![]() |
Citiraj:
|
Do 500kn neki smartfoun polovni? Nisam dugo gledao, može li se ubost Desire obični ili Galaxy S?
|
Imaš onaj hgšrotov za tu cifru. I još je dualSIM.
https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=17412 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nis onda i G300 pogledam. To je za frenda, da ima malo veci budzet rekao bi mu za Ljumiju 520...
|
Citiraj:
|
s4 mini, nov nekoristen s 2 godine garancije za 2200kn, ima li netko bolji prijedlog?
|
LG Optimus 4x mozda?
Kakav mob trazis? |
nemam ama bas nikakve specificne zahtjeve. uvjet je da bude nov, da ima garanciju i da je ono, best buy.
|
bar nam reci koji iznos misliš izdvojiti, oko 2k pretpostavljam ?
|
da, plus minus 200kn...
|
adaksinjo, jel to cijena za mini u trgovini ili sa njuskala?
ako je trgovina u pitanju moze link? |
Citiraj:
|
sa njuskala je, ekspresno obavljena trgovina :)
|
Čestitke. Napiši nešto o tom mobu kad malo razgaziš ;)
|
eh, koristil ga bude buraz, ali i ja u skoro vrijeme kanim zamijeniti trenutnu xperiu arc S, sad gledam cijene po njuskalu i nemrem vjerovati kolko joj je cijena pala u manje od godinu dana...
|
Meni treba preporuka za Androida u rangu 500-1000 kn... za zensku ruku, da je pic-pic stanje, sto vise rama/ekrana/baterije se podrazumijeva...
Trenutno gospodja fura originalni Desire koji joj je upal u vodu i poceo je pomalo otkazivat suradnju (nakon tolko godina bilo mu je i vrijeme, posluzit ce izvrsno kao Torque display za auto :D). Uglavnom, ako su minimalne razlike u specifikacijama, radje bi nesto jeftinije (nije joj bitno sad par megaherca ili koja jezgra vise manje, al da se ne vuce ko krepana macka bilo bi izvrsno). OS neka je JB ili veci... Alternativno, mozda kakav WinPhone? ili Apple (iako sam zagrizeni Droid fan)... |
Citiraj:
|
Lumia 520
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo bacio oko na tu Lumiu 520... nije da mi se ne svidja... al obzirom da sam tuljan za WP, imam par pitanja (koja su vjerojatno negdje odgovorena na WP topicu ali ne mogu naci)...
- Kakva je situacija sa Social aplikacijama za WP8 (Facebook, whatsapp, viber). Jel to sve radi kako treba, i da je djabe ko i na Androidu? - Slikanje - jel to ide fino glatko ili se ceka 28 sekundi da fotic fokusira sto vec treba fokusirat? - Gmail sync - ovo mi je jedna od bitnijih stavki... radi li kako treba push za gmail i za multiple account postavke, ako je to uopce moguce? - Google contacts sync - jel moguce, ako nista drugo, barem inicijalno povuci kontakte sa G accounta, pa kasnije to sve syncati sa MS-om, ovisno kako WP to zahtijeva? Zena nije bas gadget-freak, jedva ju nagovorih da se prebaci sa Symbiana na Android, bojim se sad da ne bude previše šokova u smislu "Ovo mi ne radi a tamo je radilo a to mi je naaaaaaajbitnije od svega osim svega ostalog sto mi je isto najbitnije, buahahawahaha :((( cmi cmi smrc smrc"... tx |
Citiraj:
Whatsapp - radi. Viber - radi. Slikanje - to je nokia, nemaj drugih pitanja oko slikavanja. Gmail sync (mail + calendar + kontakti) - radi. |
Može neka preporuka za android do 1200-1300 kn...na Vip-u imam pretplatu 150 kn mjesečno...tarifa Step 75
Bitno mi je da ima solidnu kameru (720p video; imam klince pa mi treba itd.).... HTC Win8 S phone? |
ovo što si zadnje reka nije android.
Za te pare y300 mi se čini još uvik kao best buy, ukoliko želiš android doista... |
Ima li jos koji kvalitetan screenprotector osim Nillkin-a? Treba mi za Galaxy S2 I9105P ( pase i od starijeg Galaxy-a SII i9100 ). Ove jeftinije su mi se popele na vri glave vise :D
:fala: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:41. |