![]() |
Taj Myki sam kupio kćeri i radi bez greške. Baterija traje 2 do 3 dana ako se na njega puno ne priča. Imaš app gdje prati i gps lokaciju djeteta.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
meni su također nekako prenježni.
|
Planira li netko upgrade sa Huawei GT2 pro na GT3 pro ?
Isplati li vam se upgrade kojim osim dizajna,harmony os i ecg ne donosi nista puno vise? Poslano sa mog M2101K9G koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedino eto svida mi se radi 60hz osvjezenja,ali za 200 eura nadoplate kad prodam ovaj se ne isplati,mozda kad padne cijena Poslano sa mog M2101K9G koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
ma da?
meni je to jako vidljivo, i same animacije i fluidnost ekrana. |
Citiraj:
|
Pozz ekipa. Može pomoć? Uglavnom uzro sam s3 samsung watch. Međutim mobitel imam huawei p40. I ja nikako ne mogu nac ecg i mjerenje tlaka? Da li se to može nekako složiti ili? U galaxy store nemam to. A samsung health koji sam skinuo isto nema tu opciju
|
Citiraj:
|
Ekipo, jel je netko uspio instalirati 3rd party apps na Huawei GT2 Pro?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
A kako je moguce da nemam nigdje ni na satu za skinuti tu aplikaciju?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ok taj sat je na Tizen OS-u a ne google no svejedno koristi istu aplikaciju na telefonu.
Za Tizen je kompliciranije ali može se ako si spretan sa tim stvarima. Uputa je ovdje. |
A daj mi kazite da li huawei gt 2 pro ima ecg? Mogu ga nabaviti jako povoljno pa bi ovog prodao i uzeo njega
|
Ja imam gt2 pro i nema ecg.
|
nema.
|
Citiraj:
|
Withings Scanwatch ima EKG ako je baš nužno to imati na satu
|
Citiraj:
|
Pitanje za nekog s iskustvom... :)
Imam Amazfit GTR2 i stvarno mi više ide na živce užasno spor i neresponzibilan lift-to-wake. Treba mu i do nekoliko sekundi da se probudi. Ponekad izgledam ko idiot, dignem ruku, buljim u uru i čekam. Ko da sam nepismen pa sričem brojke. :D Imam i Galaxy Active 2, on je puno brži ali mi svakodnevno punjenje ide na živce. U potrazi za alternativama došao sam do Huawei GT2/GT3. Može li mi netko s iskustvom reći kako se GT2/GT3 ponašaju kod lift-to-wake? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:13. |