![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Naravno nema garancije da će to i ostvariti, ali ako otmu oko 10% tržišta SWIFT-u, cijena bi trebala biti oko 8 dolara |
Citiraj:
P.S. imam neki osjećaj da kad se malo slegne prašina ide opet gore... |
Citiraj:
Neću je prodavati još, nek stoji. Mislim da ima puno veći potencijal i da nije coin da daily trgovanje. |
Sviđa mi se Ada, razmišljam se nakrcat toga u dugoročni portfelje.
Nego, prvi put mi nije prošao sell order na Bittrexu. Verge prošao na 99 i 105 SAT, ali mi ostao ovaj od 115, iako vidim da je peak bio na 123 i sad se vratio skoro na 100. U Open orders stoji još uvijek ovaj od 115, WTF? Adu čekam sell na 1170 :D Edit: Jesam ja lud ili je nestalo iskustvo plaćanja sa TenX od Neo-ST iz teme BTC kartice? Ili je to u drugoj temi, ne mogu naći više? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bitcoin plaćanje u Hrvatskoj je tema. Citiraj:
|
Poslao nešto XRPova na Cex.io prije 5 sati...
I još nisu stigli. :D Je li vrijeme da se počnem brinut? :fiju: |
Citiraj:
Uglavnom nasao sam wallet koji bi trebao raditi ok (Bar po komentarima) https://rippex.net/carteira-ripple.php#/ |
Citiraj:
To si zapišeš na komad papira i staviš u ladicu/sef, pa te briga hoće li baš taj wallet propasti ili ne. |
Ja se nadam da ce rasti dalje do nekih 5$ xD da zaradim malo i otplatim kredit :lol2:
Ali zanimljive su te procjene za rast Ade :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Usput moze preporuka marketa koji imaju withdrawal u Eure osim Krakena (Da radi i da nije scam) |
Citiraj:
cex.io coinbase.com (spor trenutno) |
Nakon dugo vrimen vidim na youtubu totalno suzdržane analitičare.
U zadnjih nekoliko dana svi se nekako ograđuju i posebno naglašavaju nagli skok ukupnog kapitala.. jedna od naponavljanijih rečenica kreće.. keep it mind... :) |
Mislim da neće probit 1200 previše je coina gore, treba kupit 150 BTC wall, a novi dolaze i dolaze ispred.
|
well... I stand corrected..
|
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
da ada je bila danas hot tema :-D neki su dobro zaradili. izgleda da ide konacno pull back bas me zanima oce li se zadržat na 1000.
|
Malo glupo pitanje, al ne snalazim se; kako depositat USD na bittrex?
I usput, jel bittrex uopće preporučljiv? |
Citiraj:
|
Citiraj:
:hitthewal::hitthewal::hitthewal: |
Jedna dobra, moram tu podijeliti. :D
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...444b4cd5fc.jpg |
Jedno pitanje...kupovina BTC sad ili u periodu kroz 2 tjedna?
Znam da nitko nema staklenu kuglu, ali imate sigurno neke hintove. Hvala! |
Citiraj:
|
Računaj da se blagadni bliže i ja osobno očekujem rasprodaju, plus tether printer radi prekovremeno moglo bi biti svega.
Pričekaj malo blagdane da se vidi kako će se stvari odvijati idući tjedan. |
Citiraj:
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Citiraj:
Naime korekcija ako se dogodi nije ništa strašno i bila bi zdrava za tržište, ali se bojim da se ne dogodi u isto vrijeme i korekcija propast tethera, e onda bi nastupio kaos. samo tema za razmisljanje ne paniku. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:50. |