ...to ti je ono kad ga pogodis da se rasiri nisan
|
Citiraj:
pa igra... slika... hmm, je crno bijela Radar, health i te đinđe u HUD-u su normalnih boja, ali je slika igre crno-bijela :D WTF, OMFG, sad je normalno :wtf2::care: Nešto nije bilo u redu onda očito, HUD mi normalno izgledao, ali igra bila crno-bijela, sad je normalno... hmmm, :wtf2: |
Znam ja,karić ima dobru pušu :D
|
Jedno noob pitanje: Kak se dobivaju zlatne puske u cod4, mislim na camoflage kao sto su red i blue tiger?
Otkljuco sam sa P90 red tiger(150 headshots) za koje su mi trebala 2 dana, i kak sad da dobijem boju na njemu kao na gold desert eagle? |
Ne možeš na njemu dobit zlatnu boju.Zlatna oružja se otljučavaju kada ispuniš sve challenge za sva oružja u istoj klasi-assault,smg,lmg itd.
Assault-AK47 SMG-Uzi LMG-M60 Shotgun-M1014 Sniper-Dragunov Ovo ti je popis oružja koja mogu bit zlatna. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Al da sam nerčljiv,jesam :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
A objašnjenje je bilo da imam AIM/WALL hack :lol2: Onda sam mu napisao da ću m,u slomit ruku ako vota još jednom, naravno svi drugi su tukli F2. I da mrzim kill cam, jer stalno moram mijenjat SNIP poziciju! :hitthewal: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego je li ko ima server sa opcijom da se pekovi mogu birat, kao na jednoim zombie SERVER (Duble Tap + Faster Reload + Neki 3.)??? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:13. |