![]() |
na jednom mjestu piše 1.15mb a na drugom 646KB :D
|
Ocisti oba pa probaj onda istalirati.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
za IUNI U2 SAR 0.5 W/Kg Ako znaš za neke druge vrijednosti podijeli samnom da napravim otkaz narudžbe dok još mogu. |
Kakva radijacija ljudi dragi nije to ionizirajuce zracenje tj.mobiteli nemaju dovoljnu energiju da izazovu ionizaciju i samim time utjecaj na dnk o kakvim radijacima vi pricate ??
|
A Motorole redovito preko 1W :)
|
Citiraj:
|
Ako se dobro sjecam i Mi3 ima poprilicni SAR...
|
Citiraj:
Onaj od 280$ je sold out, sto ce reci da nikad nije ni postojao. Pored njega stoji pravi, od 700$. :) |
Citiraj:
Provjereno :D |
Zna neko ima li gdje kupiti ovaj mobitel? Ne mogu da nadjem....
https://www.fastcardtech.com/goods.php?u=49407&id=10554 I kakvi su ti HDC inace? Sto mi je cudno nema ga ni na listi na http://www.hdc-mobile.com |
HDC radi kopije brand name mobitela. Generalan savjet za takve je - bježati od njih glavom bez obzira.
|
Kad bi Meizu k52 bio 4.6 incha bilo bi super, i neka osrednja kamerica za 100-150 eura.
|
Kamerica sigurno neće biti osrednja (u klasi mobilnih kamera :))
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nadam se da ce dobro proci,da ce biti ono kaj je i mislio da bude. I da ce nas cekati review. |
Evo ovdje necenzurirani dojmovi 150-tak kineza. Uglavnom žugaju na bateriju...
(netko možda ne može shvatiti ni zeru prijevoda ali mislim da se može steći prilično pouzdan dojam o mobitelu) E sad, tu je malo veći problem što kinezi ne govore hrvatski ili neki sličan jezik pa ne znam koliko im možemo vjerovati? Snimka zaslona prikazuje dvadesetak najpopularnijih uređaja s jednog od najjačih kineskih mobilnih foruma - YDSS Poznat je i kao Mobile Uncle forum (ako vam je ovo poznato, u pravu ste - oni su tvorci alata za MTK mobitele) Crvene brojke predstavljaju broj poruka na današnji dan: http://i.imgur.com/W4ebSys.png |
Citiraj:
Pitas na temelju cega? Pa mislim da je dovoljno u google pretrazivanje upisati "iuni u2", pa da bar na trenutak pomislis "pa stani jebote, ovo i nije lose za 1200kn" |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Narucio na kraju doogee dg 900 za ženu. Znam da za te pare postoji hrpa boljih telefona ali njoj je preljep.
Poslan je pred 4 dana pa kad stigne napravim jedan kratki osvrt. Specke su ok samo ipak je to doogee. Bumo vidli.. |
Ak je za ženu, rasprave nema :D
|
|
To se zove lažno reklamiranje. Dolazi s 4.4.4. a Lollipop će biti "uskoro". Možda i bude, nikad se ne zna. "Uskoro" je širok pojam.
|
Planiram uzet sad THL T6 Pro. Po svemu se cini ok za te novce. Planirao narucit sa efoxa, al oni naplacuju 29€ do Hrvatistana, ima koja stranica da salje dzabe iz EU?
|
2 privitaka
Dokaz da i kineske baterije nakon godinu dana nisu ništa oslabile. Tebe ne bih mijenjao...
|
Koji mob imaš?
|
neo n003. Inace u pitanju je baterija od 3000mAh, na fullhd rezoluciji i 5 incnom ekranu
|
Odličan screen on time 😁
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:44. |