![]() |
Citiraj:
Nema praznog hoda, napet a opet ima dosta poveznica na prijašnje dijelove. |
A kako se uklopilo to što se radi o tinejdžerima, to me najviše brinulo?
|
Taj dio i mene brine.
|
Bolje da se radi sa tinejdžerima nego matuzalemima. Pogledajte samo na što novi Beverly Hills Cop liči. Bad "boys" također.
|
bas sam preksinoc pogledao axela i mogu reci da mi je bio dobar. klasican film iz tog doba. kroz film se par puta mogla cuti tema filma i bas mi je leglo.
bad boyse jos nisam pogledao. |
Citiraj:
Ima jedan A list i 2 B list i 5 d list glumaca. Moja ocjena 5, loše... Poslano sa mog |
Kako se dodjeljuju te “liste”?
Nabrojao je glumce koji su isključivo bili u glavnim ulogama kroz većinu karijere i čušpajz od filma u koji su pobacani. Ovdje je sve puno vrhunskih sporednih glumaca, tipa Toby Jones, zato sam i rekao da pogleda što su odradili kad su mu već nepoznati. Ovi koji nisu ljepotani, teško mogu do glavnih uloga, ali nisu ništa lošiji glumci, dapače Na stranu sad film koji je loš, ali glumci definitivno iskaču kvalitetom |
A cujes bio sam i ja u Game Of Thronesu pa nebi reka da sam dobar, dapace :D
No salu na stranu, evo prolista sam i jedina nos dva koja primjecujem su hellboy i dr octopus, filmove od ovih drugih sam neke cuo neke gledao ali su ovi likovi u njima bili ono, usputni Ja bi reka da je po imdb starmeteru prvih 100-200 A klasa, 200-1000 B klasa 1000-5000 c a iznad toga su prakticki statisti |
Zato i nisu valjale zadnje sezone GoT :D
|
Citiraj:
Inace ima neka lista bas: https://www.latimes.com/archives/blo...ar-bankability |
Ako su vas potamanili, nisu dobro jer si i dalje ovdje :D
|
Sta si bio samo putokaz na ulazu u grad ili si bas hodao na svoje dvije noge po Meereenu? :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Bas je sicusna inace |
Citiraj:
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Molim lijepo pojavio sam se u 4 scene po jednu sekundu kroz dvije epizode, dakle 4 sekunde total
A evo neke liste A+, A, B i C iz 2000 https://www.reddit.com/r/Fauxmoi/com...ywood_scaling/ |
Vrh! Tjeras me da pogledam reprizu :D
|
Cirque du Soleil: Without a Net dokumentarac o Cirque du Soleil i njihovom najboljem show, O. Kako ih je covid zatvorio, umalo bakrotirali i kako su se ipak vratili na scenu.
Vidio sam O uzivo u LV i ako vas ikad nanese, obavezno pogledati. Sve je uzivo, akrobati, glazba... Naprosto je nevjerojanto kako je sve sinkrinizirano i za sto je sve ljudsko tijelo sposobno. Najblize O je Cirque du Soleil: Worlds Away. Iako video ni priblizno ne moze docarati live izvedbu. |
Fly me to the Moon
More proć 7/10 Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Alien Romulus. Meni kao velikom fanu onih prvih aliena sjelo samo tako, od prve scene kad sam vidio ona stara računala i zvukove ko na jedinici sam se nakačio. Scenografija top, priča dobra, glumci isto na razini. Gospon Fede s ekipom zbilja dobar film napravio. 8/10 od mene, isplati se ići u kino.
|
Tldr jel' patka il' guska :D Iskočilo na googlu pa da podijelim. Meni zadnji i nije bio bas nesto.
https://www.marca.com/en/lifestyle/m...d088b4571.html |
Da porade na radnji kao što su radili na kinematografiji, bio bi to odličan film.
|
Film je Don't Breathe u svemiru.
Dobar film, no nista novo. Za ljubitelje originalnog Aliena uzduz i poprijeko. :) |
Fly Me to the Moon prema opisu bi trebao bit romantic comedy. Prestao sam gledati negdje na pola kad su prikazali scenu Apollo 1 fire. Nit' je smijesno, nit' je romanticno...
|
Novi Deadpool, onak, okej zajebancija, nasmijao sam se, ali ni blizu jedinice i dvojke. Generalno dobar, živica me povezniza s Lokijem i svim tim vremenskim sranjima, žena koja nije gledala Loki, puno toga joj je bilo nejasno.
Twisters - začudo, solidan film, očekovao manje, pozitivno se iznenadio. CGI odličan. |
Alien: Romulus je meni bio super. Možda je moglo i bez nekih "povezivanja" (čisto da se neki filmovi izbace iz jednažbe) radnji, ali ne bitno jer je film jako dobar Alien film.
|
Twisters, jel to neki remake onog iz 1996? Il' kao neki nastavak?
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Citiraj:
Nije remake. |
Citiraj:
Nije direktan remake, ali nekom logikom to je nastavak koji nema nikakve poveznice s prvim dijelom. :D |
Probao gledati jucer i dijalozi su kao da ih je napisao ChatGPT prealpha treniran na korejskim filmovima B produkcije i onda prevedeni google translatorom :D
|
Iskocio Inside Out 2 na home screen da je dostupan...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:31. |