![]() |
|
Dečki, stanite na loptu svi skupa i prestanite sa prepiranjem. Ignorirajte onoga tko Vam smeta i bok. Ovo nema smisla više.
|
Citiraj:
Krtolin, Bushland, Helltrack anyone? :D Staza je dobra definitivno, to nitko ne osporava ali ako ti vilica ne radi dobro i imaš prekruto držanje onda najbolje kupit coil DH :D Zezam se, Mitsuoka, uzimi šta ti srce želi jer ipak je to bajk za zabavu, nemoj 29ku jer ćeš biti trom i imati 7 godina loše sreće :) |
Vuco ne sekiraj se :D
Upravo u agilnosti i tih 10cm je odgovor za serpentine. O ugodnijoj vožnji nebi jer me ne zanima :D Mitsuoka, mislim da gopro dere ovu tvoju u stabilizaciji, to je razlika. |
Koju kameru opce imas?
|
Murina, je dijelom i to, al dosta je tu i kaciga kriva, rekao bi i više, jer ima video sa GoPro na istoj stazi na DBK i isto je za popizdit treskava. Nije neka velika razlika. Na FullHD vjerojatno da, na 720p je dosta bolje čini mi se.
max, Astak Go Amateur HD :D kopija GoProa u četvrtinu cijene :P |
Pa Hero nema stabilizaciju (bar ne optičko/mehaničku) već digitalnu.
Chest mount je prava stvar za hero, puno bolje prenošenje osjećaja vožnje, na kacigi je previsoko. |
Meni i dalje najbolje izgledaju snimke s volana :)
|
Našao sam optimalni soundtrack za ovaj video - Harlem Shake :D
Druga opcija je Groove Armada - Shaking that ass (Mate remix) |
Citiraj:
|
Predobra tema :
http://forums.mtbr.com/all-mountain/...ry-809835.html Pogledajte wheelbase od Mojo HDa, nevjerojatno kratak, ima XC bajkova koji su dulji. |
Citiraj:
Samo sam čeko još na kraju da poskočite preko onih kamenih zidića (od 14:20 min)...:kafa: |
|
|
Po tome prođem i ne osjetim :D
|
Ultra gay. |
Hahaha, eto i Specialized vam je pokaza pravi put (TM) :lol2:
Obavezno moram nabavit 29er kariolu ovo lito :D |
Citiraj:
Mate do kad si ti na ferijama? |
dupli
|
Sutra (četvrtak) idem za Zagreb. Ovo danas mi je bila oproštajna vožnjica.
Bajk ostaje kod kuće, pa opet kad dođem oko Uskrsa idemo u nove pohode. |
Kolko dugo treba zg brdu suhih dana da se makne ovo bijelo govno ??? :D
|
Ima 140cm snijega, brijem da treba barem 2 tjedna i jos malo vjetra da se to posusi.
treba otic na Dotku i vidjet kakvo je tamo stanje. Ako se je snijeg otopio, a mislim da na vecem dijelu je onda je tam kaljuza po kojoj se ne moze bas vozit, al za otic i napravit krug je OK sa time da se trebaju izbijec kanali na kraju |
|
Cestitam!
Jel to od Sande? |
Nije, Sanda ima starog Epica, ovo je od dečka iz Slavonskog Broda.
Taman kad se otopi bijelo sranje, bit će spreman za ganjanje po Sljemenu. |
Citiraj:
Znači treba počet tesat kondu po betonu....:D |
Citiraj:
|
Eto ti na, još jedan spec :D
Kak je krenulo pol bajkova će bit specialized, ostalo na kapaljku. Lijepa boja, izgleda da je u super stanju rama :) |
Hvala hvala. Ma ja nisam baš neki Specialized fan, al se otvorila dobra prilika, pa sam pregrizao marku i uzeo ga. Sve je dobro dok nije Trek :D
Rama je u finom stanju, malo je chainsuckana, ali ću to zamotat u zračnicu i pofarbat sa lakom za nokte. |
Jbte, svi ce pocet vozit Golfove :)
Vec imamo finu brojkicu Specializeda u ekipi. |
Destro, Zlayo, Mirta, Crocus, Max, Sanda, Renesis i ja. Kog sam zaboravio od Spec ekipe?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:30. |
|