![]() |
da, nema više slajdanja
|
Ne placite. Kad dode JB za ios10; sve ce se rijesiti. :)
|
Ne preporucam stavljanje desetke na iPad 4, jako ga uspori, laga ko u prici, dok iPad mini retina radi odlicno.
Sent from my iPad |
Jesam li ja lud ili su u iOS10 na iPadu poceli sakrivati address bar i bookmarkse u Safariju kod scrollanja? Kao na iPhoneu? Ili je to bilo i na iOS 9?
|
Dali postoji neka opcija da se u porukama može mijenjati boja pozadine i slova?
|
Vidim da ekipa ima problem sa nalaženjem Shuffle i Repeat funkcija u music playeru. Ponekad ti stvarno dođe da se zapitaš: "Koji je to idiot ovo smislio?" (mislim općenito, a ne samo na iOS)
http://www.gsmarena.com/no_one_knows...blog-20572.php |
Dali negdje ima kakva peticija za potpisat za vraćanje "slide to unlock" opcije?
Kakvi developeri 😡 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Ja pa imam problem da se synca call history log
Dakle mene neko zove, pojavi se i kod zene na mobu Isti je apple id, ali u 8/9 verziji je to bilo off Handoff i facetime i telefon postavke sve na off I sad opet problemi Pretpostavljam da je bug ili si sad preko iclouda to synca. Sent from my iPhone using Tapatalk |
koristi tko Airmail? priličnu je skup, 6.24$, ak ima korisnika napišite koju
|
Koristio sam malo iOS verziju, a dosta OSX verziju. iOS verzija me nije ni malo impresionirala, a OSX verzija ima odlican izgled i to je to. Iskreno meni ne vrijedi tu lovu.
|
Uz more besplatnih, reko ova mora bit extra, izgleda da nije..
držim se Outlooka (uz njega Spark povremeno) |
Upgrejdao curin iP5 na 10ku i radi fluidno i brzo, bez ikakvih problema samo me skoro zatukla kad je skontala da vise nema slide to unlock :D
|
I kako sad otkljucavas? Bas uvijek moras pin/fingerprint koristit?!
Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk |
5 nema fingerprint
mora se upalit ekran s home buttonom/lock tipkom, pa stisnut home button |
Sto se maila tice, ugradeni je najbolji, sani sto nema push notifikacije za gmail. Zato koristim Spark. Njemu je preview dokumenata nekad problem i nema ungrouped konverzacije. Airmail ne koristim jer je jos dosta bugovit. Spark ima i najbolju podrsku za signature.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Token ipak ne radi za potpisivanje transakcije. Jebem im sve morat cu u banku/finu ic platit racun. Kakvo krdo debila u tom Asseccu koji im radi aplikaciju Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my MI MAX using Tapatalk |
Ma kaj bi dosli racuni
Za roaming to ne vrijedi A u hr valjda svi imate data plan, ak vec imate za iphone :) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
kak mi je na novom mobu clean iOS 10, začudilo me da je sve šifre wifia zapamtio to jest spojio me bez ukucavanja a nemam nikakve backupove ni ništa uključeno
samo iCloud Keychain je syncan, možda to pamti wifi šifre? iako piše da je za kreditne kartice.. |
Mislim da Keychain pamti (skoro) sve lozinke ikad upisane.. (forumi, stranice..)
|
Citiraj:
|
aha, to i contacts jedino imam syncano, nisam neki pobornik backupa, neznam zašto al nemam filing da je nešto ''new'' ak povučem bekap :D
|
iOS aplikacije su sandboxane. Dakle jedna ne moze utjecati na drugu. Ni teoretski.
Ako radis iCloud backup, napravi backup svega. Novi mobitel set as new, pa onda povuci backup. Na taj nacin OS je nedirnut, ali dobijes nazad sve ostalo. Ja danas povukao backup na iPhone 6s. Pozivi izlistani, sms poruke na mjestu, viber/wa poruke takodjer tu, Tapatalk sam ulogiran na sve sto sam inace ulogiran, itd. Cak je i multitasking identican kao na mom prijasnjem iPhoneu, tj. aplikacije su bile poredane kako sam ih ostavio :D Istina, ovo je iTunes backup. Ali na isto izadje :) |
Itunes backup = icloud backup
Razlika je u tome sto se aplikacije prekopiraju fizicki na komp prilikom bekapa sa itunesima a na cloudu samo postavke i popis aplikacija pa skida ponovno na mob.. |
Zato i napisah 'na isto izadje'. Po meni nema nikakvog smisla ne povuci backup nazad. Moj backup datira jos od mog prvog iPhonea, iPhonea 4. I svaki put isti povucem nazad.
|
Izasao IOS 10.1
|
Pozdrav, evo da bacim tu pitanje pošto sam neznam što i kako. Sestra od kolege si je kupila kada je izašao iPhone 4s, u međuvremenu, kolega ga je dobio i koristio..uglavnom za pozive, i neki dan me zove da ga mobitel trazi AppleID i password, a naravno nitko od njih dvoje nezna ni s kojeg su se maila registrirali ni koji password stavili jer..a realno jer su tupavi. Računa nemaju, možda bi se dao dobaviti jer je kupljen na preplatu u t-comu, ima originalnu kutiju na kojoj piše IMEI i serial, te sve sta dolazi s njim..tako da ne bi ispalo da je ukraden ili neznam sta. Kome bi se uopće trebalo obratiti..jer šteta da je zbog zaboravljenog usernamea i passworda telefon koji je jos ispravan za kantu. Nekako mi logika nalaže da t-com nema veze s tim.
|
Fora je ovaj depth effect u 10.1, cak i u mraku ispadne fino, po danu vjerojatno jos dosta bolje
|
10.2 beta https://youtu.be/qGiAkvEaBbY
|
Ima'l ko problem da mu danas steka citaj zajebaje skidanje appova sa appstorea. Ili okrene jedan krug pa opet mogu install ili vrti minutu pa krene download ? probao i gasiti i hard reset i ista stvar.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:51. |