![]() |
Pogleda...vrhunski odradjeno i obradjeno
|
Je, odličan je materijal, čovek si je fino dal truda.:frend: Ovo je IMHO bolji materijal od svih posljednjih sezona s novom postavom.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Problem mi se javlja kada netko koristi Meni se to ne prikazuje u nitijednom pregledniku. Kaj trebam upaliti i gdje da vidim te postove?:hitthewal: |
Provjeril sam kod sebe kroz Edge, Chrome, Vivaldi, Operu i Firefox - u svim preglednicima se ovi YT videi uredno prikazuju. Od plug-in/add-on dodataka imam jedino uBlock Origin.
Ne znam kaj bi moglo biti, pa da ti baš u svakom pregledniku blokira YT embedded videe, ali za svaki slučaj stavljam klasične linkove na isti materijal. https://i.postimg.cc/tTDvPc6r/YouTube.png:chears: |
Citiraj:
I to se odjednom dogodilo, do prije recimo godinu dana se sve normalno prikazivalo. Ali hvala sve jedno na linkovima, svakako ću ih pogledati. |
Moguće da je neki update za određeni web-preglednik ili koji od add-on/plug-in dodataka, neka glupost na tu foru. Probaj in-private browsing ili incognito opcije, čisto za svaki slučaj.
|
Nema razlike ni u incognito modu, i sorry za spam na temi.
|
|
Why modern Top Gear (2016-) is a conceptually-flawed TV show:chears::frend: Citiraj:
|
Show je umro kad je otišao trojac koji je bio lice i naličje te emisije. Da su oni polako uvodili nove voditelje, postepeno mijenjali koncept, možda bi i preživjelo, ali ovako kad su ovi otišli u Grand Tour za mene Top Gear više nije postojao
|
Doslovno tako tocno pola jedne epizode pogleda bez the ekipe.
|
Upropastili i uništili su Top Gear do te mjere da praktički anonimni čovjek s Interneta u 2h napravi bolji materijal o tome koliko nizbrdo je sve otišlo, nego sve kaj je Top Gear izdal u posljednjih nekoliko godina.
|
Meni zanimljiviji AI generirani top gear sa starom postavom:
https://youtu.be/dBxUIQzmOSc?si=9RNzAZzkLzL1QZ1w |
BBC se i službeno oglasil po pitanju Top Gear sudbine, a serija se sada potvrđeno (do daljnjega) ne vraća na male ekrane.:hitthewal:
Citiraj:
|
Conceptually Flawed: A Coda:chears::frend: |
Hamster: The Story of Richard Hammond:chears::frend: |
A Complete (Idiot's) Guide To The Cool Wall:chears::frend: |
The day Top Gear died:chears::frend: Nažalost, ova priča je itekak dobro poznata, a zamjene za orginalni voditeljski trojac - tak jasno nema, niti bude, ali Top Gear Classic i dalje vrti sve njihove hitove.:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:49. |