![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Jel je ogranicena brzina na tcom 4g?
|
meni se cini da nije.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel kasne jos nekome računi? Nije da živim na selu iza 4 brda, ali ne kužim ko im dila te račune da ih još nema (danas je 18ti, valuta je 15ti lol). Otišao u tele2 centar da mi cura sprinta račun. Nemam e-račun jer dok raskinem (sezonski korisnik) opet NE mogu do zadnjeg računa budući se isti generira nakon raskida a broj "nestaje" iz sustava samim izvršenjem raskida :D
|
niti meni nije stigao. tko ih šljivi :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Znam ja to, zbog toga ne mozes vidjeti jel 4g signal od tele2 ili od tcoma... Ali zasto me prebacuje na 4g ako sam rucno odabrao tele2 3g?
|
Zvali me jučer u vezi produljenja ugovora.
Vele, ističe vam uskoro, a ukoliko sada produljite, dajemo vam cijenu od 159kn. Velim hvala ali ne, nije baš uskoro. Pred prodajom su, i čini mi se da bi pokušavaju dobiti potpise prije 1.8., od kad su potrošači bolje zaštićeni(?). No ak budu brzine ok kad mi istekne, zakaj ne, ak ponude nekaj bolje od cijene. |
159kn s ugovornom obvezom? Meni je ta cijena bez ugovorne obveze, samo uz e-račun.
|
koliko se čeka na aktivaciju pokučnog,kad stigne oprema?
|
do 24h
|
Je li moguće koristiti A1 4G u nacionalnom roamingu?
Tmobile signal mi je kriminalan |
Citiraj:
|
Ostaje mi samo čekati A1 4g flat bez ugovorne obveze ispod 200kn facepalm
|
Citiraj:
|
Da, od 00:00 - 10:00h - preko dana je limit 100gb
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
brzina pada na 2(?)mbita
|
Da bi to htio reći, napisao bi.
Nakon potrošenih 100/200 kako kome brzina ide dole na 2mbita. Tko koristi internet aktivno preko dana ode brzo u mjesec dana. Ilitiga "pseudo" flat neograničeno je, ali je "brzina" neupotrebljiva + plaćaš istu cijenu imao 2mbita ili 150... Youtube,Netflix, surfanje, updejt PC-a,mobitela i štošta toga. Meni je 100/200Gb mjesečno premalo nažalost. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
niti poštuju ugovora(piše aktivacija sa danom preuzimanja) niti se drže svojih dodatnih rokova niti žele da im ja pošaljem,sve svaljuju na overseas a nežele im poslat požurnicu,
usluga je koma niti naznake da se trude,sve me strah neke eventualno buduće tehničke greške. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Optima 149 + 155 Homebox, nisam baš oduševljen iako bi bilo zgodno. Kak ti imaš 236kn ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:10. |