![]() |
|
Meni bas nije jasno (bez ne :D) sto je toliko posebno sa njom. Kad je bila super popularna i vrtila se svagdje, meni bas i nije bila nesto ni stasom ni glasom.
|
To što je imala specifičan glas. Contralt, najrjeđi ženski vokal. Etta James, Nina Simone, Tracy Chapman, Cher itd.
Takve ne nalaziš u bedastim talent showovima |
George i Brad u (još jednoj) krimi komediji
https://www.youtube.com/watch?v=9hRQyb5cCA8 |
Citiraj:
Ali mislim da budem svakako još koji put pogledao. |
Izgleda da vi niste gledali isti film kao ovi iz članka
https://www.index.hr/chill/clanak/na...e/2570078.aspx |
Citiraj:
Sigurno nije popularna postala zbog svog "najrijeđeg vokala". Imala je dobru tehniku pjevanja, ali osim toga, njen vokal nije u ničemu doprinjeo njezinoj popularnosti. Izgled, personalnost, dubina pjesama, droga i slično su obilježili njenu karijeru, no vrhunac njene popularnosti je, na žalost, doživjela kada je umrla (pogotovo tako mlada). Osobno, ne volim taj način pjevanja, ne volim njenu glazu, film je prosječan, ali shvaćam zašto je zanimljiva. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Locirati, uhititi, eutanizirati. |
Civil war smeće jače, nakon 20ak minuta ničeg sam ugasio.
Unfrosted s druge strane ugodno iznenađenje, baš mi se svidio. Film treba gledati kao fantaziju a ne nikakav povijesni film ili realističnu priču i onda je super. |
Das Boot 1981
klasik nema ocijene remek dijelo (malo cemo po njemcima sljedeci Run lola run,the lives of others....) Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Civil War (2024) - jebeš lude novinare ali film mi je bio fora i zabavan
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Nope - zanimljiv vanzemaljac, ali dosadno za popizdti.
Black death - ok je film iako sam očekivao malo više. Kako god, isplati se pogledati |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Alien: Romulus:kafa: |
|
@ Alien: Romulus
kad vidim da su svi glavni likovi nekakvi tinejdžeri to je obično odličan pokazatelj da će film biti odron. |
A nemora značiti.
Ni u originalu nije bilo "stare" ekipe, samo su glumili stariju ekipu. A i tinejđer osamdesetih je za današnje pojmove izgledao ko čovjek sa 35 godina :) |
Druga su vremena.
Film će biti odron. |
hahahahahahaha, ova izjava me odvalila :D
|
Ne očekujem ništa, ali se nadam da će ličit na nešto iako sve vuče na to da će biti odron. Fan sam Alien filmova i volio bi da nešto dobro napokon naprave.
Ako bar jedan Alien ne bude gej onda ništa neće imati smisla. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Aaa glumi u Romulus malo ona iz Civil War Cailee mozda bude i ok film
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ukoliko u ovom novom izdanju, Xenomorph živine potamane sve članove još jedne u nizu ekspedicija - IMHO film bude sasvim OK.:):D
Citiraj:
|
Kill 'Em All :D
|
Budemo vidjeli kako budu alieni izašli na kraj s pahuljicama. Redovne posade i komandose tamane bez problema, a možda su im baš pahuljice rak rana :D Jedino, ako je radnja smještena između dva filmova onda mensečini da moraju svi završiti ili mrtvi ili inkubirani, nema treće. Jedino ako ne budu išli na neku ozbiljnu tangentu, koliko se sjećam u dvojci su znali ponaosob gdje se koji kolonist nalazi pošto su imali one trackere.
|
Citiraj:
Bar napiši na temelju čega bude odron :D |
Citiraj:
Na temelju trenda. |
Citiraj:
A Das Boot je meni jedan od naj filmova, čitao sam i knjigu sa vrlo sličnom premisom: Morski psi i male ribe. Knjiga je isto jako dobra. Ovom Alienu se veselim, izgleda mi kao povratak u staro doba akcije i horora, ali naravno da ga mogu sjebat muški...kako kaže exiled, da bi držao vodu, moraju svi umrijet. Meni su prva 4 super (da da, čak i četvrti koji koliko sam skužio nije baš omiljen, Ron Perlman FTW :D), svaki na svoj način, a onda kreće pad, od AvP, pa do ovih novih bezvezarija... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:58. |
|