![]() |
|
|
je, to je 29" (ktm)
ima bolju opremu/ dijelove od tvojeg sadašnjeg, ali postavljam si pitanje dal vrijedi nadoplatiti toliko love za njega... jer mi se čini malo isforsirano i preplaćeno :beer: |
I bez papira! Jbte sve vise je bajkova "uvoz" Njemacka.
|
za veličinu mi je ovak odgovorio
"51 cm od ulaza cijevi sica do pogonske osovine. ja mislim da je to oko 20 inca ili L veličina" je to precizan izračun? |
Citiraj:
uffff, ovaj tvoj post mi diže adrenalin :D |
Daj objavi vec jednom slike te nove pile :D
Nazire se neko železo :D :beer: |
Citiraj:
Daklem, to nije MTB 29er bajk sa viljom 80-100mm, na koji si pretpostavljam mislio kad si pitao - Da li je to 29er? Tog Life-a ima frend i bajk je za grad super, meni se naravno trekking geometrija uopce ne svidja jer si visoko i uspravno na biciklu a HTT je jako kratak, hoda na vilji ima naravno premalo tako da se s tim bicom sto se offroada tice ne ide na nista teze od Maksica, nasipa i nekakvih blazih makadama, osim toga meni se i okvir cinio dosta krhak za neko vece naprezanje i tandrkanje, bilo kakve skokove treba odmah izbaciti iz glave. |
Citiraj:
trenutno nemam nikakav chainstay protector pa to trebam nabaviti prije nego izletim van s njim... a slike otom potom... buš ga vidio (i probao) na sljemenu :chears: još mi nedostaje stinger ISCG05, pas mater nitko ga nema za prodati :( a jed2ija sam zajebo prije par mjeseci jer sam mislio da ima BB mount a ispalo je da ima ISCG05 i nisam ga htio kupiti :hitthewal::hitthewal::hitthewal: |
Murina mozda ima ostatke mog starog stingera (iscg 05 je bio) pa mos samo roller preseliti ako njemu netreba
|
e super, bum ga kontaktovao!
|
kaj jel takav problem sliku staviti? uloviti tebe na sljemenu nije lak posel :D
samo se inati, dok konacno stavis slike ima da te nitko ne yebe ni 5 posto :P |
ma nemam ga uslikanog, a dok nebude gotov kaj da stavljam?
|
Sliku sebe kak drzis ramu :D
|
https://lh5.googleusercontent.com/-D...0/IMG_1752.JPG
evo, samo rama po gay ljubičastom tepihu sam već poznat :D |
iskreno, ocekival sam vise, ocekival sam da budem ostal paf, a kad ono rama izgleda ko trek 3900 iz 2008. http://www.productwiki.com/upload/im..._trek_3900.jpg
|
Citiraj:
jedva čekam neko sljeme kad se white shit otopi konačno, ono kaj me još veseli je to kaj za sad nema kiše pa se grma suši fino |
Citiraj:
To je valjda do boje bajka koja zgleda nekak dosadno :kafa: |
Zamotaj zracnicu oko chainstaya, gle dan vani, ti nisi normalan, jebote stinger i prote ctor u dupe
|
na poslu sam bedak :D kaj misliš kak sam zaradio za njega? i nemam probušenu zračnicu doma, al bum danas poslje posla išel do proteje po neki protektor da ga rješim :D
edit: stinger me ne sprečava za vožnju. @max i adax to je jedina boja koja mene zanima :D @jed2i da, znam da sam sebe skaro, al nisam imao pojma da bum to trebal tako brzo :D |
fora uzorak na tepihu :D
rama je... zvjerska ! :D čim je žebelezo... još je bolja :D bit će to jebenica bajk ! :) tj. već je :D :beer: raw "boja"... pustit da prohrđa malo... eeee to bi bilo to :D :D čekam ja neku kavu a ne da se otopi snijeg na sljemenu :D |
možemo ju danas spiti... oko pol 6 dođem doma bacim neki racku u zube, stavim protektor i u 6 se možemo nači na starom mjestu.
|
eee, nebu išlo :D
isto kako ti "radiš", tako i ja "pratim" predavanje :D :p :p zdogovorit ćemo se za neki drugi dan :) bitna je volja :) :beer: |
ljudi, kako renesis izgleda, na autobusnom kolodvoru sam, do mene lik koji me podsjeca na njega i utrpao je neki zlatni ht u bus za RI, al mi se neugodno javit jer nisan siguran jel to on :D
|
To je on :)
|
Izgleda kao Fabio.
|
E jebiga, nisan se javia, nema veze, javljam se ovim putem :D
a sile tko ti je fabio? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Staze su sad fantasticne. Blata tu i tamo ima, tek tolko da ne dodjes cist doma :lol2: |
Citiraj:
Osim ako nije Diamondback :P Kad smo već kod hardtailova, odličan video: http://www.pinkbike.com/news/Chromag...ideo-2013.html |
jes, ja sam sluzbeno zatvorio bicikliranje u ZG na slijedecih barem 6 mjeseci. oba bajka su doma
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:32. |
|