![]() |
otkrio seriu misfits :D
i jedva cekam nove nastavke game of thrones :D |
Citiraj:
|
ja gledam kardašijans.
eto. :D |
Danas gledam zadnju epizodu Jusftifieda i Californicationa, dalje ne znam što. Trebala je već izaći nova sezona ili čak 2 Family Guy-a i American Dad-a od zadnjeg puta kada sam ih gledao pa ću se vjerojatno baciti na to.
|
ja tek jucer navecer poceo game of Thrones 1. sezonu... i sad bi se najradje ispljuskao zasto sam cekao tak dugo da to pocnem gledat...
|
Eto poznati datumi Breaking i walking. Breaking u 7mj, walking 10. :D Tako pise po imdb
|
prema preporukama ovdje, gledam seriju misfits ... jednom riječi - OČAJNO
|
koliko si pogledao? meni je izvrsna, opičen humor, nešto sasvim drugačije od serija toga tipa..
|
tja. misfits je jedna od rijetkih serija koja se uspjela na neki nacin (naravno, IMHO) pribliziti i biti dovoljno drugacija od drugih da ju mogu usporediti s - crvenim patuljkom. smijesno, britansko, ali karaktersticno i sa odredenom nijansom koja ako ti sjedne - sjedne kako treba. ako ne, imas dojam gluposti i nekvalitete, sto jako cesto ljudi kazui upravo za crveni patuljak, logicki ide i za misfits.
no, isto tako moram reci da su prve dvije sezone IMHO za koplje i pol bolje od trece sezone misfitsa. da je recimo prva sezona bila rang trece osobno nebi gledao dalje druge sezone. i da, da ima stvarno opicenih situacija, ima. no isto tako zbog upravo takvih situacija nije za svaciji ukus ;). no moja preporuka svejedno :beer:. |
Citiraj:
|
Samo činjenica da uspoređuješ sa onim ispljuvkom od Heroesa mi je dosta :D Nemaju apsolutno ništa slično dvije serije!
|
Prema preporukama odgledao Misfits, završio jučer..
Serija mi je odlična i također moja preporuka.. Malo mi je falio čupavi na početku 3. sezone, no i ovaj novi je lud na svoj način ;) Dal se ikad igdje spominjao nastavak serije (4. sezona)? ili je to to? :chears: EDIT: Nego da vas pitam, sad otkrio još jednu crime/mafia seriju, The Borgias "The saga of a crime family in 1492 Italy." Mišljenja? |
Meni je dobra. Samo, nemoj da te ovo "crime/mafia" buni. "Inspirirano" http://en.wikipedia.org/wiki/House_o...#Controversies
|
Znam, znam.. Prije prodaje kompa igrao sam AC :chears:
|
Citiraj:
Pričalo se o njoj već. Osobno mi je bolja od Game of thronesa(isu u isto doba godine pa su konkurencija :goood: ) |
|
Citiraj:
|
Neznam da li je bilo već, ako netko voli ratnu tematiku, nek si pogleda britansku seriju Strike Back. Preporuke
|
Homeland
danas odgledao posljednju iz prve sezone, dobra serija svakako, no nedostaje joj nesto "ono" da ju prebaci u serije koje cu pamtiti sljedecih par godina. ne znam, mozda tematika jednostavno nije toliko zahvalna da se ureze u pamcenje, nesto nedostaje. no, ponavljam, definitivno preporuka za pogledati :chears:. |
Citiraj:
|
@ jan994 - Šteta za njih, super su bili, ali nema veze, uvijek netko novi uskoči.. A što bi reć da u 3. sezoni nije bilo čupavog (Nathan)?
Dal je netko što čuo za drugu sezonu Lilyhammer? :chears: |
Citiraj:
|
Pogleda How to Make It in America
Dobra serija, miks drame i humora, radnja i likovi su poprilično realistično prikazani, tako da se baš uživiš u seriju. Meni osobno je minus šta je dosta likova procirkuliralo kroz seriju bez da su ostavili nekakvu zapaženiju ulogu, šta je vjerovatno posljedica otkazivanja daljnje produkcije, pa su tu II. sezonu sklepali čisto da završe nekako... Šteta, dobro su počeli (pilot je fenomenalan) i mislim da su mogli izvuć daleko više iz same serije. Isto preporuka, ja san po prirodi malo prekritičan:D |
Citiraj:
http://screencrush.com/lilyhammer-season-2/ |
Citiraj:
|
@ Juice: Ajd to mi je drago čut.. Serije ovakvog tipa su rijetke, al sve su odlične..
|
Citiraj:
Netflix pogodio s njom |
Avatar: The Legend of Korra - pogledo prve 4 epizode... :beer::goood:
Za sad je krenulo u apsolutno savrsenom tonu, priča se kuha grdo, razrada likova je na nivou, ni najmanje poveznice sa onim smećem od filma. 9.5/10 prve 4 epizode, brze to malo! :D Korra ko avatar se cini super, Aang/Appa kombinacija mi je i dalje draza, ali ovog sam pogledao samo 4 epizode, ima vremena :D 3-4 sezone i bit ce to kickass serija, pogotovo ako svako malo sloze neki comeback / flashback na likove iz originalne serije! :care: |
Započeo gledati seriju Grimm. Budući da i nisam baš simpatizer serija takvog žanra, neočekivano mi se jako svidjela. U komadu pogledao prve 3 epizode. Danas nastavljam. Samo nisam siguran dal je prva sezona već završila ili ne?
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:32. |