![]() |
Prati li itko ovdje powerlifting? Ima li koji klub kod Splita? Kao dijete nisam igrao nogomet pa da se sad učlanim negdje.:D
|
U procesu probijanja vlastitih granica vecu ulogu ima psiholoska komponenta, nego fizička, imho.
Naravno, ima dosta i tehnike, npr jucer sam radio nulto testiranje, bench press (kojeg inace ne volim radit i zapravo ga ni ne radim) i na 80 kg jedva dignem. Nakon toga mi trener skrene pozornost na par sitnica koje radim krivo. Povecamo tezinu na 85 kg i tu bolje dignem nego sa 80. Znači za bilo kakvo probijanje vlastitih granica, tehnika mora biti 100% |
Citiraj:
Najjači ljudi u RH su sve postigli bez ikakvog kluba. Javi se nekom za program i kreni. Kristijan Matković i Milan Dotlić mi prvi padaju na pamet. Uglavnom, puno hrane, puno ozljeda, krvi i pucanja kože, no rezultati su impresivni. |
Radim sam, kod kuće, više za neko druženje. Bar da spottera lakše nađem.:D
|
Citiraj:
To upravo i radim, ali su mi lojtre više od jednog elementa, pa tražim alternativu, jer me zna rame zabolit, ovisno s koje strane radim to rame zaboli. Ne vidim zašto bi skupljalo prašinu, jedino ne znam gdje ću ih držati u stanu. Ali bi volio ovo napraviti jer mi je i visina bitna kako bi mogo utege prikvačiti za lanac a da ne lupaju u pod. Inače nemam nikakvih problema sa zglobovima a radim tako već neko vrijeme. |
Citiraj:
ekipa, druženje, dobro isplanirani programi, hrpa dodatnih aktivnosti unutar kluba, open gym ako želiš sam odraditi neki svoj trening, .... za početnika vrhunski. nakon godinu dvije već možeš sam slagati treninge i slićno. |
Ima li tko mozda orbitrek za prodati?
|
Citiraj:
ako imaš transport.. |
Ajde kome je dosadno na prazničko večer, da mi malo pomogne.
Slažem si neki program, baziran na 4 glavna lifta. Teretana je kućna. Imam deadlift platformu, squat rack, power tower, multigym, pull multi grip šipku, trap šipku, 8 bučica i još par sitnica. Cilj je snaga. https://i.imgur.com/cVRoQCb.jpg Na compound liftovima težina ide gore nakon 3 seta, zato sam ovako odvojio. Premalo compound liftova? Previše varijacija? Što vam se čini? |
Ne znam jel protiv pravila foruma, ali ako nekog zanima, snimam vlog priprema za powerlifting natjecanje.
Mozda nekom bude zanimljivo https://www.youtube.com/watch?v=lgoIfWDqDBA |
Plus za teretanu jer sam čuo System of a down da svira.
U svakoj kojoj sam bio sere neka usrana pop mtv trcn trcn pop autotune kenjaža :) |
Citiraj:
A vecinu vremena je i tu takva i nekakav "opaki" gangsta rap :lol2: Ovo je slucajno ulovljeno nesto dobro, iako uspio sam jednom i pustit cijeli Judas Priest - Firepower album :D |
Šta ti je ovo RP nešto? Nisam baš pohvatao.
|
Citiraj:
Rate of percieved exertion, alat za autoregulaciju treninga. https://articles.reactivetrainingsys...ing-correctly/ Ukratko RPE 9 -> 1 ponavljanje rezerve RPE 8 -> 2 ponavljanja rezerve RPE 7 -> 3 ponavljanja rezerve |
Nisam dosad čuo za to, zgodno.
Ali pošto 99% vremena treniram sam nije mi baš potrebno.:D |
Citiraj:
Kakve veze s tim ima treniras li sam ili ne? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ahaaa :) a istrazi si malo koncept, vrlo koristan alat u programiranju treninga, a vidim da te to zanima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
kao i sam, nit više brojim nit mjerim, zagrijem, napravim lakšu seriju, težu, najtežu, ispušem još s manjom kilažom, ajmo dalje |
Ima neko preporuku za sobni bicikl?
Starci gledaju da ga uzmu. Cifra do nekih 1500. |
uzmi u hervisu kada bude na popustu onaj njemački ako budu vozili.
ako bude za objesiti veš onda bilo koji. |
1 privitaka
Ideja za dorucak
2jaja 70g zobenih 250gzrnatog Jusna zlica eritrita Zblendat i na laganoj vatri ispec |
Ili 4 bjelanjka, 1 banana, mjerica whey proteina, zblendati i ako ne pašu zobene nekome (kao meni), odličan doručak.
Uz to žlica kikiriki maslaca i brutalan doručak. |
Citiraj:
|
Da pojedem te kalorije o kojima pricate ujutro, do kraja dana bi pojeo 5000 ili gladovao cijeli dan...
|
pa to je 500 tinjak kalorija svega sa postotkom masti od max 10-15% valjda..zvekni 1 pecivo iz mlinara i pojeo si gotovo sl broj kalorija sa hrpom sranja
kcal328.9 masti (g)14 zasićene masne kiseline (g)2.8 ugljikohidrati (g)48.5 šećeri (g)13.9 proteini (g)1.41 soli (g)0.8 1 čoko burek iz mlinara..stim da je ovo za 100g a on ima 150g |
btw. ima tko da trenira doma bez bučica, davi me kolega da mu složim trening, a meni se neda pa da kopiram vaš, hvala.
|
Baci oko na reddit na bodyweightfitness i vidi program/sliku recommended routine programa i posalji mu to.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:11. |